Коментари - Докладваха за още едно посегателство на Бранд срещу жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я едно че ви кажем, нема никво значение изнасилвал ли не изнасилвал ли, той Съсел, тоест Ръсел през целата си кариера по време на интервюта, комедийни гигове, предавания секви, съвсем честно и откровено си им вика право куме в очи кви ги е вършил, и кви ги върши с блутална откровеност и подробности , те му се смеят и му ръкопляскат . .Даже неколко биографични книги изписал по въпроса - черно на бело си откровеничи . Ми он човеко никога не е крил кви ги върши . Проблемата е , че докато им носеше пари го подкукуросваха, толерираха и насърчаваха оти за рейтинг, рекламни постъпления може да олабим каишката на продукта с неколко дупки... Ся вече коги кучето одърте , смени стопаните и те го обявиха за краставо. И он много добре си го знае тоя факт, ама късно чадо, требаше да си оплетеш кошничката по-рано , а не като извадиа инжекцията за ефтаназия. Джъст бизнес нотинг пърсънъл дето викате по твоя край.

Чудя се няколко неща: - как нито един мъж не призна за нито едно изнасилване? - как светът не разбра, че единствената цел да станеш известен и богат е да можеш да спиш с безброй жени

Ръсел Бранд взе анти ковид ,анти вакс и нати зелена позиция и сега му търсят цаката...

НАПЪЛНО СЪМ ЗА ВСЕКИ НАСЛИНИК ДА БЪДЕ СЪДЕН!!! Имам само 2 въпроса: 1. тая 20 години дъртия ли държа че чак сега се сети че е насилена; 2. най-вероятно в UK има давностен срок за престъпления, та какъв е той за изнасилване?

Абсолютно си прав, освен думата Изнасилване. Много пъти е за Посегателство, Непристойно държане, Обарване(както и да се формулира по учено) и други такива, но почти никога за изнасилване. Ето Кевин Спейси го съсипаха точно по такива обвинения от преди 20и повече години. Темида явно си клати везната както и се нареди

едната се е сетила на време преди 20 години е подала сигнал ама си е останала само с подаването, другата в щатите и та е била подала сигнал даже след тва е е отишла в кризистен център и са й взели проби с рейп кит, и също е докуентирано , ама пак с документитирането си е останало. Така че в този случай не е точно като с Кевин Спейси щото не е само на тя се присетила. То пича точно тогава е бил нон стоп пиян и хай на крек, много е знаел кви ги върши..така,че е напълно възможно да е пипал по-грубичко в някои моменти.

Пълни глупости. Как се доказва изнасилване преди 20 години...

то съдът си знае работата - с документални следи, здравни досиета, картотеки от клиники, полицейски рапорти, текстови съобщения и имейли.. Ако имат такива, както твърдят в случая ,ще му резнат тиквата, ако нямат само ще му накривят шапката както му я кривнаха на Кевин Спейси.

Тук се сещам за един виц, дето завършваше с "Приятно ми е да си спомня".

се опитва да съсипе всеки, който дръзне да се опълчи и противопостави. И рецептата винаги включва изнасилване.

Попаднахте обаче на мъж с доста остър ум и пиперлива уста драги голд-дигърки! Ще ударите стена и лошо! Всички мъже седим зад теб Бранд! Дай им Джони медисин! И тва е ЮК а не пропадналата Америка!

А може и той да удари стената лошо, щото като гледам не са само голд-дигърките ами и цялата медийна, развлекателна и институционална машина срещу него. - Канселиран е с две думи - щом и гиговете са му свалили..от масирана кенсъл атака няма пълно завръщане и реабилитация, ще си действа само от диван в хола по ютюб , Х и тикток, поне няколко години, докато го влачат по съдилища

То така беше и с Джони! Ся всички го искат!

Този егоцентрик хедонист постепенно преминал в зоната на плоскоземците, ще бъде поредния пищящ срещу кенсъл културата, забравил какви ги е вършил докато е бил на върха.

"Продължаваме да насърчаваме всеки, който смята, че е бил обект на сексуално посегателство, без значение преди колко време, да се свърже с нас", добави говорител на Скотланд ярд. -------------------------------------------------------------------- Той ли беше, не беше ли той....чудя се... Ама кой да е бил, той ще да е...освен и аз да го докладвам, пък да видим...