През годините всеки човек изгражда свои собствени традиции, които спазва стриктно, а една от тези на прекрасната Диляна Попова гласи, че поне два пъти в годината тя и сина ѝ Борил трябва да приготвят багажа си и да напуснат пределите на София, отдалечавайки се максимално от забързаното ежедневие в столицата. По принцип едно от техните пътешествия винаги се състои през лятото, когато двамата се отправят към родното крайбрежие, за да прекарат жаркия сезон край морските вълни, докато другото те осъществяват през първите три месеца във всяка една година.

Така например от известно време насам една от най-красивите жени, раждали се по нашите територии, и наследникът ѝ се намират в Занзибар. Доскоро островът бе магнит за най-различни хора от близо и далеч, желаещи да избягат от пандемията, тъй като до скоро се говореше, че коронавирусът е напуснал пределите на острова - твърдение, което неотдавнашната смърт на вицепрезидентът Маалим Сейф Шариф Хамад, по-рано дал положителен резултат за Covid-19, успя да опровергае.

Вижте снимки >>

Въпреки всичко тъжната вест не попречи на плановете на модела да се наслади максимално на своя престой там. Напротив, от снимките, които половинката на Асен Блатечки публикува в социалните мрежи, става ясно, че тя и придружаващите я приятели се радват на всяка минута от екзотичната си ваканция. Нещо повече, групата със сигурност създаде незабравими мигове, посещавайки едно на местните училища, където взеха участие в благотворителна мисия, като раздадоха детски книжки и принадлежности за оцветяване на най-малките ученици.

"Африканските деца са най-смирените и щастливи хора, които съм срещала", написа тя към галерия, съдържаща снимка и кратко видео, на което се вижда, че синът ѝ носи същата униформа, като тази на щастливите от даровете малчугани.

Публикацията ѝ бързо бе харесана от хиляди потребители на социалната мрежа, изразили възхищението си от жеста ѝ в коментарите, редящи се под нея.

"Доказателството, че колкото по-опростен е животът, толкова по-смирен и щастлив е човек!", написа една от почитателките ѝ.

"Това, което правиш за тези деца, е страхотно. Да се чувстват обичани и щастливи! Това е повече от достойно за уважение! Бъди жива и здрава! Благодаря ти, че те има!", гласи посланието на друг неин фен.

През 2013 г. Попова бе част от риалити предаването "Африка: Звездите сигурно са полудели", именно тогава бе първият ѝ досег с втория по големина континент на планетата. След участието си тя сподели, че би се радвала отново да го посети, а от тогава до сега брюнетката неведнъж го е правила, реализирайки копнежа си.

В Танзания тя не демонстрира огнения си сексапил, каращ сърцата на господата у нас да ускоряват своя ритъм, но това съвсем не означава, че макар и в по-просто облекло, визията ѝ не прави впечатление. Макар и с широка кройка, дрехите, на които се е спряла за визитата си на острова не могат да прикрият стегната ѝ фигура, нито пък естествената ѝ хубост, заради която някои от потребителите на платформата за сетен път я сравниха със световния секссимвол Анджелина Джоли.