17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как тези с 2 часа свободно време знаят колко са щастливи тези с 6 часа свободно време, за да определят, че те са по-щастливи? И обратното съответно

На мен и 30 минути на ден ми стигат.

Е този малоумник, който дриска тия платени дезинформации? Работа? Два до три часа свободно време? Абе аланколу ти наясно ли си, че спецификацията е всичко? Ква работа? Общ работник? Научен работник? Или тъпанар драскач като тебе? ЕПМ, робе. Ходи копай на нивата на шефа, докато той "работи" по секретарката.

Пълни глупости! Трябва да се работи макс 6 часа на ден и уикенда да бъде 3 дни. Всичко друго е манипулация на робите, за да вярват, че са щастливи.

Нуьен ми е целия ден и да съм аз Господар на Живота си,за да изпитвам пълно щастие.

Което отговаря на малоумния начин на живот в Щатите, дето ако имаш повече от 3 часа свободно време много вероятно е да си безработен, следователно доста нещастен, а не че ти е много свободното време.

Демек, стига ни свободното време между 22:00 и 00:00 часа . Един душ, едно питие, едно такова с жената и туй-то. Ами затваряйте и моловете, кината и театрите завинаги. Не само заради пандемията. И така сме си щастливи.