Горещият сексапил на Диляна Попова е способен да превърне всичко след нея в пепел... Независимо какво облече брюнетката, нейната красота и чувственост съблазняват фотографските обективи и прожекторите, чиито светлини сякаш сами я търсят.

Вижте снимки >>

Затова не е изненадващо, че на премиерата на последния филм с нейно участие - "Останалото е пепел", състояла се на 3-ти март в Park Center, тя отново се превърна в център на всеобщото внимание. Дебютът на лентата бе скоро след като актрисата и модел се върна от почивка на Малдивите, където прекара няколко дни сред екзотиката на островната държава в компанията на своя син Борил.

За специалното събитие брюнетката заложи на изчистен и семпъл тоалет, но това далеч не попречи на погледите на присъстващите да бъдат неизменно привлечени към нея. Диляна се бе спряла на къса бежова рокля с тънки презрамки и оформени чашки, разкриваща краката ѝ. Върху нея тя носеше разкопчано широкото си и дълго светло сако, чиито ръкави бяха навити до лактите. Завършвайки визията си, хубавицата се бе спряла на интересни "набрани" ботуши на висок ток в цвят тръстиково зелено, които бяха с връзки в горната си част, нежни висящи обеци и лъскава сребриста дамска чанта.

С нея пристигна половинката ѝ както в живота, така и на големия екран - Асен Блатечки, влизащ в главната роля на българския политик и финансист Атанас Буров. В типичния за него стил, той пристигна с бяла тениска, дънки и кожено яке. Но Попова имаше още един кавалер за важната вечер, а именно техният наследник.

Историческата драма, тръгваща по всички киносалони у нас на 6 март, събра на едно място голяма част от звездния ни елит, дошла да уважи лентата на режисьора Георги Костов. Интересен факт е, че в продукцията Диляна за първи път оставя настрана своята свенливост и за една от сцените, в които се къпе в река, обляна от лунна светлина, тя застава пред камерите без никакви дрехи.