Коментари - Доналд Съдърланд за аферата си с Джейн Фонда: Тя е жената с най-хубави гърди! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са гърдите? Това ,което тя има е пъпки на ребро !Хахаха

Той. Фонда си е актриса, и е готина. Полягвала е с този онзи, те са си такива

Негосъдете човека, имал е невероятно преживяване, за което и до днес си спомня. При това не за самия секс, което му прави чест.

Чичо Минчо,явно яденето,а не други неща те вълнуват най- много.Това ти е останало,ако изобщо някога те е бивало за друго! Ха,ха,ха!

Какво толкова? И ето, пак са се таковали като хората, но някакси "международно" и по-красиво от сегашните, които ходят отдавна и без гащи, дори не се подмиват....... Ееех, едно време какво беше, Господ ходеше по земята, а голите жени пристъпваха в хотелската стая в полумрака на лунна светлина.....Разкош! От друга страна, я го гледай ти дедо Дони какви ги е вършел на младини! Че тъкмо щяхме да го помислим за сбъркан, само за него нямаше кой знае какви слухове... Май баба Джени е била по-опитната. Вече е имала "романтимни връзки" и с Роже Вадим, и с куп други. Тъй че малко ни е жал за него да я обожествява чак толкова. Просто е била едно яко парче от върволицата, нищо повече по цветния път на мушкато-бегония-момина сълза, ха-ха-ха. А за гърдите му вярваме. Ето и един виц. Седят си двама старци в кухнята и си сърбат чорбата. Бабата въздъхва "Ех дядо, като се сетя на младини какви ги вършехме по това време-е, и ми става едно такова топло на сърцето." "Дедото промърморва сърбайки " "Ами кво нема да ти е топло, като цицата ти е паднала в супата, ма?" Край на романтиката, ха-ха-ха. Та такива ми ти работи. Айде за много години, и довечера най-възрастният да прочете молитвата "Отче наш" на трапезата преди да се нахвърлите да муате, ей!

Къде са циците?

Заради едното ебане си е съсипал семейството, създал е страдания на жена, деца и други около тях. Общо взето го представяте като Магически момент, Великолепни хора и Колко са готини Реалността е, че са обсебени от себе си хорица мислейки с половите си органи. По тази логика всички изневерявали някога, разведени заради това са блестящи хора отдадени на светли страсти

Мий си краката и си лягай вече, че много се разфилософства.

Хубави, колко да са хубави? Вече са и виснали под кръста!

то и твоят още от сега може да е виснал,ама си го държиш зад екрана.

Чудесна история.Щастие е,че са изживяли чувствата си.

Защо за известните, обикновения курвалък е Изживяване на светли чувства ?

Изключителна Великолепна Неповторима Да... Има и такива жени..

Говориш така, защото не си пробвал гърдите с кисело зеле на жена ми. Като ги сложи във фурната, всички котки от махалата се събират пред нашата къща.

Тия са са фърфорили...

То на тая възраст всичко им харесва!

Какъв е тоя филм "Гордост и предрасъдаци" - не намирам нищо за него.

Търси "Гордост и предразсъдъци''.

Sofiaone

Хахахааааа, благодаря ти! Посмях се истински!

С най влажната халка

Големият артист си остава голям артист и човек.