Елен Колева: Бях на дъното

Актрисата признава в новия брой на списание Story, че знае какво е да си на дъното и е преживяла този срив, още докато е била обвързана с половинката си Александър Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева: Бях на дъното | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тази бих и ял месестото междукрачие с часове.... като зрял домат е разпукана отдолу

когато се надуваше ,до чичко паричко, по разни партита ;ни рива;сига що ривеш.Всички курволяци си приличат до една .Произведено в Булгаристан

да знаеш това не мъжко поведение .. И го запомни.

А дали учат флейта в НАТФИЗ

га яде кюфтета не рева?

Каквато и да е тази млада жена, вярно е едно, което е казала. А именно:Човек никога и на никого не трябва да позволява да отнема идентичността му и да потъпква СВОБОДАТА му!

А казват, че любовта преобразявала, одухотворявала, променяла към добро... Мъжът имал жена, дете и много пари. Елен знаела това и решила, че действа правилно - плюла на жената, детето...в името на любовта, пардон - на платената любов. Но любовта явно е била зле заплатена и на мода е излязла свободата, независимостта...

Елен не е виновната за последиците в неговото семейство, той си е виновния в случая, не тя е женената, а той. Ако не е била Елен, някоя друга щеше да е.

извинявай,но не Елен е плюла на семейството...:)

Но защо си Роден? Ами той да не би да е бил изнасилен и невръстен тийнейджър? Нима не е знаел, че има син - наркоман, и съпруга - курва? Не всичко се купува с пари. И с пистолет в главата! И да изнасяш мръсното си бельо по телевизията и в медиите! За какъв човек става дума? Не е случайно, че съдбата го наказва, като отнема роднините му и родителите му! Всички ще си отидат пред очите му и ще разбере какво е да си сам и парите да не ти помогнат!

оо айде стига що не си го каже иска ми се това онова ..не е взе- ла някой бедняк .....абе сега се разнасят по клюкарниците...тия известни са луди много малко са нормалните...На кой му дреме Бе.. завшия живот .....хората нямат ли техен ..изневери ...разочорования... луди хора

kokobrais

Иленке ,баби,нали обеща да си дойдеш на селУ баба да обърнИш градината....:-) :-) :-)

Nina

това ли е наи-достоината българка за теб, та се отричаш от всички българи, за да я защиш. ми че тя сама си е виновна: докато светът беше в крaката и - тъпчеше жена му и децата му, сега когато тя е в краката на света - нормално е да я тъпчат нея!

Не знам защо е била с този човек, какви ползи и облаги е имала. Но гледах интервю по телевизията при Гала и напълно разбирам Е. Колева. Този човек нито се води , нито се кара. Така и не разбрах защо беше отишъл, правеше се на интересен, отговаряше несвързано, не можеше едно изречение да свърже. В нещо я обвиняваше, но така и не успя да го формулира от позьорство и префърцуненост. Той се има за голяма работа. Ако така се е държал и с нея - горката тя! Това е убийствено за една жена. Мисля, че е искрена и независимо каква е - желая и да се съвземе и да гради живота си .

Има ли учудени в тази история?!Всичко е банално до втръсване, всичко е ясно и прогнозируемо...

kokobrais

Така е. Историята е банална до....дърт чичка богат и с претенции и млада не особено умна и не особено талантлива кифла която е на годините на децата му...

А ти що си мислиш, че сега не си там !

айде признай си, че се продаде за скъпи коли, апартаменти и пари ;)

Това е така,ама все пак си много тъпа !

преди време четох едно интервю с тоя олинезко, в което се жалваше как заради увлечението си по елен, унижил жена си, не обръщал внимание на децата си. умно говори човекът, обаче от думите му се подразбираше: 'абе, много гот си изкарах, само да не беше свършило така'...цялата патърдия пак се оказа зарад оная работа начи.

Ама,Овцо много си тъпа да знаеш

Селско, селско, ама Елен, не Еленка...

Бих ти разтривал ушенцата.

Kато си на дъното .....що копаш?

точно на дъното трябва да се копае, там е мястото да си направиш психоанализа

Га еди кибапчеата не беше лошо,а.....

Пробвах. Позволява ми при всяко зареждане на страницата да ти слагам минус. Явно далаверата е само за мене.

А ти си една безкрайно тъпа патка! Ленчето не просто "позволява" да й се наднича в личния живот, а направо го е обявила за обществено достояние!

quetzy - жена. Баси! :-))) Злобара де Вил.

Абе, quetzy, на теб плащат ли ти тия псевдо звезди да пишеш малоумности или ти идва отвътре, щото си малоумен.

quetzy, като те чета какви защити й праскаш, дали пък не си Еленчето... Щото, ако не си, ще е още по-страшно - ще си висящ цял ден във форумите и сайтовете нещастник!

Еленчето е , как да не е, тя е.

Този сорт мекици си търсят поле за изява, дефилират в телевизионни интервюта, шоута, светски списания, искат да покажат колко възвишени, готини, борбени, страдащи и талантливи са... А Джон Фицджералд Кенеди е казал - не само за такива, нещо много вярно - "Аз виждам жената само в легнало положение". Еми това е!

Ама че злоба, а обвиняваш другите,че били злобни!

Е, нейна си е вината, защо се занимава с чудовище скорпион. Никоя жена с ум не би се обвързала с такъв урод. Те са родени садисти убийци.

Леле, абсолютно е така - злобари, егоисти, отмъстителни, отвратителни същества.

мале, ма то излиза, че скорпионите били ужасия. на мен пък ми изглеждат доста жалки, особено мъжете...

И комплексари, и страхливци!

Не е от най хубавите!

Поне умна да беше, такъв цирк никой умен човек не би допуснал. Нито единият от двамата не е умен.

Боже, този нейния е направо за филма на ужасите. Красавицата и звяра. Как може да си е лягала с този????

Money, money..

Любовта е сляпа.

ЧУХ някъде че не си говорят с другите две шивачки Вили и Алекс-Елен не ги понасяла,явно е доста амбициозна,но все пак успех

Ако това е вярно е голяма простотия. Алекс и Вили са и по-хубави от нея , и по-талантливи и успели от нея.

Очевидно и тя е видяла добре парите му, и той е видял добре, че е млада и хубава.

Тоз "нейният" не беше ли Олинезата.

Абе хляб дали има в нея не знам, ама майонезата и е в повече явно :)

А, аз съм я женил. Само паричковци се опитват да привлекат, после било зор. Ами да не мслиш, че ще му въртиш номерца, както си свикнала. И като се опари толкова, сега ще го вземеш някой млад, честен, перпективен, нооо безпаричен. А!? Да бе, да. Кой ще плаща сметките?

умният и добър човек не използва любовта на жената за впримчване и отнемане на свободата.но живота показва,че сред мъжете такива човеци са на изчезване - останали предимно имитатори.

Хайде таз Елен я оставете, такива под път и над път, ама много смешен беше този Александър, дето обиколи всички телевизии да плаче и да се обяснява за любовите си. Много недостойно за мъж с претенции. Още по недостойно че плюеше Елен. Той си няма реална представа за себе си. Хипер самочувствие и его, до степен на неприятно. Той няма ли този човек огледало да се погледне и да си отговори на всички въпроси , като защо Елен е била с него? И това е човек на възраст, с бизнес и положение. Пълен ку ку. Не мога да си представя нормална жена, да се хване с него , независимо колко пари има. Освен ей такива меркантилни , ама и те не са идеотки, до време е.

quetzy, колкото и да се стараеш да шляпаш минуси на тези, които не те харесват, нищо не променяш. Ти пак си оставаш просто тъпо парче, а другите пак няма да те харесат.

както е казал народа- "га яде кюфтаци, ни рива, ся ревеш"

Хубавото в случая е, че се е отървала лесно. А пък богаташа ще си купи скоро друга мацка, ако не го е сторил вече...

Коментара ти е рядко елементарен и злобен.Или всеки, изказал мнение, различно от твоето е патка българска, плюваща помия?Най-вероятно мисля, избиваш комплекси.

Писнало и е да яде само лютеница.

Nina

ако познаваш всички други племана, ще видиш, че и те са точно толкова тъпи, злобни, алчни и безчовечи!!! грозно е, когато някои дава такива глобални оценки за собствения си народ!

Чудя се, как едно момиче може да е подвластно на мъж с такъв "изглед", макар и богат. Колко ли трябва да се мразиш? А, какво си мислят мъжете заприличали на пергаменти, ходейки с толкова по-млади жени, че и те са млади? Не не са и изглеждат още по-стари...Направо ме е гнус. Това между тях е добър урок за двамата. На госпожицата пожелавам успех, защото се труди и има талант за танц, но моля нека малко да отслабне или да не носи дрехи с ленти през гърба. Тя ще се справи, а той пак ще си купи и пак ще е толкова несимпатичен.....

Окей, аплодирам фактът, че признава, че многото пари понякога не са достатъчни да те направят щастлив в една връзка (говоря за тази й с Александър Найденов). Но аз имам друг въпрос - с кого е обвързана Елен Колева сега? Предполагам няма да е някое обикновено момче със средна заплата и двустаен апартамент ;-)

Nina

не е задължително хората, които имат различно мнение от нашето, да са злобни, завистливи и прости - всеки преценява по различен начин деиствията на другите. не познавам елен лично, знам за нея това, което самата тя показва пред нас - а то я представя в много жалка ситуация. откъдето и да го погледна, не виждам че това може да бъде любов от пръв поглед; нито дори от втори. и когато веднъж е обявила цената си в пари, не може да очаква хората да я оценяват по достоинствата и - тя вече е на пазара!!!

Защо ни го съобщаваш?

ДЪНОТО ДЪНО НЯМА , ЯЗЪК ЗА ХУБАВОТО ИМЕ. ИНАЧЕ МАЗНАТА ПОНИЧКА ПАК ЩЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА Я " УНИЖАВА",,,,,

Красива била, ако продължава с пластичните операции, след 5 години ще заприлича на травестит както други нейни колежки!