Дизайнери, родени в Африка, откриха седмицата на модата в Милано

Многоетнически екип от стилисти, фризьори и гримьори съдействат в подготовката на шоуто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дизайнер на Седмицата на Афринаската мода в Лондон --и пак спечелихме- тогава проектът беше все още студентски!!!

Това "Дизайнер роден в Африка" да се разбира "негър-педераст" ...

Глупости, пълни глупости, защо милиардерите не наливат пари там да ги спасят от глад, а им дават мода да правят, пълна измишльотина, ето ви малко толерантност, ама да не прекаляваме все пак, показно и лицемерие, не че ми пука за тези изобщо

Ужас!!)

Дори преекспонираната марка на Риана фалира, какво остава за тези измишльотини тук. Колкото и за висши да се имат, в крайна сметка, ако не се продават колекциите, ще стоят като картина, която всеки подминава.

ТИя са африкански ШПИОНИ... На който му трябват пари, ако утрепе в тъмното, такива негри-маймуни, хем ще ВЗЕМЕ доста пари, хем ще СПАСИ Италия и Европа.

Трябва да съм роден в Африка, за да открия седмицата на модата. Ако си дизайнер е плюс. Ако си перфектният дизайнер, но с минуси - бял цвят на кожата, имал си нещастието да си роден в Европа и мъж - няма шанс...

Колко политкоректно,Милано! Новото нормално в действие...

Аман вече! Имам чувството, че и консерва с копърка да отворя, и от там ще изскочи някой негър или от онези ЛГБТ, които не са нищо друго, освен отклонение от нормаността. Ако не бяха отклонение никой нямаше да ги забелязва.

И защо реши че цвета на кожата или сексуалната принадлежност които са неща срещащи се навсякъде в природата са “отклонение от нормалността”?

Абсолютно!

Но щом е бляк само пляскаме и си мълчим.

Някои от тези са по-красиви от дебелака Боко Рапоня.

Аман вече от тази изкуствена и натрапена толерантност. Всички различни искат да бъдат приемани като едни от всичките. А в същото време парадират колко са различни

Никой не иска нищо от теб, гледай си мизерния живот и не пречи на другите да живеят техния както са преценили. Това е идеята глупако.