Те са музикални братя вече 10 години. Песните им се превърнаха в саундтрак на цяло едно поколение, римите им станаха любими на общност, която нарече себе си Setaabrat, а момичета и момчета от квартала започнаха да си говорят с части от текстовете им.

Pavell & Venci Venc' празнуват дългогодишната си любов към музиката и публиката с премиера на нов емоционален проект, озаглавен "Призрак", и с голям концерт в "Sofia Live Club" на 31 март, където за първи път ще се появят на сцената с банда.

"Призрак" прилича на любовна изповед, но както Павката и Венци признават, е всъщност много личен поетичен разговор с Музиката и Музата.

Песента излиза със стилно и минималистично видео, режисирано от самия Pavell, в което участие взима неотразимата Диляна Попова. За нея момчетата казват, че е била единствената опция да влезе в ролята на Музата и че ако не се беше съгласила, парчето нямаше да има клип. 

Официалната премиера на "Призрак" бе на 3 март в българския ТВ и радио ефир, всички дигитални платформи и в YouTube канала на Pavell & Venci Venc'.

Снимка: Virginia Records