17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, де, а вие от какъв зор пропагандирате тая аматьорщина и простотия?

Текстът е пошъл, а смисълът бяга. Обаче, не мога да си кривя душата - самото рапиране и музиката са добри, парчето е catchy и ако се абстрахираш от текста (както реално често правим с американския хип-хоп) парчето си е як представител на стила, особено на фона на това, което се бълва в момента на българския пазар в същия стил и което звучи като Криско 1, 2, 3 и пр. Метафората с лъскавите чували боклук също е много добра и заслужава адмирации - отвън лъскавко, отвътре - вониш и се разлагаш. Та тъкмо от тая гледна точка текстът наистина не се връзва.

За такава публика от 90% дебили - такава "музика". Сигурен съм, че ще я надуват здраво в скапаните си Народните коли и ще се мислят за "голямата работа", а не са изкарали и един лев....

Жалки създания!

700000 гледания - нормално, след каро е рекламирано почти във всички български сайтове с линк към песента, човек кликва да види каква е песента и чак после се убеждава, че е боклук, но такива са всички "АДАМАНДски" творения на Криско.

Когато си се родил деградирал...не ти остава нищо друго, освен да се опитваш да заразиш колкото се може повече хора с проказата си...

поредната тъпотия.

бОЖЕ мили, поредното село е изгубило не един а два идиота...... Ми след като има такива да ги слушат тези те и на марсианци ще се направят.....

700 000 гледания???? Значи има нещо нередно в тия, които са го гледали. И ако ми кажете, че т.нар. изпълнители са спечелили и някой кинт от цялата работа, значи нещо не е наред в този свят.

Не е света човече.... Държавата, културата и чипа на човеците....

Очаквах нещо 18+ на задната седалка, а то ...? Чудех се какво са го налазили този боклук, та боклук? Но сега разбрах, че той се казва Борис Мравков ... ми ... нека си лази

Кои са тези ?

Вътрешният ми цензор чу песента и ми обеща, че няма да ме остави да я слушам повече. За което аз съм му благодарен!

Seaseal

Внимавайте, Боро Първи цъка минуси. ДИР и днес не изневериха на себе си. Изтриха ми коментара, в който бях написал, че най-хубавото в "песента" са боклукът в торбите и мерцедесът.

Как мерцедес ,тва не е ли стар Опел астра или кадет ,май......

190-ка, така наречените Baby Benz...на тяхно място идват А-класите след това като най-малките Benz-ове. Този Мерджан е от crash test-овете в клипа.

Едно време певците се възмущаваха че имало цензура за песните им през соца ,но имаше невероятни песни без нито един боклук а сега няма една песен да не е шит. Затова бг музика отдавна не слушам . Живеем в пошла държава с ромска чалга и негърски рап .Пълна повръщня

Христина Христова (Тита): Пиша й името на тази самозабравила се особа, назовала се Тита, понеже си е понапомпала гърдите със силикон още преди да пропее, а самочувствието й е ненадминато !! Ритонката от дуета е 3 гърди по-напред от нея и са й естествени, но досега не съм я чул да пее текстове за гърди напред-назад като тия откачени дебили !! Ако съществуваше конкурс за най-некадърна песен - тия двамата щеше да гушнат скунса !!

мисля че гърдите на момичето са си напълно естествени. Затова и в песента казва "хейтъри ще кажат че е силикон"

като разбра че е бездарна да продължава да се мляска с криско да и държи имиджа по-нагоре

Боко 1ви и Тита 3та ги знаем

Боро президент!!!!

изключително пошло и бездарно. бляк.

Такива свлечове и да ги псуват, те го мислят за комплимент и се изживяват като гангста, така че файда няма. Простотията няма самокоректив, ще кажат, че който не ги харесва е хейтър или завижда. Не можело и по-зле - о, тепърва има да се види.

Абе гангста. Те и онези дето бръмчаха с оная Сузанита уж бяха много гангста ама ядоха шамари и само дето не се разплакаха по телевизията. „И... и... за малко да ми счупят телефона“.

Това парче да не е пародия нещо? Тит на английски е жаргонна дума за гръд. А това Боро Първи вероятно е асоциация с Боце, нашият Супермен (Кларк Кент), както рапърите, които се кръщават Ескобар, Нориега и тем подобни наркобарони или диктатори.

Боро Първи, Боже да очакваме ли Рамзес Втори? Безкрайна, бездънна, цинична, нагла, диалектна, отвратителна чалга ни залива отвсякъде. Чалга музика, чалга култура, разбирай липса на такава, чалга политика, чалга медии, тук там все още се намират журналисти които пишат граматически, пунктуационно и смислово правилно.

Безкрайно пеене,елементарен клип,какво да му хареса човек.

Бездарно

Хем подигравки, хем 700 000 гледания...

Те подигравките са дошли след гледанията...

ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ НА ТАЯ КОЙ И Е КАЗАЛ ЧЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ

Трагедия!!!

Тези хора от кой край на България са, та говорят на такъв ужасен диалект? Неслушаемо и негледаемо е нещото, което не може да се нарече песен.

Така е, когато Вафла Криско ти е "продуцент"...

Най-обичам да ми пее някой на селски диалект! Ако толкова се гордеят с него, да си ходят на село да си го ползват със здраве. Адска измет.

Не мога да разбера и тази мания да се пее на дразнещ "миекащ" диалект

Като цяло видеото е качествено. Има смисъл наложено върхо текста. Аз лично съм малко възрастен за такъв стил музика, но адмирирам и подкрепям всеки, който се опитва да направи, каквото и да било( разбира се не нещо негативно). За капак - поздравления за работата на младите!!!

Остави, че адски зле ами и Bashmotion пична да прави супер глупави видеа...може и да не е негова идеата но и реализацията е жалка!

Тита има големи тити

Тая не си показва много титите, а можеше...щеше да се гледа повече...

Крискова работа, какво очаквате? С такива текстове го направихте известен.

Кои са тези и защо изобщо ги обсъждате? Така падате до нивото им. Мен не ме интересуват!

С такива тъпи песни ли ще възпитаваме младото поколение! Това не е музика!!!! И клипа не струва!!!!! въобще пълен боклук!!!

Тоя смешник се пъчи с фланелка на Motorhead! Знае ли въобще какво е това? Ако пък случайно харесваше музиката им, едва ли щеше да запише такъв боклук. Пози едиствено и тъпа музика и текст е това.

Не мой ма върнахте в Силистра!

Тита трябва да стане топлес мдел, ще печели повече :)

Това не звучи никак добре... Значи ще има и втори, трети, четвърти.

Като Боро Първи, Втори нема.....(мишок)

Има и други мишоци като Боро Първи, не е само той.

Едно време се подигравахме на посредствеността! Сега ако е посредствено, се радваме, защото повечето вече са СУПЕР ЗЛЕ! Тита да се вземе малко в ръце, че вече копае дъното. А на Боро приятелството с Криско не му се отразява хич добре.