17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам три приятелки с деца без законни съпрузи.Сега след 16-20години си казвам,че поне животът им се е изпълнил със смисъл.Създали и отгледали човек сами,с много любов и безкрайни трудности.Децата вече са големи/студенти/ и добри българи.Ако бяха останали сами стари моми...бяха по-хубави и по-образовани от мен.

Диляна и Асен? Били ли са в час по история? Как избраха името Борил? Естествено, че не е забранено, но, странно..........., с толкова негативи................

асен и дъщерята - шаферки ли бяха?

Пак ли турските сериали на Дилянчето, Наталия, Антония и другите им колежки

А мама и тати уважават ли се от време на време?

ФАЛШИВА НОВИНА ОБИКНОВЕНО ГРАДИНСКО ПАРТИ БЕЗ ПОП

Защо са нарекли детето "герой", да не е спасило щъркел, патка, нещо друго? Ааа, сетих се, родено от крва и курвр, тепърва предстоят тежките изпитания, в които ще трябва да се доказва.

Няма никакъв проблем майка християнка и баща мюсюлманин да сключат граждански брак и да кръщават деца. Малко абстрактно, но напълно възможно. А в статията не се споменава липсата на баща.

Без граждански брак не кръщават деца в България. Говорим при физическо наличие на двама родители, независимо каква вяра изповядват. Същите не могат да се венчаят без законен брак. Говорим за законите на съвременна България.

Попе , прочети си пак закона. Моите и трите деца ги кръстихме в соколския манастир без да имаме брак. Никой не ни поиска свидетелство в никакъв етап от процеса. Взеха само парите и готово ..

В такъв случай можеш и за венчан да се броиш.

И почне да разбира, какво ще му причинят тия двамата като разбере, че баща му е подлец и изневеряващ на жена си курвар, а майка му курва, която не мисли, че си ляга с женени мъже

Не изневерява на жена си, защото жена му не му е жена, а му е любовница. Таткото просто е фен на любовта и има повечко любови човекът. Ама засега само две от любовите му са му родили деца или поне такава е официалната версия. Има време, потентен е човека, Борил може да си отима още братчета и сестричета и от други майки и татковци. Сега е така, особено в техните среди. Лошо е като се залюбят само брат и сестра, пък може и да не знаят и да сбъркат повика на кръвта с любовна страст. И затова трябва много внимателно да си следят родословието, но то пак няма гаранция, защото понякога, да не кажем - доста често и не е ясно кой в действителност е бащата, пък като си широко скроен, рииш'ли хич и не те интересува.

Само не разбрах, кой въобще се жени.....наистински

Вменяемите хора.

Са и тия диви селяндури дето се наебали да ми ги навират тука

И тоя ако знае коя му е жена и коя не...а тоя курвенско боклук цяла година се чекнат по разни плажове из Африка, явно се е сетила, че е изкендза нЕкво дете на некъв келеш там...селяни прости, лъжец измамил ценадщ си ни го дават за пример за семейно щастие с любовницата си

Научи се да пишеш на български,тъпак смотан!

Ето още едно доказателство, че красивите жени са по-нещастни от обикновените, средностатистически жени. Не и върви на това момиче и това е, ама не е само тя примера, такива като нея са много. А относно кръщенето, просто ми е много интересно защо в 21 век още има хора, които вярват в такива отживели ритуали и ги вършат. Аз също съм кръстен, но съм пълен атеист и не стъпвам никога в църква :) Е, по Великден пиян с компания мога да ида, ама само за купона

В какъв смисъл? Че не можа да стане одалистка в харема на Хасан Блатски ли?

Естет 77

Не, не и върви, защото красавица като нея заслужава мъж, който да и сваля звезди, който да е готов на всичко за нея, който да я обича и да е влюбен в нея до степен, че да зареже съпругата си, да се разведе с нея и да направи ново семейство. Това при положение, че тя сама е решила да има връзка и да забременее от женен мъж, освен ако той не я е подлъгал, че ще се разведе заради нея. Ей това имах предвид. Макар че, ако бях на нея щях да си търся сингъл мъж. Ама тя любовта не пита. За него тя е била просто секс с красива манекенка, за нея е било любов.

Че той изобщо не е женен Блатежки, нищо че има щерка. Да не е луд да се бракува, при толкова много жени! И явно си пасва по-добре в леглото с майката на първото си дете. Сигурно и не само в леглото. А Диляна да е забременяла от него случайно дали ти се вярва? По всяка верояност си го е избрала за донор съвсем целенасочено (кофти избор, мен ако питаш, ама тя може да го намира красавец, Таки най-малкото беше по-атлетичен). Отделно как го виждаш мъж, който е свикнал на много жени, да се спре? Ще се спре, разбира се, но чак когато спре да може. Падне ли табуто - луканка, Дилянка, луканка, Дилянка ... ама само луканка яде ли се? Пък Блатечки си е направил вече име на женкар и много искат да го пробват, групарки - колкото щеш! Има тръпка да споделиш с приятелки, че си "избройкала" гоуемия актьор и да обсъдиш с тях, всъщност колко е малък, тъничък, пък и крив ...

Като чета на Естет-о коментарите всеки път се прекланям пред неговото чутовно празноглавие!

Ама красиво момиче, пък не му върви в любовта... що така? Ами защото се подмокря или от криминали или от боклучета като хасанчо със съмнителни морални ценности. Ако беше и умна, освен красива досега да е постигнала много. Но ... не мога да разбера ти пък какво й се възхищаваш?

Да е жив и здрав, сладур!

Асен е голям играч.Беше казал, че за него "съществуват" само две жени-двете Катерини. Да, 2 жени и всички останали по света.Ха-ха.

а жена му била ли е на кръщенето?

Не е женен! Няма нито първи, нито втори брак. Има две деца от две жени.

Без граждански брак не кръщават деца в България.

Глупости! Кръщават и още как!

Явно не си чел истинско кръщелно свидетелство.......с печат.

Дайте да постнем на незапознатите един screenshot на кръщелно, с дебело подчертано И МАЙКА: ЗАКОННАТА МУ СЪПРУГА.....Д а спрат с измишльотините в нета че утре ще кажатр че и венчаят без граждански брак.....за България говорим. Не за Бора Бора

Майка християнка - баща мюсюлманин. Да не кръщаваме децата ли? А, недай си Боже бащата да е починал - никакво кръщаване! Или пък ако възрастен човек на родители атеисти, вземе че случайно повярва и реши да се кръсти, никакъв шанс - викаш?! Да се чудиш как са ги кръщавали първите християни! Този св. Йоан Кръстител, що така ... Имате ли идея какъв е смисълът на кръщенето? Оставете формулярите, децата не са виновни за греховете на родителите си, макар че често ги наследяват. Освен това и църковния брак няма много общо с гражданския. Но по законите на РБ, се забранява на църковните служители да венчават хора, които не са сключили граждански брак. Но можеш да сключиш църковен в православна църква в чужбина, например. Църковният брак те свързва с този човек във вечността, а гражданският просто регламентира имуществените отношения на двама души, в случай че бракът бъде прекратен.

Дори майка християнка може сама да кръсти детето си с водно или въздушно кръщене, при форсмажорни обстоятелства, разбира се.

При липса на ФОРСМАЖОРНИ обстоятелства, в България не кръщават деца без законен брак на майка -жена/съпруга и баща-мъж/съпруг....за джендъри не се споменава в закона, все още. Като под ФОРСМАЖОРНИ обстоятелства не се разбира НА ОТКРИТО

Тоест да разбираме, че над 50% от българчета не са кръстени, понеже са извънбрачни деца. Държавата насърчава с най-разнообразни средства младите хора да не сключват граждански брак. В такъв случай - нима сме християнска страна?

Нормално. В противен случай насърчаваме гореспоменатите изпълнения.

Браво. Сега очакваме първото подмокряне на гащичките.

Каква ли е стойността на новина, която не казва нищо забавно, полезно или информативно за хора, които също не са забавни, интересни или пример за каквото и да е, и отделно - от 10-тина изречения във всяко има поне една грешка?

Голям сладур е детето ! Да им е живо и здраво!!!