Повечето хора отрано правят планове как да прекарат лятото, надявайки се да го изпълнят с възможно най-много вълнуващи мигове, за да разнообразят тягостната рутина, в която съществуват през останалата част от годината. Ето защо те напускат пределите на до болка познатата им обстановка, в която нищо не е в състояние да ги изненада, отправяйки се към далечни места, където ги очакват нови преживявания, припомнящи вкуса на онази сякаш отдавна забравена наслада от живота.

Само че, както се казва, всяко правило има своето изключение, а в този конкретен случай неговото име е Димитър Бербатов, който наскоро нагледно показа, че изобщо не е необходимо човек да обикаля земното кълбо с куфар в ръка, за да изпита удоволствие от жаркия сезон, тъй като понякога то се намира по-близо, отколкото предполага. И ако се питате къде го откри носителят на наградата "Златна обувка", отговорът е съвсем лесен - в своя дом.

Вижте кадъра >>

По принцип футболистът е от онези популярни личности, които макар и да са си направили профил в някоя социална мрежа, предпочитат да държат личния си живот далеч от него, избягвайки да публикуват случващото се с тях извън ярките светлини на прожекторите. Въпреки това понякога той все пак решава да задоволи любопитството на своите почитатели, надигайки тежката завеса, която умишлено е спуснал над ежедневието си, а те с радост надничат зад нея.

Така например преди часове спортистът сподели като 24-часова история в личния си Инстаграм акаунт трогателна снимка, с която показа на своите над седемстотин хиляди последователи в платформата, как релаксира през топлите месеци, когато не му се налага да бъде дори близо до терена. Изображението е заснето в просторния двор на къщата, намираща се във Великобритания, в която рекордьорът по голове за националния отбор на България живее със семейството си. На него той си почива, припичайки се гол го кръста, наслаждавайки се на слънчевите лъчи, като същевременно е прегърнал порасналите си дъщери Дея и Елия, които стоят от двете му страни, сгушили се в неговите обятия.

Снимка: Официален профил в Instagram

В едно от тъмните стъкла на очилата на Бербатов се отразява голям чадър, което може да означава, че макар да не е влязъл в кадър, до тях вероятно има открит плувен басейн, който със сигурност би допълнил чудесно впечатляващата градина на имота, в която цари истинско спокойствие. За него определено допринася и впечатляващата зеленина, изпълнила фона на умилителната фотография, разкриваща съкровения миг между бащата и неговите деца, която се набива на очи.

За последно Димитър показа всички членове на семейството си, бе в навечерието на 2021 година. Тогава той качи изображение, на което позира в гръб, прегърнал трите дами, заемащи специално място в сърцето му - половинката му Елена и двете им наследници, наблюдаващи празничните фойерверки от двора на същата къща. В миналото Димитър ревностно криеше лицата на момичетата си, но с времето това се промени.

Освен това първата поява на любимата му в неговия акаунт бе чак година по-рано, когато той публикува поредица от снимки, направени през лятната им ваканция, която прекараха край плажната ивица. Тогава фотографиите му, трогнали неговите фенове, бързо получиха над 64 хиляди харесвания и множество пожелания да бъдат все така сплотени и да се обичат.

Снимка: Официален профил в Instagram