До краен предел: Горнището на Николета едва удържа съдържанието си

Еротичният модел е на почивка в Италия, откъдето покачва градусите в социалните мрежи с провокативни кадри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали знаете вица ...... "кога почива националният отбор......когато Н. Лозанова е закъсала" Тоя "малката перука", няма ли да се махне тоя некъдърник ?? Затова никакви пари за футбол.....хората са глупави...хранят е тая измет дето само по курорти стоят а като излезнат на терена не могат да бягат и ходят като бабички с проходилки !! същият е и баща му, вкопчил се е във власта с оня глупак от 'Мото Пфое" и не смее да се махне, че какви далавери ще изкочат.....

При мен също като се вдигне самолета никакви слипове и панталони не могат да удържат "съдържанието".

ако се спука ще изтече като цирей

Въпрос към радио Ереван: - Къде е мозъкът на Николетка - в една от гърдите и, не стискайте за да не изтече.

Тази яко се чука в гъза. Даже толкова е свикнала, че нищо не усеща вече....Браво моме с изкуствените цици напред

Хубави форми ама пластмасови. Такива като нея замърсяват световния океан.

за разлика от останалите на нея това и е било професията да е плеймейтка, но вече е старичка за това чекнене

Ше има порене

Даме бъда многословен...просто ортврат....

Пълно недоразумение. И как няма да се разсипе нещо по долу, като горе/главата/ няма нищо. Пълни безделници, откъде пари , ама щом си ги намира, браво. Щом има говеда ще има и касапи.

“ ...влюбена в Иралия...”??? - типично

също едва едва удържа съдържанието което напира да излезе навън

Който носи бяло, много му се е ...

Като я гледам тая Николета и в главата ми е само... истински ли са мощите на Кирил и Методи?

Прекалила е със силикона.Ще трябват корабни въжета.

И Николета остаря.

Ще се посира ли, та едва си удържа съдържанието?

Била на почивка!! И от какво точно си почива госпожата? Февруари на Малдиви, Май в Италия....то май цяла година се почива. Кога работи,какво работи,откъде пари за тези почивки...идея си нямам... Приятен ден и лека работа на всшчки работещи!

Ми тя по работа ходи на тези дестинация, а у Пловдив хапва лютеница у мазата, кога не е на "почивка" по МЪлдивите или ИталиАта.

Висят като прани чорапи...... некачествен силикон, от евтиния......

Големи гърди,но широка вагина. Предпочитам тясна с малки цицки и с много малко бройки.

и аз така!

Искам и аз да имам такава жена ,защо красивите избират винаги богаташи.

Сега разбирам, защо Ники Михайлов не може да хване топката по време на мач. Като види само една топка, мисли за силикон. Чака втората топка да дойде, за да хване и двете, но изтърва първата топка. След две минути идва втората топка и право във вратата. После не се чудете, защо няма български отбор на световно или европейско. Такива боклуци като тая разбиват цели армии, а за футболните отбори да не говорим. Там познава Николета играчите не знае имената на играчите, но атрибутите им ги разпознава.

Глупости. И какъв евфемичен израз - “…ниво на съблазън във виртуалното пространство…”. В превод - социалните мрежи гъмжат от курви, начело с тази.

По бански с дълги ръкави...

Абе квот' и да се напъвате да се правите на умни,кОлтурни и интересни,поне 90% ( ако не и повече) на ум си викат " Малеее,таа ко ми падне,ша я скъсам от еване "

Ти с коня едва ли ще го хванеш тоя пластмасов робокоп. Ама тия "украси" са само за комплексирани момченца, за да може да избиват комплексите си. Ако се загледаш в българките, колко естествена и неподправена красота ще видиш, ехеееее. Ама пустото чалгаризиране е широко разпространено по нашите ширини.

тая дали знае че столицата на великобритания не е англия

Отварям Инстаграм-а на хотела.. хората се снимали официално, с рокли, костюмчета, тук-там спортно. Само нашата циганка се изпраскала по цици все едно си е на село. Срааам, братче, сраааам..

Дедо, не ги разбираш ти тез работи. Туй "класа" се нарича, от онази "най-елитната". Като няма какво друго да покаже женицата, поне сисите да й видят, че нашето моме така е свикнало.

Ми ТЯ е родом от първомайско село КАРАДЖАЛОВО

Много си красива Искам някой ден да приличам на теб Всеки ден се МОЛЯ ЗА ТОВА респект архитект всички ти завиждат за красотата и естессвения вид БРАВО

Всеки път една и съща к…у…ва описана с различни епитети, показващи едни и същи простотии! Еротичен боклук в къщи ,срам и позор за семейството.

Явно в този сайт,а и в други подобни,няма други новини. Накъртват тези писания,сладникави и елементарни. Дали хората са толкова опростачени и това безмислено ежедневие на тези безмислени хора им е интересно,или журналистите са се опростачили и не могат да пишат за нищо смислено? Или и двете?

Не знам,но за мен това е стара чанта и издухана флигорна!

За горнището не знам, ама скоро това "съдържание" ,ще си го набутва в долнището

Тоя верек не бил още пенсиониран ....мислех че вече е в някой старчески дом !

Така ми домъчня.....не бяхте го показвали тоя миндил цяла седмица.......утре вероятно е ред на някоя Златка,после е Диляна Попова от някой плаж,после ония Герита и Тити и пак Николета,и така....!

Тази, от къде изплува пак? От деколтето си ли?

Такива големи цомби може да сложиш на някоя пищна жена - примерно на Цеца Величкович. На тая скумрия не отиват големи цомби. Освен това при цомбите е по-важна формата от размера, защото всяка дебелана има огромни цомби, но това не значи, че са хубави. В случая висят кат на баба цоцолана и с времето още по-надоле ще отиват и не знам как ще ги спре - може би ще трябва да се подпират с нещо

.. да си го преместя в другия крачол

Какво ли има там долу...Срамни въшки, венерически болести, забучен вибратор...Стана ми интересно.

Ех ако к* ровете можеха да пишат "и аз бях тук" ....

Води се статистика и ако знаеха с колко "баджанаци" ги сравняват и по колко признака ...

Блудството нанася тежки душевни поражения, венерическите болести са само екстра.

Факт!

Кво съдържание 5кг силикон

Ами то човек се уморява, като цял ден си бърка по дупките. То си е тежък физически труд с голямо натоварване и амортизация.Трябват почивки!

Това не му е бедрото...

От национално значение е КОЙ пуска подобни бомбастични новини.Още повече по адрес на една съвсем посредствена и плоскочела, слабоодухотворена и незначителна протосмъртна (простакела).Ако си мослят,че с това могат да успят обществото ,толкова по зле за тях...Оставка!Отивайте си в къщи.

Стига с тази лелка..

необходима е само една малка карфица и горнището й ще покрие една протъркана джапанка;)))

Тая да вземе да си снима и сливата разтворена, че да затвори цикъла.

Когато новините за теб са, че циците ти пръскат горнището на банския, значи не си нищо повече от силикон пръскащ банския ...

какви задни прашки чакат да ги опъваш по шезлонгитееее .

Комплексари!

Докато не я видя в порхъб не е топ слът.

Затова силиконът се държи в пластмасова туба, а не в сутиен.