Димитър Бербатов се наслаждава на лятото в прегръдките на своите дъщери

Спортистът избра да почива в своя дом, вместо да се отправи към някое екзотично кътче по света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех Митко. Махай по-бързо онзи пиандурник и чалгаджия от БФС.

До кьорче Петров, кьорав да одиш.От маке да знаеш.

Чета и се чудя - как толкова завист и простотия събрани в някои коментари . Човека си е щастлив , красив , богат . Тези дето пишат глупости само ма една стотна от неговия начин на живот да са ще разберат какво е щастие . За това какъв спортист неше говорят фактите и записите . Да е жив и здрав заедно със семейството .

Редовно се бърка реакция на информирани реалисти със завист. Явно толкова е капацитета на масата, свикнала да боготвори и живее в монархически модел на подражание към "звезди'. Това е добър футболист получил солидно възнаграждение. Намерил богаташка щерка, която след като се е навилняла е избрала да бъде с "успешен" мъж. Това не означава, че и двамата не са хора, и не са идиоти като всички нас. Не знам за вас, но принципно осъзнатите професионалисти със сериозна кариера нямат навика да "шерват" семейните си моменти в инстаграма. Това обикновено се прави с рекламна цел и търсене на фенбаза. На господина фенбазата професионално е далеч от таргетираната акция, освен ако някой "умен" пиар църкач на парици не е решил, че публичният образ на бащата, гол в хола е силно послание за отговорност и подпомага към кампанията за ръководен пост на Българският Футбол. Извън гореописаната динамика, България е родила освен ритнитопковци и много качествени професионалисти в други "непопулярни" за масата области. Най-вече научни и технологични. Те са истинските "звезди", които са необходими за пример на децата ви. Не префърцунените госпожици наследници на ДС предприемачи и мамините синковци футболисти на прехода.

Скоро ще са готови .....и те за ..... живота де...

Единственото успешно в тези ПР партенки е Еленчето. На фона на съвременните модели бутащи се в камерата изглежда като "кралица". Реалността някой хора я знаем; Леко мустаката но дашна. Набоде всички "тарикати" от Хаджи Димитър, мина на локалните "рок изтърсаци" и накрая се наниза на футболист. Междувременно татито и стана "модерен строител на капитализъма" а майката на Бербатко Нарциса го нарита да фане некоя фуста да му пере гащите. Мила родна картинка. Мамини и татини златни кокошчици, излюпили пиленца и потънали в разкошотийка. Естествено вонята на пръдня, курварлък и самовлюбеност се прикрива обилно с миризмата на скъпи парфюми, маркови дрешки и див селски материализъм. Както се казва едно страхотно Българско постижение. Грам не им завиждам. Да си консумират илюзиите. Па и матряла да мечтае и той така да "нареди" някой ден подобна "схемичка".:)

То май тоя мега хит на Хиподил е за тая писан, или за някоя друга Илена, групи от 90те. https://textove.com/hipodil-la-no-mome-tekst

Тая се влачеше с нарциса от Бейби Фейс Клан доколкото си спомням, ма знае ли човек. Луди времена бяха. Кой къде завари и тн.

Втори Кирчо. Утре пак ще тръгне по селата да обещава пари.

татко за чудо и приказ. малко обича да шляпа разни парцали от чалготеките, ама иначе е примерен баща. ашколсун митю

Много режисирани и позьорски снимки. Не са ли за семейна употреба такива неша като как го 'целуват' дъщерите , защото се вижда , че е поза. И той не кара ли лятото в БГ? нали имаше къша в подножието на Витоша?

Страхотен. Много успешно и красиво семейство. Красива жена и много красиви деца. Какво му трябва на човек повече.

Що е маке все е лайно.

Мита Балерината протри всички пейки на отборите дето "играеше". Накрая и слонове миеше от некадърност.

За протритите пейки незнам, ама щом е вкарал най-много голове в националния отбор, сигурно е добър! За английското първенство да не говорим, там какви красиви голове вкара, не е истина.Така че, вие си му завиждайте и го плюйте, а той си направи паричките и си живее като бял човек.

Нарцисист!!! Нищо друго…

А и гледайте да изтриете написаното!!! Хаха

На втората снмка, май дъщеричките му са готови да му правят свирка, или се бъркам?

Dabo cherni negri ti razporqt anala chak do chernata dusha

Мислех че живее в Бояна. Нали се натискаше за шеф на БФС. Или ще работи дистанционно?

Е родният му дом не е ли в Марикостиново? Или и той като Стоичков е станал безродник?

Не употребявайте тази грозна дума " безродник" Сега такива като тях се наричат "граждани на света",Но това не изменя нито че са безродни, нито че не са българи.

Пуснах една сълза от умиление...

грозни хора без значние

Страхотен футболист, мъж с характер, красавец! Да е жив и здрав, прекрасните му 3 жени - също!! Бог да ги благослови!

Е, много позиране

Скоро спестяванията и печалбите му ще му отиват само за превръзки..

нормално семейство каквито в Бьлгария остват все по малко.

Кво му е нормалното? Една кифла се е лепнала за един с кинти?

Това лекенце ако не беше толкова нагло, префърцунено, наконтено и татуирано ... може би щеше да успее да измести Пияницата ! Но ... АКО е най-великата дума !!

А ако ти беше само една идея по-тъп, щеше да си чехълче или зелена еуглена.

Разнасяй си пиците, мий чиниите и кенефите, бери ягодите ... и НЕ се обаждай !