17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зле ми е.Повръща ми се ,сигурно и друго ще ме хване.Първо искам да мина през дарак баща и син Магърдич,че много вълна много плетиво.После голям дерт ми беше за Рачков че е вече на възраст и е голямо лигаве да не остане сам.Като се обичат нека се вземат за втори път.Благодаря за тази невероятно важна новина.

КЛЮКАРИ! СТАРИ СНИМКИ!

Аз пък съм с жена ми в Ломбардия, но не думкам тъпана.

без един тон грим е много зле!

Линията на бедност у нас догодина ще е 348 лева.

Нали са Господари, борещи се с несправедливостите в българското общество....

аз бих праснал гала, пардон, бих и подарил цвете...

Само боклуци на снимката!

Но най-големите боклуци ги няма там...сещаш ли се за кого говоря?

За кого?

Упадък, пълен при това!!!!

А хорицата, които едва свързват двата края гледат и цъкат, и им се радват....... Пак пускайте смс, че има процент и за групичката.

Само руси или изрусени лейки, пардон лелки.

И какво като са се събрали заедно на една маса? Трябва да се мразят ли или какво? Като са разделени и като се видят да се подминават според Вас,така ли? Аман от тъпите Ви новини.

Отишли послушните пчелички при големия бос да ги нахрани, напои и приготви за новия сезон, в който ще ни се натрапват на екрана.

Рядко антипатична групичка. Да престанат да се натрапват, че ми се драйфа от тия

Точно е новината?

Я, цяла маса с позьори и циркаджии.

начело с боса на мафията в НОВА М...гърч.Послусшковците милионери на хранилката на БОКО. Егати медията.Егати държавата.Ни срам ни очи,просто Дебилизъм.СРАМ.

Алкохолици на маса

Точещ и пред камерите лиги по всичко голо курвенско и по гащи около него...хаха , ама с отвращение го отблъсна дажи курволяк като русата златка, та русата Мария, за която няма други кандидати ще го го прибере...лика прилика са си отврат...ама що се занимавам с тъпаци и аз.....

E, какво толкова странно е станало? Магърдич има огромна вила в Тоскана и не му е проблем да покани всички, които му изкарват парите да му гостуват няколко дни.

Да не се връщат тука, ако може....да си стоят във вилата в тоскана

От цялто това нещо, наречено статия, най-интересното са правописните грешки. Абе, ДИР, не разбрахте ли, че не ни интересува този т.нар. "интелектуален елит", а още по-малко - кой - с коя спи, яде или си прекарва времето? Като я видях тази пасмина и направо ми се додрайфа.

Като чума, нападнат ли някое скапано и опростачебо от демокраДция общество, захапват и не пускат е те такива гнусни кретени и тъпаци като тия...

Мили Мария и Митко, моля Ви не се разделяйте, от това страдат много хора като мен, които искат да сте винаги заедно, да се обичате и да бъдете щастливи. Не обръщайте внимание на околните, всяка завист води до разпад, а Вие сте доказали, че сте силни и можете да преодолявате всякакви трудности, както в работата си, така и в личния живот. Още веднъж Ви умолявам, не се разделяйте, толкова сте сладки, да не кажа "вкусни". Бъдете щастливи!

Не си пишете пожелания сами

Кремено,ти ли си,ма?!?

Вземи пОстрижи тая маймуна до тебе

Коментарът Ви ме докосна дълбоко. И аз също като Вас страдам от раздялата на Мария и Митко. Също така се надявам, хората четящи тук да имат сърца и най-вече чувство за хумор. Защото, знаете ли всъщност, все ми е тая и за Мария, и за Митко.

Гала, не знам какво ми я хвали Dir-а, ама е заприличала на една истинска бабичка!

абееее.....хвала на такива баби......

събрал екипа - направил тим билдинг.....и какво от това??? тея двамата са от екипа му каквито и да се били преди. НОВИНА ТА ДРЪНКА.

Това е родата

няма никакво значение какви са - не ми пука, да се живи и здрави! въпроса е, че журналята се опитват да ни пробутват някакви си глупости и да си създават уж сензационни новини

тоскана са новите малдиви ли за един преател питам мерси предварително

Изродите си тъпчат стомасите , хората умират от глад.Каква наглост да се снимат на пълна маса , докато сираците и старците си броят стотинките .

Това вярно ли е

Хапчетата. Хората са си изкарали парите с труд. Поне аз не знам да са крали било то от частни или държавни субекти. Оттук ако искат могат да се тъпчат до пръсване, да си хвърлят парите през прозорците или да ги дават за благотворителност. Решението си е тяхно и завистници като теб не трябва да им гледат в чинията. Ходи поработи и ти и след това ако искаш давай на сираци или пък ходи в Тоскана.

Това,че ти не знаеш дали някой е крал от еди къде си,или че жена ти,ти изневерява с бай Курти заварчика от долния етаж,не означава,че това не е така.Не пиши неща,за които не знаеш ...докторе.

Питах, вярно ли е че има гладуващи в бг А по принцип на тия от снимката не им се и чудя, с какво друго да се хвалят, "живеят"

Тези дето умират от глад да са учили когато е трябвало и да работят сериозно, а не само да хленчат.

И естествено Стефан прави селфито. Евала, профи!

Само тотален ненормалник може да се вълнува от всичките на снимката къде почиват, след като не се е замислил че с неговите есемеси по глупавите им предавания спомага за тяхната тоскана.. И лев не бих дал да отида да гледам лигоча..и вряскащата...

Както се казва.Русо гладно няма

Елитът на нацията, пример за подражание на малките. И да, колко сме завистливи... малииииий.

ВСИЧКИ ЛИ ИЗПРОСТЯХА В ТАЯ ДЪРЖАВА, ВСЕКИ СЕ ИЗТЪПИСВА КЪДЕ Е КАКВО ЯДЕ КАКВО ПРАВИ ,НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ, АКО НЯКОЙ СЕ СНИМА И В КЕНЕФА КВИ ГИ ВЪРШИ ! А ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ ДЕН НА ДЕН ПО „ГРАМОТНИ” !

Съгласна съм с теб, но това е не е само в ' ТАЯ ДЪРЖАВА'. По цял свят има изключително изпростели 'звезди'

Левон Хампарцумян e наистина супер готин с този червен бански (сн.2). Открил е своят стил ;) ;) :D :D

гОлЕм праЗ.

в Бг изрусената коса нещо като част от униформа за определени професии ли е...за една приятелка питам

Така е,има "жизнь" има и "лайф".Има и "съдба".Кой как си го направи или как го принудят обстоятелствата да живее.

Породистия цирков актьор я изшлайфа едно хубаво и му я върна са си я боядисва (като го гледам едва ли може да я шлайфа ;) ).

Сити, доволни, нагли чалгари.

Абе онзи брадатият Бебо ли е ? Та той прилича на Йети !

Идеално.. всичко това с вашите пари, които давате на операторите, за да гледате по цял ден реклами за матраци, хемороиди и вагинални сърбежи.. гнус ме е !

Ъ, на маса, виж да ги бяха заснели в едно легло...

Софрата като народопсихология .... Драйфа ми се от тия :(