Коментари - Дизайнерът на Рита Ора: България няма да има повод за гордост в следващите 100 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто искам да кажа, че нито песента е добра, нито клипът, нито носията на певицата . Пълен кич озвучен от вяла музика.

Голям зор и драма за тая Рита Ора. Защо никой не коментира това, че МАКЕДОНИЯ ВЗЕ СТИХОТВОРЕНИЕ НА ХРИСТО БОТЕВ И ГО НАПРАВИ НАЦИОНАЛНА ПЕСЕН БЕЗ АВТОР??? Някои Балкански страни са страшни неблагодарници!!!!

Най ми направи впечатление момента, че след 100год. българска история няма да има..

Кво ни занимавате с тоя цигански разпран диван... От 1000 километра си личи че го обича повече от хляба салама... Друга работа нямате ли си да му се връзвайте на акъла... Иначе грозна картинка е фона на който са снимали в Перник, що и трябваше на тая наща миска да се обажда, циганията е в Албания там е сминан клипа и толкова. Срамота човека услуга ни върши,а тая миска се исра на нея...

Много арогантно дизайнерче. И то решило да яхне вълната и да намаже с малко известност. При него - Всяко чудо за 3 дни, а България е с над 1300 години история.

не коментирам клипа или носиите, нито пък къде е сниман....

Хайде, стига, от мухата - СЛОН! Като е искала да покаже албанския народ да се е снимала в Албания, какво прави сред панелките в България? И този дизайнер ... всеки може да обърка, облеклата са близки... 100 години ... дрън, дрън - всяко чудо е за три дни!

И аз се чудех каква е тази цигания, пък то било. Пък и да представиш страната с циганския квартал на Перник и руини от соца си е направо черен пиар. Само се чудя кой позволи снимките. На джебела шедьоврите не ме интересуват, но ако имаше държава трябваше някой да се грижи за визията й. Колко милиона ще трябват да се изтрие тягосното чувство и хората пак да виждат страната ни като туристическа дестинация? Ще е добре Рита Ора да ги даде...

Този пък бил създал шедъовър.И сам не си вярва,просто му се иска да е така.Пък ние пишейки му правим само реклама.Това иска този и на това се надява,някой да го забележи.

Този дизайнер и след 200 години няма да отиде на върха до големите и да прави висша мода.

Ако повод за гордост са панелките и гетото и трябва да проглушим света, с цел да ги защитим като най-висша наша ценност и постижение, не е добър атестат за хората, които се самоидентифицират чрез тях.

Радост ти си гордост за България!

Присмял се хърбел на щърбел.

Каква гордост покрай Рита Ора?! Албанците не са ли мюслита, те повече трябва да се срамуват, че такова нечистоплътно и амортизирано навид недоразумение, е напът да се превърне в емблема на страната им. Рита Ора снимала клип в гетата на Перник, то това що го отразявате изобщо, бе! Срам, срам, срам! Жалка история!

Тоя Недорасляк да ходи....Поне да изглеждаше по-прилично ,че то ние такъв грозник мъж никога не сме имали Боже прости ми простотиите!

Спор между комплексирани провинциални манталитети

Намерила си Радост удобен повод чрез провокиране на скандал, да си направи реклама като се закачи за нещо, що е актуално и популярно и би привлякло медийното внимание и към нейната особа. Да попадне и тя в светлината на прожекторите. Да демонстрираш разбира се публично, че си патриот, родолюбец е модерно и комерсиално. Толкова голям патриотизъм, родолюбива гордост блика в Радост, че държи да уточни че някакъв клип е сниман сред панелките на София. И някакво сценично обекло е ... народна носия ?! stupid=stupida

Скоро ще яде големия и ще се гордее.Косоварски МАН...Л.

Нема ли ора да наритат тоа дизайнер вее!?!

Комплексите на малките нации.

Като го гледам на снимката ... И той няма повод за гордост ! С това облекло като на дядо му !

A zashto toz golqm dizainer e slojil pokrivka za masa na glavata na Ora...

Дай на манго малко поле за изява и няма как да не се омаже до кръста с ла*на. Не му се връзвайте, той толкова си може :)

Рита ора си е чисто цигане.

Аз ако бях, щях да го осъдя, такава 0бида не се е случвала по турско! Имам само един въпрос:След като си с албански корени,какво правиш в България?!?!?! Трябва и компенсация,за нанесените обиди и уронване на престиж пред цял свят! И следващия път си помислете пред кого си сваляте гащите. Българина е горд,такова нещо не се прощава!

В Албания има българи и сигурно този костюм е от нашите предци занесли нашите традиционни мотиви и на тяхна територия. Факти

Джендърчето да се радва, че са излезли цели от Перник, че и за тях нямаше да се чуе нищо и то не само за 100 години.

Незнам защо никъде не се спомена, че голяма част от този клип е заснета зад панелките до зеленчуковатахборса в Дружба 1 в София. Лично ги гледах как подскачаха няколко часа върху тръбите на ТЕЦ -а. Даже се чудех , кои им е дал разрешение на тия маймуни да се катерят по тръбите.

Ако кажа, че Албания е била провинция на България ще е вярно но на нивото на коментара му, така, че нека забележката ми бъде само за сведение.А иначе ако беше коментирал Китай, Русия, САЩ или Англия, някой който трябва щеше да го отбележи и запомни и рано или късно това щеше да им е напомнено без коментари.Не иначе, а по икономически и категоричен начин.Просто бизнес.Затова са .Ние не сме.Имаме си и преди и сега негодници и крадци.От ниска класа при това.

Ами що не отиде в екзотична албания(с малка буква,щото голяма не заслужава)...ама там няма ток за камерата.Другия път да иде да снима в Северна Корея!

НАЙ-ПРОСТИЯ НАРОД ПО ТЕЗИ ШИРИНИ СА АЛБАНЦИТЕ, МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО ПЛОСКИТЕ ГЛАВИ

Балканските носии си приличат какво се дървите

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Шиптърска им работа....!!! Забавления за еднократна употреба....Рита "Незнам си коя",....Поредната прелитаща комета....

Не знае ли, че Косово е била част от България? Косово е и български топоним! Села със същото име има в България, но не и в Сърбия. А кретенът ще осъзнае ли, че и Албания е била част от България? В Албания има българско малцинство.

Ами на клипа се вижда една кочина,дето и в Индия я няма.Аз не се гордея ,че съм българин.

няма да е най-добре, да пратим Азис да снима ответен клип там? Има два варианта - или да им го върнем, или да му хареса там и повече да не се върне. Според мен, това му се вика Win-Win!

Искате от мръсен македонец с промит мозък, явно и педал.

Нещастен само влюбен псевдо дизайнер, клипа и песента са на супер ниско ниво, а неговия "шедьовър" може да диша прахта на българските носии..Безсилие и простотия е да итъкваш себе си като умоловажаваш постиженията на другите!

Право й е казал човекът, а 100 години е оптимистичния вариант.

една ритала ора, друга дуала липов чай....

Достойна българка!

Достойна българка и много красива!

Косово още не е предало убийците на българина член на ООН убит посред бял ден в Прищина.Така че тоя лайнар да си затваря плювалника

За някоя синя каска ли става въпрос, защото всички сме членове на ООН. Този да си поговори с Лиъм Нилсън, той имаше послание за тях в един филм.

11 октомври 1999 г. 38-годишният българин Валентин Крумов пристига в столицата на Косово - Прищина. Той обаче не е част от българския полицейски контингент, това е първият му работен ден като служител на Организацията на обединените нации (ООН) в размирната област, която се бори за автономия от Съюзна република Югославия. Няколко часа, след като е пристигнал от Ню Йорк, Крумов и две негови колежки вечерят в хотела и тръгват на разходка по главната пешеходна улица "Майка Тереза". Най-вероятно не знаят, че вечер там се събират представители на албанската общност. Но дори и да са наясно, едва ли могат да си представят какво зверство предстои. В един момент българинът и двете жени се разминават с група младежи. Един от тях го пита на сърбо-хърватски колко е часът. И той отговаря - на същия език. Тогава става ясно, че въпросът е бил провокация. Защото фактът, че Крумов говори този език - славянски, тоест, не е албанец, а вероятно сърбин според местните, се оказва фатален. Те искат отмъщение за сърбите, които обвиняват в етническо прочистване. И затова раздават своето правосъдие. Българинът е буквално линчуван на улицата - първо пребит, а след това застрелян с куршум в главата.

По нашите земи има и древни народи.. ние римляните сме един от тях. Константинопол е мястото... Град непревзет от никой 1100 години. А ние сме селяни от балканите, винаги част от римската империя. Не случайно и църквата ни е такава... Все пак Константин я създава през 4ти век. А бугарете... Те нахлуха през 7 век, клаха опустошаваха, удариха в стените на Константинопол и останаха като охранители на периферията на Константинопол... Ние селяните никога не сме мигрирали през Азия

И сега сте си селяни и след 200г. пак ще сте селяни.

България била велика ха ха. Абе вие сериозно ли?!?!? Отидох в Испания 2000-та година и там незнаеха, че такава държава съществува, но знаеха за Албания, Румъния, Черна Гора, Сърбия, Македония, Хърватия, Словения, Босна. Само за "Великата" България не бяха чували. Виж как интересно?

Бил съм в Испания много преди Вас, там много добре знаят кои и къде са българите, имаше години, когато плакати на Стоичков и Пенев бяха по витрините на спортните магазини и навсякъде.

Пълно глупости.В Испания много добре знаят къде е България.

Ходил си у Испания, ма на кукуво лято! Най много до Исперих да стигнеш, ма силно се съмнявам...

Мхм, в Испания ама към Факултета , тази ли Испания ?

Ха ха тъпак,все едно испанец да не е чувал за Стоичков.

Това ,че не са чували е просто невежество, а не мерило за държавата ,за която не са чували. Но нищо чудно,испанци са все пак.Едва ли само за България не са чували

Дошла тука да рита ‘ората. А кой ежтоз дизайнер? И от къв чеп даже му се вързват? Шкажечуек, че е някакъв капацитет в каквато и да е област...

Простотията и наглотията нямат край.

браво на Радост, истинска българка и за втори път показва, че е свестен човек

Повечето от най-добрите специалисти вече са прогонени от страната и няма да се върнат докато не бъдат осигурени добри заплати / поне 1500-2000 евро /, нормални пенсии /65-70 процента от заплатата/, не се въведат лични здравно осигурителни вноски а не обща каса и да си плащаш за всичко в болницата - независимо дали си осигурен или не. Привилегированото положение и безконтролното размножаване на неработещите / ромите / трябва да се премахне - който не работи да е на минимална помощ или да бъде принуден да работи. Държавната администрация трябва да се съкрати поне наполовина - там повечето са наши и ваши за новоизбраната власт - за да осигурят изборен електорат. Повечето еща от описаното разбира се вече няма как да се изпълнят - пропуснати са десетилетия за спасителни реформи. Има голяма вероятност положението вече да е неспасяемо или да е на границата на неспасяемостта. Прогнозата на този албанец е много по-реална отколкото на повечето им се струва, даже е много оптимистична - 100 години са прекалено много. Още преди те да изтекат България може да е само име на територия, населявана някога от българи. Ако въобще някой помни това име.

Не е до заплатите, бе братле! Българите са гнусен народ. Всички покрай нас се изказаха много лошо за булгар булгар. То не бяха сърби, македонци, албанци, гърци. Всички знаят що за фалшива стока сме. Мен ме е срам, че съм се родил в България. Никога няма да се върна там.

Сърбия е на ниво БГ от 1991, Гърция е затънала в дългове, всичките ни съседи са ни е..ли ма...те, а ти се интересуваш от мнението им? Странна работа. И с какво сме по лоши от съседите си? Румънците със сигурност намирисват!

Като те е срам толкова че си българин си смени името бе Киро! Сигурно сега миеш някъде тоалетните в някоя напреееееднала държава, ама иначе да се изкаже.И защо изобщо се изказваш в български форум.

Аз не прочетох нещо с което да обижда "държавата" -рай, нито райската природа и древното население от времето на динозаврите. Дори не става ясно какъв е проблемът, по изказване на титулованата първа красавица от преди 5 години, обаче става ясно, че тя се засегнала дълбоко, че той не казал, че това са снимки на България? Той я нарича ступида, тя се засяга още по-дълбоко и му иска извинение :) А примерно той може да каже така- Извинявай, ступида, обаче, така и така... с една балканска носия и напомпано географско его в близките 100 години можеш да стигнеш само до подиума за претенции.

Няма по добра реклама от тази да насъскаш хората срещу себе си!

:-) Точно с този принцип е създадена и подклаждана християнската омраза към евреите :-)

По скоро е разделяй и владей, а и Католическата църква е създадена от евреи.

Може и да проработи за българомразци, но аз не му запомних името, и все още не си спомням песен на певачката, нито съм търсил такава.