Дубайски принцеси в неволя се опитват да избягат от строгия семеен порядък

Емирът проявявал търпимост към жените, само когато са в своята "златна клетка"

Обратно в новината

Коментари - Дубайски принцеси в неволя се опитват да избягат от строгия семеен порядък | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори Мохамед когато е преписвал от Стария Завет се е уплашил и е решил че на човек повече от 4 тъщи ще му дойдат в повече... така че тая може да е втората му наложница но не и шестата му съпруга. А и ония чужденци дето са отвлекли 16 годишна девойка трябва да се радват че са ги пуснали да си ходят по живо по здраво. Абе какво толкова ни занимавате с тая сапунка като всички "принцеси" са учили из Европата, като пълнолетни са се шматкали из Европата... и накрая решили да бягат в Европата баш като са се прибрали в Дубай;)

Чел-недочел!!! Я пак, че нещо не си разбрал, тая дето са я "отвлекли" не е на 16, а попрехвърлила 30-те!!!

"През март 2018 г. 32-годишната Латифа ал Мактум обяви във видеозапис в YouTube, че иска да избяга от страната. С насълзени очи тя каза, че в "течение на три години е била затворена и измъчвана" от баща си след ПЪРВИЯ ѝ ОПИТ ЗА БЯГСТВО ПРЕЗ 2002, КОГАТО БИЛА НА 16."

Поредният функционално неграмотен.

К'га яди кифтетата ни рива.

Какви кюфтета бе, трол гнусен! Цял живот да живееш в клетка, пък макар и златна, ядене на кюфета ли е?

От трън та на глог, че е по-висок ...

а галевите бегат натам. ти да видиш парадокс....

Емирът ще получи подкрепата на Раша да му ги върнат. Все пак Раша няма да изостави мюсюлманските си братя и гордо ще защити корана, докато избива християни в Украйна !!!

Толкова си се задавил от злоба към "раша", че я буташ и в сутрешното си кафе. Я се скрий, плъх.

Като е толкова лош що не му спретнат пуч, женорята са повече от него. Ама добре им е да носят "Шанел", "Гучи" и тям подобни, окичени в злато.

Защото след това ще ги убият, и то съвсем законно и след тоя ще дойде друг тиранин, Ганьо. Много знаеш ти дали им е добре да носят скъпи марки. След като поредната се опита да избяга, мислиш ли, че й е било добре? Или не мислиш, ама ти и не можеш де.

То пък що тук не е така-диктатура повсеместно от 1917. Или една докторска, полицай съпруг. Те са овредени от системата, но да са живи и то не са здрави, ми казва жената доктор. Известен невролог. Едно време той ни поддържаше, сега аз него. Не по темата, разрешено, удари, и не пуб.. И тук един мъж живее с 2 жени на балкана, една любовница и 4 може, до 4 е позволено. Пиши за тук, а не далеч от тук...