17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям сладур е детето ! Да им е живо и здраво!!!

Каква ли е стойността на новина, която не казва нищо забавно, полезно или информативно за хора, които също не са забавни, интересни или пример за каквото и да е, и отделно - от 10-тина изречения във всяко има поне една грешка?

Браво. Сега очакваме първото подмокряне на гащичките.

Без граждански брак не кръщават деца в България.

а жена му била ли е на кръщенето?

Асен е голям играч.Беше казал, че за него "съществуват" само две жени-двете Катерини. Да, 2 жени и всички останали по света.Ха-ха.

Да е жив и здрав, сладур!

Ето още едно доказателство, че красивите жени са по-нещастни от обикновените, средностатистически жени. Не и върви на това момиче и това е, ама не е само тя примера, такива като нея са много. А относно кръщенето, просто ми е много интересно защо в 21 век още има хора, които вярват в такива отживели ритуали и ги вършат. Аз също съм кръстен, но съм пълен атеист и не стъпвам никога в църква :) Е, по Великден пиян с компания мога да ида, ама само за купона

И тоя ако знае коя му е жена и коя не...а тоя курвенско боклук цяла година се чекнат по разни плажове из Африка, явно се е сетила, че е изкендза нЕкво дете на некъв келеш там...селяни прости, лъжец измамил ценадщ си ни го дават за пример за семейно щастие с любовницата си

Са и тия диви селяндури дето се наебали да ми ги навират тука

И почне да разбира, какво ще му причинят тия двамата като разбере, че баща му е подлец и изневеряващ на жена си курвар, а майка му курва, която не мисли, че си ляга с женени мъже

Глупости! Кръщават и още как!

Явно не си чел истинско кръщелно свидетелство.......с печат.

В какъв смисъл? Че не можа да стане одалистка в харема на Хасан Блатски ли?

Дайте да постнем на незапознатите един screenshot на кръщелно, с дебело подчертано И МАЙКА: ЗАКОННАТА МУ СЪПРУГА.....Д а спрат с измишльотините в нета че утре ще кажатр че и венчаят без граждански брак.....за България говорим. Не за Бора Бора

Не изневерява на жена си, защото жена му не му е жена, а му е любовница. Таткото просто е фен на любовта и има повечко любови човекът. Ама засега само две от любовите му са му родили деца или поне такава е официалната версия. Има време, потентен е човека, Борил може да си отима още братчета и сестричета и от други майки и татковци. Сега е така, особено в техните среди. Лошо е като се залюбят само брат и сестра, пък може и да не знаят и да сбъркат повика на кръвта с любовна страст. И затова трябва много внимателно да си следят родословието, но то пак няма гаранция, защото понякога, да не кажем - доста често и не е ясно кой в действителност е бащата, пък като си широко скроен, рииш'ли хич и не те интересува.

Само не разбрах, кой въобще се жени.....наистински

Майка християнка - баща мюсюлманин. Да не кръщаваме децата ли? А, недай си Боже бащата да е починал - никакво кръщаване! Или пък ако възрастен човек на родители атеисти, вземе че случайно повярва и реши да се кръсти, никакъв шанс - викаш?! Да се чудиш как са ги кръщавали първите християни! Този св. Йоан Кръстител, що така ... Имате ли идея какъв е смисълът на кръщенето? Оставете формулярите, децата не са виновни за греховете на родителите си, макар че често ги наследяват. Освен това и църковния брак няма много общо с гражданския. Но по законите на РБ, се забранява на църковните служители да венчават хора, които не са сключили граждански брак. Но можеш да сключиш църковен в православна църква в чужбина, например. Църковният брак те свързва с този човек във вечността, а гражданският просто регламентира имуществените отношения на двама души, в случай че бракът бъде прекратен.

Дори майка християнка може сама да кръсти детето си с водно или въздушно кръщене, при форсмажорни обстоятелства, разбира се.

Няма никакъв проблем майка християнка и баща мюсюлманин да сключат граждански брак и да кръщават деца. Малко абстрактно, но напълно възможно. А в статията не се споменава липсата на баща.

Не, не и върви, защото красавица като нея заслужава мъж, който да и сваля звезди, който да е готов на всичко за нея, който да я обича и да е влюбен в нея до степен, че да зареже съпругата си, да се разведе с нея и да направи ново семейство. Това при положение, че тя сама е решила да има връзка и да забременее от женен мъж, освен ако той не я е подлъгал, че ще се разведе заради нея. Ей това имах предвид. Макар че, ако бях на нея щях да си търся сингъл мъж. Ама тя любовта не пита. За него тя е била просто секс с красива манекенка, за нея е било любов.

Без граждански брак не кръщават деца в България. Говорим при физическо наличие на двама родители, независимо каква вяра изповядват. Същите не могат да се венчаят без законен брак. Говорим за законите на съвременна България.

Защо са нарекли детето "герой", да не е спасило щъркел, патка, нещо друго? Ааа, сетих се, родено от крва и курвр, тепърва предстоят тежките изпитания, в които ще трябва да се доказва.

Вменяемите хора.

При липса на ФОРСМАЖОРНИ обстоятелства, в България не кръщават деца без законен брак на майка -жена/съпруга и баща-мъж/съпруг....за джендъри не се споменава в закона, все още. Като под ФОРСМАЖОРНИ обстоятелства не се разбира НА ОТКРИТО

Че той изобщо не е женен Блатежки, нищо че има щерка. Да не е луд да се бракува, при толкова много жени! И явно си пасва по-добре в леглото с майката на първото си дете. Сигурно и не само в леглото. А Диляна да е забременяла от него случайно дали ти се вярва? По всяка верояност си го е избрала за донор съвсем целенасочено (кофти избор, мен ако питаш, ама тя може да го намира красавец, Таки най-малкото беше по-атлетичен). Отделно как го виждаш мъж, който е свикнал на много жени, да се спре? Ще се спре, разбира се, но чак когато спре да може. Падне ли табуто - луканка, Дилянка, луканка, Дилянка ... ама само луканка яде ли се? Пък Блатечки си е направил вече име на женкар и много искат да го пробват, групарки - колкото щеш! Има тръпка да споделиш с приятелки, че си "избройкала" гоуемия актьор и да обсъдиш с тях, всъщност колко е малък, тъничък, пък и крив ...

Тоест да разбираме, че над 50% от българчета не са кръстени, понеже са извънбрачни деца. Държавата насърчава с най-разнообразни средства младите хора да не сключват граждански брак. В такъв случай - нима сме християнска страна?

ФАЛШИВА НОВИНА ОБИКНОВЕНО ГРАДИНСКО ПАРТИ БЕЗ ПОП

А мама и тати уважават ли се от време на време?

Пак ли турските сериали на Дилянчето, Наталия, Антония и другите им колежки

Попе , прочети си пак закона. Моите и трите деца ги кръстихме в соколския манастир без да имаме брак. Никой не ни поиска свидетелство в никакъв етап от процеса. Взеха само парите и готово ..

Нормално. В противен случай насърчаваме гореспоменатите изпълнения.

това е абсолютно вярно.по църковните канони,тези нямат брак и той е законно женен е нямам думи

В такъв случай можеш и за венчан да се броиш.

Като чета на Естет-о коментарите всеки път се прекланям пред неговото чутовно празноглавие!

асен и дъщерята - шаферки ли бяха?

Не е женен! Няма нито първи, нито втори брак. Има две деца от две жени.

Ама красиво момиче, пък не му върви в любовта... що така? Ами защото се подмокря или от криминали или от боклучета като хасанчо със съмнителни морални ценности. Ако беше и умна, освен красива досега да е постигнала много. Но ... не мога да разбера ти пък какво й се възхищаваш?

Диляна и Асен? Били ли са в час по история? Как избраха името Борил? Естествено, че не е забранено, но, странно..........., с толкова негативи................

Имам три приятелки с деца без законни съпрузи.Сега след 16-20години си казвам,че поне животът им се е изпълнил със смисъл.Създали и отгледали човек сами,с много любов и безкрайни трудности.Децата вече са големи/студенти/ и добри българи.Ако бяха останали сами стари моми...бяха по-хубави и по-образовани от мен.

Научи се да пишеш на български,тъпак смотан!