Ако погледнем на социалните мрежи като на своеобразен термометър, отчитащ нивото на съблазън във виртуалното пространство, то няма как да не забележим, че в последно време той отбелязва рекордни висоти. Макар жаркият сезон все още да не е настъпил официално по нашите ширини, градусите, завладели платформите за комуникация, определено известяват скорошното му пристигане, тъй като са способни да предизвикат истински пожар в сърцата на потребителите им.

Разбира се, вина за това до голяма степен има Николета Лозанова, провъзгласена за абсолютна царица на горещите провокации, към която никой не може да остане безразличен. Харесвана или не, факт е, че най-популярната носителка на титлата "Мис Плеймейт" у нас винаги е умеела да разпалва страстите около себе си, нажежавайки ги до червено, както всъщност за пореден път стори преди броени часове, споделяйки със своите над 800 хиляди последователи в Инстаграм пламенни кадри от настоящата си почивка.

Вижте снимки >>

Брюнетката, за която лятото започна още през февруари, когато се потопи в екзотичната атмосфера на Малдивите, в момента се наслаждава на едно от любимите си места под синьото небе, споделяйки радостта си от своя престой там с любимия си Ники Михайлов. От няколко дни насам двойката се намира в прекрасния курортен град Таормина, който е сред най-предпочитаните места в Сицилия.

Дестинацията привлича посетители от близо и далеч със своите лазурни плажни ивици, оставящи хората без дъх, живописни гледки, граничещи с райски картини, удивителни забележителности, пропити с история и не на последно място луксозните здания, предоставящи редица удобства на своите гости. Точно като това, в което са отседнали еротичният модел и футболиста, наели апартамент в 5-звездния комплекс "Grand Hotel Timeo", предоставящ им удивителна панорама както към Йонийско море, така и към вулкана Етна.

За никого не е тайна, че някогашната водеща на предаването "Папараци" е влюбена в Иралия, което става ясно и от последната ѝ публикация в интернет, към която пише: "Върнах се там, където принадлежи половината от сърцето ми". Надали обаче някой изобщо е обърнал внимание на думите ѝ, тъй като те са придружени от изображение, само по себе си отразяващо дръзката природа на Лозанова. На него тя позира седнала върху шезлонг, поставен под слънчевите лъчи на тераса, зад която се вижда удивителната градина на комплекса, а зад различните дървета и растения се подава естествения тюркоазен басейн. Онова обаче, което безотказно приковава вниманието на зрителя от раз, е облеклото с черен цвят на НиЛо, разкриващо голяма част от плътта ѝ. Изглежда така, сякаш тоалетът ѝ се състои от две части - силно изрязан топ едва покриващ гърдите ѝ, държащ се върху тялото ѝ с помощта на кръстосващи се тънки връзки, къси панталони с висока талия и ръкави, оставящи раменете ѝ голи.

Към момента постът е харесан от над 16 хиляди души, като тази бройка единствено нараства с всяка изминала минута, а в коментарите под него се редят множество комплименти, в които се включиха Александра Петканова, Светлана Гущерова, Златка Димитрова и др. Часове по-късно в профила ѝ се появиха още две снимки, заснети в стъклото на вратата, отвеждаща към балкона, в което се виждат отраженията им със спортиста, който я е притеглил в обятията си, слагайки ръката си ниско на кръста ѝ, докато тя е поставила своята на бедрото му.

"Обичам нас", гласи посланието към галерията.

Снимка: Официален профил в Instagram