Димитър Маринов: Чувствам се успял

За актьора най-тежка била носталгията по родината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления! Борбата, волята, упоритостта - това са най-важните неща за всеки един човек за да сбъдне мечтите си, а когато това се случи - със сигурност щастието е несравнимо. Пожелавам да е все така щастлив този прекрасен българин!

Уважавам успеха на този човек - нормално е той да се радва много, но една птичка пролет не прави- един филм не те прави успял- успели са тези артисти с много филми зад гърба си- така, че не е лошо да го раздава по- скромно

какво би станало ако, дай боже, господинът бъде удостоен с Оскар за изиграна от него главна, а не епизодична роля.

Четох някакво негово интервю, което ме озадачи - репресиран заради произход, осъждан заради бягство от БГ. и изведнъж - завършил ВИТИЗ, а преди да замине 90-та г. за Щатите подарил на Стефан Вълдобрев китарата , която си донесъл от Англия.. Стига бе, помня преди 89-та как се кандидатстваше и влизаше във ВУЗ и как се пътуваше в чужбина. За ролята му и филма - не искам да коментирам, явно негър - педер.ст е добра формула за печелене на "Оскар".

Браво на Д. Маринов! Колкото до носталгията, ще я преживеете, г-н Маринов. Важното е къде е семейството и работата Ви. Продължавайте да се стремите и да постигате желаните от Вас неща.Успех! И ...стойте там и се борете и радвайте на постигнатото, защото тук не стават такива неща, просто нищо не става!!!

Този човечец си е повярвал че е сбъднал Американската си мечта. Само ако имаше връзка с реалността. Успелите в онази държаба са гъзодавците и тези които си промиват мозъка сами и то с кеф. Да фитнат ин. Като натурализирана американка с американски паспорт избягала от онази пошлост го казвам. А като излезе на сцената и грабна Оскара с БгГ флагченце на ревера , кич до дупка , ме досрамя. Горкия човек си вярва. Блажени са заблудените.

и така е редно, продължавай да се срамуваш

Срамувам се от показания кич и пълна липса на класа, която явно не се цени на Балканите особено. Пластмасово знаменце на ревера на Оскарите не е върхът на изисканост. Да видяхте Мексикански флагове на сцената? Няма как да се оцени моята гледна точка поради липса на ниво от така коментиращите. Тук в България цари пълна посредственост. Чалга, маанета, кич, кухи силиконови кифли с нисък или без морал галещи егото на селски гебеци. и скачащи ш леглото на всеки чужденец. С двойно гражданство съм, но не се чушствам нито българка нито американка по мои болезнени причини. За сведение, работила съм с години в Харвардска болница и в Йел до скоро който напуснах сама. Не се смятам за успяла в Америка. А има защо. Успехът е относително и субективно понятие. По-горе обсъжданото е гротескно.

Bravo na Dimitar Marinov. Davo ima poveche takiva bulgari. A heitari v bulgaria vinagi shte ima :)

Успели измекяри няма.

Миро от Каризма заслужава много повече Оскар от тоя митю!

не сме народ, нищо не сме

От това да си успял по-важно и по-лесно е да си достоен човек.

сериозно!?

Абе аз немога да разбера нещо! Гледах филма и видях ролята на нашия човек . Ок не е лесно да се докопаш до роля ако си световно неизвестен , но пък толкова приказки и хвалебствия за роля дето казваш 2 изречения ... и на всичкото от горе да се качиш и да вземеш Оскара предреждайки куп хора дали доста повече за този филм?

Е от бай Ганьо какво да очакваш. Дребен селски хитрец...това е Димитър Маринов

де да бяхме всички толкова дребни селски хитретци

по 2 минути жена му едва ли е доволна.