Четвърт от жените биха се разделили с мъж, ако кучето им не го харесва

Четвърт от жените биха се разделили с мъж, ако домашният им любимец не го харесва, а една трета биха спали на пода до животното, ако е болно, установи британска анкета.

Обратно в новината

Коментари - Четвърт от жените биха се разделили с мъж, ако кучето им не го харесва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Четвърт от жените биха се разделили с мъж, ако домашният им любимец не го харесва" И после се чудите защо нормалните мъже зарязват такива патки! Еми след като някава пача принизява любовта си към мен до това дали храни и пои добичето си... и аз да съм и аз ще зарежа кучката!

Като ти гледам езикът на изразяване съм те отсвирила още преди да поздравя кучето -то е по-възпитано от теб!

Ако кучето ми не ГО харесва, не е проблем, не се налага да се откажа нито от куче, нито от НЕГО. Проблем би било, ако аз вече имам животинка - куче или коте и ТОЙ влиза в живота ми, настоявайки да прогоня добичето. Ми няма как да стане. Повече от ясно е кой ще си тръгне.

Все пак става дума за британска анкета. Куче или друго животинче, трябва да вземаш, съзнавайки, че носиш отговорност. Ако не можеш - не взимай. Ако ще го връзваш и хвърляш малките му, по-добре се откажи. Впрочем, в последно време майки хвърлят и давят децата си.

Лесно е животно те обича- ами то обича всеки който го храни. Трудно е да те обича стойностен човек.

Ако кучето не го хареса,значи е неподходящият.Оставаш с кучето и търсиш истинския.Не се отказваш от личен живот завинаги, а само докато го откриеш.

Никога дори не бих доближил жена-кучкарка. Лично мнение.

Жените също не харесват помияри.

Напротив, даже ги предпочитат пред мъжете!Не всички разбира се, но ти не си от изключенията.

Luna0102

Ами толкова им е акъла, сигурно и децата си ще дадат за осиновяване ако техният любимец не ги харесва.

Тука явно освен усмивката само кучкари пишат. Да уважаеми дами, явно нямате личен живот, щом можете да замените мъжът с домашния любимец. Жалко за вас :(

Не правете такива генерални заключения! Имам и мъж и куче /което той доведе/, но аз гледам. Хората казват, че за един народ може да се съди по това как се отнася към възрастните хора и животните. Е, считам, че ние "издишаме" и на двата фронта, та затова няма много повод за гордост "усмивката".

+10

Явно никога не си имала домашен любимец и няма как да знаеш, че много българи правят това, което е описано в статията.

Кучето-вечната любов,безусловна и безкомпромисна.Колко човешки същества обичат така?

Горда си затова, че българинът най безотговорно изхвърля котилото на вързаната си в двора кучка я в реката, я в големите столични квартали?!