За добро или лошо, с течение на времето всички ние неизбежно търпим най-различни промени, отдалечавайки се несъзнателно от хората, които някога сме били. Разбира се, тези трансформации стават постепенно и само половината от тях са видими за хорските очи, тъй като засягат пряко външния ни вид, но другите, случващи се вътре в нас, остават скрити за околните... или поне на пръв поглед, защото те все пак намират израз както в действията, така и в думите ни.

Едно такова изменение, което привидно изглежда маловажно и незначително, но всъщност разкрива какъв обрат е претърпели идеологията и възгледите ни, е нашият стил на обличане. Ако се замислим, то със сигурност ще стигнем до заключението, че той е своеобразно отражение на душевността ни. Чрез дрехите, които носим, ние често заявяваме самите себе си, но също така изразяваме и своите емоции. Само че с напредването на годините се случва така, че малко по малко позволяваме на общоприетите разбирания да се настанят в гардероба ни, оставяйки ги напълно да ръководят избора ни за тоалети, които в даден момент вече подсказват не толкова за личността ни, колкото за нейната възраст.

Вижте снимки >>

Да, все пак след едно определено десетилетие в живота си, човек не би следвало да се носи така, както в миналото, нали? Освен ако не изглежда по същия начин като преди, или дори по-добре, какъвто е случаят с Хайди Клум, която успешно доказва, че 40 действително може да бъде новото 20. Привлекателната германка винаги е била надарена със забележителна красота, благодарене на която навремето покори едни от най-големите подиуми в света, превръщайки се в истинска легенда в модната индустрия. Сега обаче, почти трийсет години и четири деца по-късно, тя все така продължава да буди възхищение с зашеметяващата си визия. Никой не може да отрече, че днес блондинката, която през 2023-а ще отпразнува 50-ия си рожден ден, изглежда повече от добре, но по-важното е, че самата тя се чувства така.

WINBET - 24/7 онлайн забавления! (18+)

Неотдавна, в свое интервю, съпругата на Том Каулиц сподели, че към днешна дата се чувства много по-комфортно в кожата си, макар да е дала живот на четири деца, отколкото когато е била по-млада. Освен това тя допълни, че преди е била срамежлива, но впоследствие е придобила увереност. Този факт ясно личи в повечето от публикациите ѝ в социалните мрежи, а най-вече на последните ѝ снимки, показваща на последователите ѝ в Инстаграм нейната нова любима рокля, която определено изисква от притежателката ѝ немалка доза решителност, за да я сложи. Погледната фронтално, яркожълтата дреха, част от колекция лято 2021 на марката "Dundas", надали би впечатлила когото и да било, само че на кадрите Хайди позира пред обектива така, че да покаже голия ѝ гръб, който неусетно прелива в страничен разрез, спускащ се почти до средата на бедрото ѝ. Отворът, придържан в двете страни с кръстосваща се подобно на корсет връзка, излага на показ голяма част от плътта ѝ, разкривайки, че някогашната водеща на предаването "Следващият топмодел на Германия" не носи отдолу бельо, както и би следвало, предвид кройката на тоалета. Освен това платът му прилепва плътно за кожата ѝ, подчертавайки нейната прекрасна фигура, която е способна да засенчи дори много по-млади от нея дами.

С тази си визия хубавицата определено предизвика истински фурор във виртуалното пространство, който по-късно повтори, публикувайки кратък клип, заснет зад кулисите на новото музикално видео на Snoop Dogg. В него тя танцува в ритъма на песента "Wedding Cake", облечена в силно изрязано блестящо сребърно боди, комбинирано с черен мрежест чорапогащник и обувки на висок ток.