Днес Краля на попа щеше да навърши 60 години

Феновете празнуват рождения ден на най-големия талант в поп музиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хепи бърдей на краля! Ако беше жив щеше да хапне торта с децата си и да гледат анимационни филми.само че те вече са големи за анимационни филмчета, така че щеше да си ги гледа САМ!!!!

За педофила не ми е мъчно.Болно извратено същество.

Да почива в мир, голям талант. Злоупотребата с лекарства е сред водещите причини за насилствена смърт в развитите държави, САШ на първо място. Само че никой не тръби за това, защото има замесени големи корпорации. Първата дама Мелания Тръмп има кампания за борба с пристрастяването към опиоидните лекарства, но алчните масови медии предпочитат да пишат по-скоро за токчетата ѝ, отколкото да обидят финансовите си днонори.

Има хора, които сами, с таланта си, успяват да станат по-големи от императори и диктатори. Хора, на които не им се налага да убиват и ограбват хиляди, за да останат в историята и да сложат името си върху цяло стлетие! Такъв човек беше Джаксън! Един от много малкото!

Огромен! Няма такива таланти. Жалко, че разни скандали разрушиха кариерата му.

Едно негърче решило да се боядиса в бяло. Намерило пакет брашно и се овъргаляло цялото. След това отишло при майка си и казало: - Мамо, аз съм вече бял! - Какво си направил? Цапаш всичко, което пипнеш! Негърчето се обидило и отишло при баща си: - Татко, аз съм вече бял. Бащата го видял и също го смъмрил. Тогава негърчето казало: - Ей, от 10 минути съм бял и вече мразя негрите...

Колко си тъп-не е истина! По-лошото е, че ти не го осъзнаваш.Чак се чудя-колко ли свободно време трябва да има човек ,че да пише такива глупости!

Вече няма такива звезди... Поклон !

Не е много уместно да се съпоставят двама велики изпълнители. всеки един от тях има принос за музикалната култура.

Няма друг като него! Поклон!

Приживе го разкъсаха . Какъв ли не го изкараха. Историята ще го запомни с музиката му. Дано си на по - добро място сега Джако.

Арета Франклин ряпа да яде пред краля на попа! Джако е велик талант!

по които да ги сравняваш, освен, че ще живеят вечно!!! Поклон! И пред Джако, и пред Арета!