2022 г. започва ударно за една от най-младите музикални звезди - Димитрия Николова, позната като DIMI. Новият ѝ сингъл "Mr. Playboy" вече е факт, а разбиващото видео към него недвусмислено подсказва, че момичето вече порасна. Миналия април DIMI стана на 18 и официално влезе в клуба на големите, което се вижда и от изкушаващите кадри в клипа.

"Mr. Playboy" звучи по-различно от всичко, излизало до момента от изпълнителката. Проектът е по музика и текст на Торино и Пашата, които признават, че тя е любимият им артист от лейбъла, затова ѝ подаряват новата песен по случай пълнолетието. Торино дори става важна част от каста за клипа, но каква е неговата роля, разбират само тези, които изгледат кадрите до самия финал.

Видеото към парчето впечатлява с ярки цветове и артистичен колорит, а акцент са неустоимите визии на певицата. Стилист на проекта е Стоян Стоянски, който за първи път си партнира с DIMI, но двамата явно лесно намират общ език. Резултатът е феноменален - три различно впечатляващи концепции, в които младата певица изглежда предизвикателно, женствено и все пак - още в обятията на невинното тийн поколение.

Песента излиза от машината за хитове на Kings Records и няма никакво съмнение, че е обречена на успех. Макар "Mr. Playboy" да не е в познатия за DIMI латинo ритъм, в проекта са включени топ актуалните в момента мотиви с акордеон, които придават модерно звучене и танцувален ритъм. Минути след като промотира песента, DIMI получи поздравления и от Сърбия. От екипа на фестивала "Ангелски глас", в който е участвала, не скриха възхищението и гордостта си от развитието на младата българска звезда.

Снимка: PR

"Mr. Playboy" отключва годината за DIMI, като няма никакво съмнение, че мелодията, текстът и визиите ще станат вдъхновение за хилядите й последователи в социалните мрежи. Припомняме, че преди месеци Instagram профилът на изпълнителката беше "откраднат" от турски уеб пирати, които предизвикаха прецедент, като й го върнаха безвъзмездно. Причината е, че след като се запознали с творчеството и биографията на DIMI, пиратите от похитители се превърнали във фенове и дори се извинили за злонамерения акт.

Снимка: PR