Домашните любимци също трябва да практикуват социално дистанциране

Според специалистите кучетата трябва да стоят на разстояние два метра от себеподобни, докато котките изобщо не бива да бъдат пускани навън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако имам рибки - разделих ги в 3л.буркани на разстояние 2 метра

Най-сетне! Най-после! И най-добре ако кучетата спазват дистанция и от хората (които нямат кучета), ще бъде прекрасно. Четете стопани на кучета! Четете и не навирайте кучетата си в краката на преминаващите край вас!

Сега се присетих за един симпатичен президент от африкански произход, който беше правил PCR тест на папая и тестът беше положителен. Може би и короните на папаята трябва да са на поне два метра?

PEYTSCH

Все по-идиотски „правила“ ! Обонянието на животните е много важно. Както и социалния конаткт...

Пор- домашен любимец?

Аз пък мисля, че кучетата не боледуват от К19 и общуването с тях осигурява имунитет на стопаните им. От половин век имаме кучета в нашето семейство и никога не сме се заразявали от тях. Ако Световната здравна организация обяви, че кучетата предават К19 на хората, ще се вслушам в съветите й, но на руски гурута, лекари, кагебешници, ефесбешници, партийни секретари и друга подобна сволоч вяра не ловя. Както и на местните им помагачи.

Бива,ли такива малоумщини

Чупка.

Майната ти, кучетата не са роботи, като те е страх щом видиш куче бягай два метра настрани

Кучетата нямат потни жлези и тялото им се охлажда чрез интензивно дишане. ПРЕЗ УСТАТА. Бой от човек и ебане от куче .... за онзи, който сложи маска на куче. Каква "социална дистанция", когато животните, особенно кучетата, умирисват всичко около себе си. Докато хората лепят стикери на териториите си....кучетата ги ПРЕПИКАВАТ.

Защо сте ги окичили с маски? Да ви хване зрителския интерес бездарната стойка ли????????

Поне си си написала името сама :) хаха