17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сме така!

Като изключим глуповата физиономия надолу е добре.

Стара чанта е това, колко тайни крие

Ше се снима я...Геронтофили колкото си сикаш...

Еееех тая Хайди бе, що пишки счупи и не мирясва. Няма лошо, квото си сложи в устата и на оная работа, това ще и остане. Дай Боже всекиму!

Омръзна ми да лъскам на снимки Хайдито. Нема ли начин ведъж да свърша върху циците и!?!

Е на това му се вика дърта мастия! Вече без бельо, а от утре и без остатъците от рокля. А после без какво? Знае се за нея само че си умира за черни членове на обществото и даже си има няколко наследничета от тях в къщи.

Това снощи е било при някого. Има късметлии мъже!

Ама вий да не мислите,че само В България има курви!

Да попитам мъжете. Какво толкова неудържимо секси намирате в това да наевете майката на нечие на дете? Демек привличането към милфките.

По-често се съгласяват да тават отзад. Затова

Няма как да разбереш. Освен, да родиш едно дете и да се пробваш в главната роля на milf. Ако се класираш, де.

Настръхва ми косата, като си помисля, как ще изглеждат снимките и след някоя дуга година. Тя явно няма представа кога да спре. Вече е на ръба на естетическото....

Иййй, ква яка леля! Отепала се е за моторене. Жалко само, че се пуска на чернилки предимно. Иначе, много сгодна.

Знае къде да ходи каката. Както казват братята зад океана - "Once You Go Black You Never Go Back" Демек опиташ ли тлъстя Хамбургски салам , няма връщане към малките кърнатчета.

И в ада вечно да говориш няма проблем.

Има и друг лаф Around blacks, never relax. Не са за хвалене. Има предостатъчно готини бели пичове. Точно манго ли трябваше? И то баш германка да го прави това. Ужас!

Лъха яко на кекс...

Винаги ми се е виждала доста перверзна..все по черни си пада .има нещо нечистоплътно в излъчването и

И каква е връзката с това да си перверзен с това да си нечистоплътен?! Кой знае каква скучна лелка си в леглото и мъжа ти му е дошло до гуша от тебе. Демек не си ври гагата където не и е мястото!

Не, не става. Лицето й е пипано, гърдите също, не е с истинския цвят на косата. Пък и изборът й на партньори е направо гнусвн, първо фризьора, после Бриаторе дето сега сигурно гони 80--така, после негъра, сега някакъв с 15 години по-млад.

Като те чета доста я следиш и знаеш подробностите от живота й, с кои била, къде се е пипала... на това братле му се вика ЗАКЛЕТ ФЕН! Просто завиждаш че в реалност няма да те погледне, ако се размине с теб.... След това, което си написал, не можеш да ме убедиш в противното....

Не, не съм фен. Живея в Германия и всичко ново около нея е на първата страница на Билд. Един вид национална икона е.

Ас съм я виждала на живо на мероприятие, от около метър и половина. Хубаво тяло ( беше преди десетина години), обаче лоша кожа и дебел слой грим . В Бъкгария и на Балканите има и по- хубави жени.

За възрастта си е супер, ама .... Има доста по-млади и по-хубави момичета.

Кои например? Ако имаш предвид някои от милениъл крокодилите не могат да я докоснат. Милениъл актрисите, певиците или каквито и да е са най-грозните жени, които съм виждал. И за сметка аз съм милениъл.

Тая в най-добрия и период се шляпаше с гнусния пуздер Бриаторе, сега явно тотално се е бъгнала. Надула е яко балкона със силикон и е решила, че е на 20. На всичко му идва времето, само на застарващите жени не.

Що бе, защо ти не отидеш да се ш-таковаш с гнусния пуздер Бриаторе? Ма той колкото и гнусен да е, няма ТЕБ точно да те погледне :) Та това ти остана на теб, да коментираш анонимно в БГ сайт за клюки.... мри от яд!

Вуйно, ти ме бъркаш с някой. Бриаторе е един гнусен пуздер, ама с много параи. Това доказва, че курварлъка не е на мода само в Булгаристан. Тая сигурно е била много щастлива, докато е лежала под дебелото шкембе на Бриаторе и с е опитвала да му намери пенсионерската чурка.

Има нещо тъжно да се правиш на 20 годишна, айде Хайди, сполай ти...

Ле-ле питона се надига и иска да полегне между прасенцата на Хайдиту. :)

Не знам за твоя, но моя питон се сгъна, направо се пречупи като го видях това нещо

Ти такава жена никога не си виждал и няма й да видиш. Кой знае какьв крокодил има до теб, ако изобщо има. Та чак и с претенции

ПИПО

За коя рокля става на въпрос, че аз не разбрах. Три снимки и на трите с различни ролки.

Жлътата

Брутален Милф, направо разкошен Милф !

Кой може от тази пластмаса да се възбуди?

всеки израстнал с интернет порно. там са точно такива. даже си имат категория - милф

И кво толко? Само баба ми не си е показвала циците. Сега цици под път и над път. П-ката вижда ли се - не се. Па и да се вижда, голям праз. Новите бански са връвчица дето минава точно през п.ката. Тряба само да внимават да разпределят правилно устните от двете страни на връвчицата.

Tова някаква блудкава реклама на марки за облекло ли е... или платено съобщение от самата дама....

Тая е на 50. Некой дедо на 80 да я зима веднага. Щото запазени мъже на 50 колкото искаш, и желаещи 30ки също бол. Не е лесно, одъртяваме всички. Ма женките някак си дори и да са запазени на 50 да си показват чарколяка е мноого ниска топка. Ма много.

как е бабата... пада ли и цицата в супата? :)) тая "бабичка" е 32 годишен вече няколко години. А ти твоята я караш да си маха ченето, като си лягате.

обличайки тази рокля ... Дира, вече ОФИЦИАЛНО сте КЛЮКАРСКА медия, щото само те пишат такива заглавия "той изненада всички с ТОВА!" ..

Прави впечатление, че Хайди Клум напоследък се прочува само с голи снимки. Явно няма какво повече да предложи горката!