Диляна Попова стана муза на Pavell & Venci Venc'

Музикантите казват, че ако не се бе съгласила, то новата им песен щеше да остане без клип

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова стана муза на Pavell & Venci Venc' | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е музика, а Комерсиална боза. А на Диляна много и падна нивото, щом до тия михлюзи стигна.

ще изпусне кърпата?

На Диляна все по-често ще й се налага да се отзовава, ще не ще, там, където я повикат, понеже изборът й ще става все по-ограничен. Обща карма за всички, които градят целия си личен и професионален живот върху външния си вид.

жената работи по професията си, която си е избрала - да е муза. за другото си има други жени

Диляна Попова е много красива и за възрастта си изглежда повече от перфектно...на живо е много естествена, за разлика от мис крокодили..стига писахте глупости

Че тя на 80 ли е

Диляна не беше ли играчката на таки? Не й беше зле, когато ядеше кървавите пари на наркотрафиканта.

Дойдох за коментарите. Много се развеселявам,макар,че всъщност е тъжно !

Реви джиджи, да ревеме двамата ти в обора, аз на двора да се радва таки пора.

Кич,бездарие,пошлост,отблъскваща действителност........... и т.н. ..........,но всички средства за масово осведомяване / медии / пишат за тях и показват само тях ! Срам ме е ,че живея в такава кочина !

Добре че не съм от това поколение, че ако това ми беше "саундтрака"... тъжна работа. Павел и Венци Венц, Скандау, да не говоръм за "ъндърграунда" Мърда Бойс и разни други дето текстовете им не са за пред медиите.

Последният не го бях чувал и ходих в Тубата да разбера за какво иде реч .... не отива на добре този свят.

Като се замисля, дори едно време се бъзикахме с Антибиотика примерно с Мария Илиева.... ебаси това се оказва, че са направо изключителни музиканти сравнение с тая помия, която ни се предлага днес. Само си спомнете каква музика имахме- Антибиотика, Мария Илиева, Тони.... аре да не ги изброявам всичките, тука се сетих за 2-3 имена

Вярно е, хубава музика, хубави жени...с изключение на Тони. Например като видиш Ани от Антибиотика с гръдна 100+ и някак си ти е едно такова натопорчено :) А сега някакви педали вият под звуците на някакъв аутотюн. Дори слушането на подобна помия е такава загуба на време че нямам думи.

Да, но пък само Тони можеше да пее :) Даже онзи ден си пуснах "Както преди". Не забравяй Галчето от Каризма - също хубава жена. Сещам се за Станиоли, Шангрила, Уикеда, Портокал(Матака), Сафо ... "Шоколад" на Остава е страхотна песен, просто това ми дойде на ум. .. мега съм щастлива, че не съм от сегашното поколение и моите чавета ги захлебвам с Линкин парк.

Аз съм фен на Линкин Парк откакто се помня, а Честър за мен е един от най-добрите вокалисти за всички времена. Що се отнася до бг музиката преди - имаше стойност и звучене на добро ниво, тия джендъри Павел и Венци само подрастващите музикални инвалиди ги слушат, нормален човек с добра музикална култура - никога.

9999

Може да ви е смешно, ама Тони и Антибиотика и сега ги въртя в колата от време на време

Тези ги нямаше някакво време и беше добре, защо се обаждат пак. Поп музиката като стил за добро или лошо и без това е надолу от някакви години (ето Тита и Герито пропяха чалга) - няма да ги огрее особено, а и не са интерсни. Че и позьори на всичкото отгоре - Венцата беше особено удохотворен и смирен като се обясняваше в любов на любовта на живота си и после направи дете на друга любов, която я заряза заради трета.

Еднообразни и скучни песни

Нахалната некадърност царува из България.

Тези младежи да на се излязли от балканси вариант на К Поп ферма за звезди, че имат еднакъв стайлинг на фасадите не само , ами и в татуировките , - над веждичката скрибълче някакво писанийце , под очето точици...:)))

Предствама си Внецо Венц и Павел с малките пишки как навирят по дуките където сварят

Бих ги опънал и тримата.

Тук естествено Диляна е гола, така и не се намери рокля за тази жена, ама голямото разочарование беше когато полуголия певец гледаше нещо съсредоточено надолу и в очакваме ракурса на кадъра да слезе надолу той си премести фокуса назад. Тя отзад била ...

Ща правят тройка.

тези девойки са влезли в "творческа" серия... парче след парче.... и всичките са "феноменални".... простутии! ...тук клипът е "украсен" от застаряла кака.. също страхотна... тъпотия. Браво!

Има един феномен, напълно бездарни певци, без никакви певчески заложби, да издават песен след песен и масовката да им се радва като за световно. После се чудиме защо няма култура и вървиме към опростачване, когато ти пеят на аутотюн, щото иначе не могат по друг начин, а дебилите им се радват