17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли тая 40 годишна татуирана с тоя татуирания с пари не със слаб и безработен или слаб с пари кво триеш капуте мръсен

когато са направени красиво и са върху красиви тела

Здравейте

Здравей

Празни чашки, дължина до под цепката на дупето, голи крака, мазна слепнала коса. Диляна, моля те! Очаквах по-висока класа, но уви.

да ме извинява но изглежда ужасно в тази рокля-някак не на място .

Дира, айде пак сте наблъскали 60+ снимки за новина свързана само с една снимка ...

Красива жена! Истинска наслада за окото ! много е фотогенична и камерата я обича.

Красавица.Факт.

Не виждам тялото ѝ да е хубаво. Да, слаба е, но краката....

И кой го плаща този филм на Блатечки, любовницата му - бивша моделка - и извънбрачното им отроче? С държавни пари ли е правен?

Не биваше да си прави корекции, кому са нужни тези джуки. Тя си е приридно хубавка. Артистка не е и няма как да бъде. А тези реклами на очила, дето пак са с нея и Блатечки, са безвкусица. Пресолиха манджата с тяхната така наречена връзка, втръсна този сюжет.

Раздели го Блатечки с жена му - след драми, събирания, разделения, голям зор. Сега драпа да е артистка, каквато не е. Няма ли малко скромност и срам. Гулянските амбиции край нямат.

Не бе! Те само от село София трябва да са актриси! Само те да развеждат женени мъже! Как може да сравниш бившата му с Диляна? Ами бившата да вземе, да се стегне малко, а не като жената на Данаилов!

Ти виждал ли си бившата на Блатечки? Жената е дори с поднормено тегло! И много нежна и забавна.

Много, много секси! Става ми едно такова хубаво като я гледам ...

Красива жена! Браво! Много малко са красивите българки!

Колко струва абонамента, за да присъства през ден в Дир-а? И то по изсмукани от пръстите поводи, кога и без - просто така. Досадно е, тъпо е, отегчително - нито е интересна като личност, нито като актриса. Вече и за гледане почва да не става. Болезнени амбиции на една провинциална женица.

Тя успя ли да го разведе Блатечки най-накрая, та да я урежда в киното. Щото в моделство след 35 г. няма хляб.

Щото той никога не се е женил. И за нея няма да се ожени. Санким тоз хубустник е мъж за една жена?! В неговия случай борбата е за одалистка в харема.

Този път лъха яко на секс! Браво!

Хубава е, но това, което е облякла е по-скоро блуза.

Тя вече има ли внуци? Д-р Енчев може ли да вкарва страст в тялото или прави само козметични корекции?

Нито Балтечки, нито тя са някакви кой знае какви артисти, особено тя. Има къде по-добри артисти. Не зная какви са й заслугите, за да я набутат като артистка, макар да няма такова образование. Много надарени имало в това село Гулянци!

Я цитирай имената на по добрите!

Заслугата й е красотата. Екранът има нужда и от красота. Стига с тези мърли от НАТФИЗ. София Лорен, Невена Коканова и др. да не са учили? Красота е нужна! Другото се научава от живота.

те пък м-вите с дипломи от НАТФИЗ са по-зле и от нея. За какво говорим? Натфиз бълва пълни дървета с претенции.

Не харесвам жени, които разбиват семейства и навират на хората в очите невероятната им любов. Не виждам никаква красота в Диляна, колкото и да се напъва!

потрес

най-лошия вид на Диляна.

Елементарни и посредствени хора.

Мазна и неподдържана коса с изтънели краища - отврат.

Нормално е един търговец да си показва стоката, но е като на пазара, по-бедните само опипват и не купуват, други купуват и я ползват..

Хаха, Блатечки не можа ли да си прибере ключовете от колата поне за премиерата, или може би са му аксесоар :|

Хаха :) К'во от колата, бате, то там от колата, от входа, от апартамента, от вилата, от колелото, от мазето, и от оня хладилник, дето му крадяха храната от него, хаха!

Ми евала. Тъй наречените "най-красиви жени на света" българките или са шайка навъсени тлъстачки, или кифли, дето вечно са на Малдивите и пишат велемъдри послания в инстаграмите си.

Ами не е добър тоалетът, вижда се! За филма - не знам, ще ми е интересно да го гледам. Но тази жена и тоалетът й не струват!

Чакай, чакай! Рокличката плетена ли е? С изрязани чашки, презрамки и смачкани велурени ботушки? И овърсайз сако! Хубаво тяло, но неса не се облича все едно с първото, което й е попаднало от втората употреба в бързане да не изпусне рейса

Абе тази Диляна много погрозняла, мяза ми на жаба. На някои от публикувабите снимки ми е откровено грозна. Преди изглеждаше добре, но красавица никога не е била.

Ей мноо прост народ ... как се била обличала, как се била фръцнала ... ама какво да очакваш от хора, които са свиканли да им казват как да живеят - мислят си, че и другите са като тях, ама на, явно не е така!

Свенливост у това жабе, хайде моля ви се. Шуробаджанашка простотия.

Пускам сълза за ботушчето! Кошмар!

Покъртителен тоалет! Селото е у градо!

тази май е на кокейн.

Хубава жена без никакъв вкус за мъже .

за дрехи, също така. Това комбинезонче в този бозов цвят! И за разкош - ботушки от 15 лв!

По-скоро, всяка мини рокля би стояла секси на хубава жена. Върху този мравояд едва ли...

Ко ма интересува

Не се научи да се облича тази хубава жена.

Какъв е този семеен филм?

Във втората серия ще влезне и детето им

Диляна е интересна мадама с хубаво тяло, но рокля с подчертани като на корсет чашки не е стилна, който и да я носи! За нощен клуб става, но там не се предполага да изглеждаш добре, а както се чувстваш :)