DIMI порасна и си поръча "Mr. Playboy"

През миналата година младата певица стана на 18 и официално влезе в клуба на големите, което се вижда и от изкушаващите кадри в клипа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селото и чалгата не умират. Само се преобличат. Класни са, като проститутките от средата на прехода. Модйерни са. Разцепват с безвкусица и тъпотия.

Тая сефте я чувам. ама ми иде да си изскубя брадата с пенцета. косъм по косъм. по-безболезнено ще е от да я слушам пак. дано не ми се падне в някое заведение :)

пинсета :)

Това не е музика, това е чалга. Елементарна и простовата, малетите в началото са крадени отнякъде, останалото е траш. "Певицата" трябва да поработи над дикцията си и над селския диалект.Това не е музика, това е чалга. Елементарна и простовата, малетите в началото са крадени отнякъде, останалото е траш. "Певицата" трябва да поработи над дикцията си и селския диалект.

Ейй, продуцентите! Изчакайте ги малко да порастнат на тези момиченца циците преди да ги разхвърляте да въртят гюбек по гащи! Още малко от детската градина ще ги взимате ...

Непозната до този момент за мен изпълнителка. Много ритмична и завладяваща песен.

ПОШЛО

Интересна песничка... Добре звучи... Някакъв турчин- ИЗМАМНИК, се прдставя за грък с името- Coyot и направил песента-Remember. Турците плащат ПОДКУПИ за да я пускат тая песен по всякакви РАДИОСТАНЦИИ... Още като чуеш песента и разбираш че е турски КЮЧЕК.. А като ВИДИШ и клипа по телевизията, виждащ че наистина араби участват в тоя клип... Туй е по- ЗЛЕ и от ЧАЛГА.. А пускат тая песен по всякакви радоистанции като, включително -Energy... Гледай как турците плащат ПОДКУПИ за да пускат да слушаме турското ЛАЙНО !!!

Епа, удържах фронта и не кликнах да гледам вдъхновяващия клип, въпреки гротесктното отровно-зелено екипче на младата певица:)))

Поредната любимка за чалгопитеците.

Преместих го.

важното е да се въртят гледания...

Боза

Щом излъчването на лека жена е "порастване", то, да, порастнала е със сигурност. Иначе, песента и клипът са пълна трагедия. И още нещо ми прави впечатление: почти всички нови поп старлетки имат непропорционално тлъсти бедра. Тия освен с "творчеството си", не могат ли да обърнат малко внимание и на фитнеса или поне да спортуват по мъничко, че на по 17-18 години приличат на занемарени домакини - страстоубийки.

Пич това е модата сега да си с тлъсти бедра и гъз,справка Ким Кардашиян :))))))

Нормална кифла с нормални женски бедра, нищо си им няма. Колкото и да тренира, не би трябвало да могат да станат с мъжки профил. Или поне не без химия.

Че си разплетем чорапите...