Коментари - Домакинската работа може да намали риска от сърдечни болести | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е много сигурно...

Ми нека я вършат мъжете, че да не пукат от инфаркт

Но най-често и вероятно докарва инфаркт на набедения за чистачка в къщи.

Домакинска работа и на снимките само жена, която чисти…защо не сложихте мъж или мъж и жена които вършат тази работа ? Вие да не си мислите че мъжът ми не чисти? Това е поделена работа и с тези сексистки стереотипи е хубаво да престанете. Освен това не съм виждала някой да си умира от кеф нахилен миейки една камара чинии.

Колко е голяма тази камара чинии? 7-8, айде 10 чинии за 4 членно семейство се мият за 3 минути. Мъжът ти ги мие, за да не му с.реш на главата, а ти си признай, че те мързи, не се оправдавай с удобния сексизъм

Ми то не са само чинии, бе байно има и тенджери , тави, кухненки плотове, почистване на пода в кухня, трапезария , ако имате такова помещение и от 3 минути стават поне 40:)

Ехх и фитнесът и и шопинг терапията, и фризьор, маникюр педикюр, СПА процедурки, екскурзийка до Таити, или някъде далеч от мрънкащите, вечно недоволни и бунтуващи се пубертети в къщи поне за два три дни...А що се отнася до домакинската работа в момента ми докарва само истерични кризи, съответно стрес за бговерния , вместо да си пие на спокойствие ракията

жената, която чисти у дома два пъти в седмицата е напълно защитена :) Ще ѝ предам да си знае!

Значи, в такъв случай може да й увеличиш възнаграждението , за да го усети са собствен гръб, а не само да си го знае:))

заплащането ѝ е такова каквото си поиска :)

Лошо няма - честно е! Значи , когато й предаваш добрата новина , може да й предадеш също, че може да си поиска и по-голямо възнаграждение :))

Това наистина си е як фитнес и почивка от умствен труд, дори и за хора, които мразим домакинска работа, ама някой трябва да я свърши. Само че Фнимателно! У жегата дори и от чистене само може да се получи инфаркт/инсулт, особено при наднормено тегло. А ако човек има дископатия, каквато аз няма начин да нямам от десетилетия спорт, е още по-кофти. Десет дена бях на легло с потрошен кръст и нечовешки болки при опит да се обърна на другата страна. Не ходих на лекар, защото не мога - аз дори и до асансьора не мога да стигна, трябва 10 хамала да ме носят/влачат или до входа да ме свалят с кулокран! :) :) Няма да пиша подробности по колко тъп начин се докарах до тоя хал, защото едва ли има друг идиот който да направи същото, но оттогава ми виси обица на ухото. Оттогава ако въобще чистя на ръка, чистя с мярка, защото при тоя чист въздух дори и да се изкъртя от чистене, тук чисто няма да се види, но поне аз не съм се инвалидизирала. Роботчето върши някаква работа, но си трябва ръчичка да хване парцала и да измие пода. Примирила съм се, че колкото е чисто толкова, но поне няма нечовешки болки в кръста и другите кокали.

"Жените са били на възраст между 63 до 97 години и не са имали кардиологични заболявания при започването на изследването" Бахти и бабките.