Диляна Попова зарадва ученици в Занзибар

По време на почивката си моделът се включи в благотворителна мисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и мъжете да радва

Абе хора, това трагедия ли е? Комедия ли е? Или си е чиста доза подигравка с всичко стойностно? За един преател питам.

.

Тая мърда дето развежда чужди мъже, да вземе да подари на децата от родното си село Гулянци, а не да се прави на Холиууд стайл пуси. Иначе бих и нацепил сливата без костилка, да е готова за компот.

Хубава жена е, ама ми идва в повече като го играе Анджелина Джоли! Чий го дири в Занзибар, като там е бъкано от ковид?!? Много хуманно уж в една посока, а друга копае дъното!

Хубава питка!!! Небих я върнал!!!

С какво ги е зарадвала- да не си е показал путиту?

А ще зарадва ли занзибарските паламарки?.....изтрещели либерасти смотани. Свършиха се проблемите в собствената ни страна та започнахме да помагаме да примати които сами не искат да си помогнат...

Донесоха африканския щам и в БГ. Точно върнали се ор зянзибар донесли опасния щам в Чехия където имат по 15 000 случая на ден.

На тази жена няма ли кой да й каже, че устата й изглежда отвратително, егати огромното „нещо”.

Пак ли е била гола?

МНого обичат да се снимат с циганета и негърчета за да покажат че са много състрадателни ама няма да отидат да живеят в квартала на циганите или негрите..

Много се забавлявам с текстовете, ама кой ги съчинява такива ... хаха

А по някоя сълза не пускаш ли? Толкова трогателно!

само ги експлоатират тия малки негърчета да си правят евтина реклама на техен гръб. К"%ви, сър.

Цици ли е показала или дупи?

Показала е превзетата си физиономия.... тя потвърждава, че е долен миндил! Блатечки, айде кротни я тази всякаквица!

Била е просто на екскурзия, или разходка там, много такива мацки ходят сами, или с прЕателка по Африка, или в Дубай, Емирствата.. Даже ги има по каталози и богаташите си избират коя да ходи на екскурзия при тях..

С какво ги е зарадвала, да не би и пред децата да се е сьблякла?

Ама верно ли трябва да знам кой къде си вее ... благотворително?

Според мен повече би зарадвала учителите!

Учителите с големите, черни тръби!!!! Асенка, кротни я тази повлекана!

Просълзих се

А нази кога? И ние тука са учиме.

Тая пръдла се изживява като анджелина джоли, ама си остава парцаланата от квартала

Нека зарадва и българсите мъже. Що дири при тия негри.

Зарадвала е малките печки, като е пуснала онова нейно клипче (от преди 10-на години), на което я бухат яко в кафявия салон. После е проверила мануално, дали пишките им са станали на кокалчета...

Ей такава кокошка като Диляна донесе в Чехия южноафриканската версия на короната точно от Занзибар, на почивка била, ненаклатила се. Този щам е ужасен и цяла Чехия е на път да пламне. Зарадвани сме. Защо ограниченията важат само за част от хората? Толкова ли е важно сега да се пътува до Занзибар?

Не се спряха на Приморско го обърнаха тоя Занзибар!

Кат' мине и мен да зарадва и аз ще се смиря и ще съм щастлив ;)

Такова лицемерие! Отишла да се врътка, но да отразим една акцийка. На гърба на хората, които живеят в бедност, но благодарение на такива именити европейци, получават подаяния. Отвратително!

Longines

айде пак тая!а петкановица къде е?какво прави?акала ли е тия дни,че се притеснявам вече....

тоз парцал се снимал с тез маймуни ... ценности 2021.

Хаха всичките мет... така да моделки тази зима качват снимки от Занзибар. Но странно защо пропускат да снимат "спонсорите" на екскурзиите.

Ами може би защото изкарва сама парите си от моделстване и сама си плаща разходката до там. Не бъдете злобари.

Едва ли ...

Миналата година летяхме с нея в един полет от Доха за България. Понеже стоеше пред мен разбрах, че се връщат от Малдивите. Беше със сина си,още една жена, сина си и жената с късата коса от снимките. Супер скромна и възпитана, а понеже беше точно пред мен и ми беше интересно дали красотата и се дължи на грим и фотошоп, ами жената нямаше капка грим и беше като кукла, а детето и нито веднъж не започна да се лигави или да се опитва да е супер шумно.

Малко вероятно е сама да си е спонсор. А за красотата й- и аз я видях на улицата, има доста хислурон тук и там, а в устата да не говорим.

Дилянпе, за себе си ли пишеш, хххахах

Глупости - когато работехме в Африка, имаше много случаи на хвърляне на деца пред коли на емигранти, за да получат откуп. Накрая преминахме към местни шофьори, независимо от факта, че не можеха да шофират, за да избегнем рекета. Освен това спирате на червена светлина и 10 деца започват да блъскат по прозорците ви да просят. Ако отворите прозореца, те открадват портфейла или телефона ви. Ако не отворите прозореца, след 30 секунди те започват да хвърлят каеъни.

В Занзибар видях най-големите хлебарки.

Плаши децата с дългоноската хуесоска

"Диляна Попова зарадва ученици в Занзибар" Да не е излязла гола от някоя торта на ученически купон!?!

Реших, че все е събляла дибидюс гола за да зарадва дечицата и най вече татковците.

Отвратително , да позираш секси, когато правиш "благотворителност" . Повръща ми се от Диляна !

Диди голата маха все на почивки нещо??? НАП няма ли да се самосезира? Не ми е известнон от голи снимки да се печели особено. Голи у#ви много, та от къде кинти??

Таки плаща. Мацката е държанка

НАП да се самосезира, защото някой е бил на почивка в Занзибар??? Човече, коменатарът ти изби рибата от тъпота и само показа колко си ограничен и нямаш никаква представа колко струва една такава екскурзия и че човек с нормални (не високи, а нормални) доходи може да си го позволи без проблем. Пък и защо си мислиш, че дори тя да има ОГРОМНИ доходи е длъжна да се обяснява по медиите откъде са, за да може ти да си осведомен?

Тази евтина реклама можеше да направи и в Гулянци,цигани бедни има доста! Даааа, ама нали е евтина реклама на скъпи метреси! А и журналисти, които ни казват,ооооо,колко е красива ,на кой е половинка,а на други едно цяло, и ....подарила няколко книжки на деца ,за които не и пука! Важното е да се представи, че върши нещо ,докато се съблича....

Всичкото кифльоч и играчор се е събрало в Занзибар. Там в момента има по-малко местни, отколкото българи, румънци и унгарци. Щото там било нямало корона - ха, ха. Има и още как, просто там укриват данните. Вече има и вицове по темата: - Ако от няколко дни нямате връзка с ваш познат, най-вероятно е в Занзибар. - По време на короната, най-накрая България е на три морета - Черно, Бяло и Индийския океан.

Щастливи ли ? Не, просто са бедни и примирени. Показват ни ги като в зоологическа градина и се опитват да ни убедят, че щом имат какво да ядат, пият и имат къде да спят, значи са щастливи ... https://www.instagram.com/p/CLggp0rD2Fa/?utmsource=igwebcopylink

Да беше зарадвала възрастни хора в своята страна, отдали с труд живота и здравето си, за да могат да се развяват идните поколения от скука по света; да беше зарадвала деца от своята страна. И едните и другите заслужават и щяха да са благодарни дори само на внимание. Ама не е модерно и не става много за инстаграм. Пък и не се връзва с развяване, пардон - с почивка в далечна страна.

Ех, Случайний, няма да е интересна у БГ-то бе!!! Занзибар си е друга писта.