Disney+ планира нов сериал "Междузвездни войни"

Шоуто ще бъде екшън трилър с елементи на бойни изкуства, в който вниманието е концентрирано върху женските образи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи! Пак ли ще има шитни като в Епизод 7/8/9?!!! Не им ли стига с това осиране а?! Толкова тъпи филми като тези на Дисни няма ! Единствения проблясък е Роуг Уан и Соло! Да бяха направили сериал по Соло, щеше да е сто пъти по яко от лесбо Рейа и останалите гейове герои кат Фин И По!!!

Роуг лан и Соло не са на Дисни. А инак мен ме докараха до там, че дори не съм гледал последната серия. Пълен провал.... Което е странно понеже със света на Марвел се справиха добре

ще е още по-тъп и банален...

Жалко. Край с интересът ми към поредицата. Не, че не изчезна от доста време. последната кино-простотия дори не отидох да я гледам /трейлъра и разказите на 2-3 потресени очевидци ми стигнаха/.

В предишните филми вниманието вече беше концентрирано върху женските персонажи, даже една адмиралка с лесбо външен вид би шамар на един мъж-пилот...Рей да не би да е мъж??? Съсипаха съвсем най-печелившия франчайз в историята на киното

"Героите" са анимирани от в къщи. Сценарият: Лелчиното на укю се влюбва в най-големия враг на шуронявицата. Балдъзата,отдавна починала, отдава мисли и чувства към поколенията. Въпреки, че е убит, шофьора на "сокола" е в спомените на всички. Съпротивата пее песента от "На всеки километър", тъй като единствените реални снимки са от киностудиото в Бояна. Империята е с намалял състав, защото клонингите са прихванали вирус, проникващ през всички видове филтри. Бойния ред вече е по-рехав-пази се разстояние от 20 метра и задължително се носят шлемове, в които се подава кислород. За повдигане на бойния дух, ежедневно се пускат кадри от аутопсии на починали от вируса. Последната битка е за планетата Иди о Тия, където се отглежда тютюн, има богати съединения на хлора и работещ Институт по крастата.

Нещастен опит за осторумие....

Нещастен опит за критика...

Само да не забравят образите да са предимно мургави, за предпочитане лесбийки, ама най-добре третополови.