Победителят във "Фермата" Деян Каменов-Дидо и съпругата му Юлия работят за наследник. Двамата искат да имат много деца и се надяват скоро да гушнат обща рожба.

Вижте снимки от сватбата им >>

Това разказва вокалистът на D2 в интервю за bTV. Победителят в последния сезон на предаването "Фермата" споделя и за връзката си с 9-годишния син на своята любима - Игор.

"В началото нямах добър подход към него, бях прекалено строг, но постепенно разбрах, че на децата трябва да се дава свобода и да им имаш доверие", обяснява той. Двамата постепенно са се сближили и сега са в добри отношения.

След излизането си от "Фермата" Дидо е записал с D2 парчето "Марс", което ще има официална премиера на 26 януари.

Дидо и Юлия сключиха брак в Стария град на Несебър през август 2016 година. На церемонията присъстваха само най-близките им хора. Прелестната булка бе облечена в семпла бяла рокля с тънки презрамки.

Юлия Кулиш е бивш модел и дъщеря на бившия треньор на вратарите в "Металург (Донецк)" и "Левски" Игор Кулиш.

"Преди да срещна Деян никога не съм се чувствала толкова сигурна, не съм имала такава закрила от мъжа до себе си", сподели в началото на връзката им Юлия.

Тя се влюбила в Дидо от пръв поглед. По същото време вече е в процес на развод с футболиста Александър Князаев. Певецът пък има приятелка, но нещата не вървят.

"Омекнаха ми коленете, когато Юлия ме целуна за първи път", пък призна преди сватбата Дидо.