17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек, стига ни свободното време между 22:00 и 00:00 часа . Един душ, едно питие, едно такова с жената и туй-то. Ами затваряйте и моловете, кината и театрите завинаги. Не само заради пандемията. И така сме си щастливи.

Което отговаря на малоумния начин на живот в Щатите, дето ако имаш повече от 3 часа свободно време много вероятно е да си безработен, следователно доста нещастен, а не че ти е много свободното време.

Нуьен ми е целия ден и да съм аз Господар на Живота си,за да изпитвам пълно щастие.

Пълни глупости! Трябва да се работи макс 6 часа на ден и уикенда да бъде 3 дни. Всичко друго е манипулация на робите, за да вярват, че са щастливи.

Е този малоумник, който дриска тия платени дезинформации? Работа? Два до три часа свободно време? Абе аланколу ти наясно ли си, че спецификацията е всичко? Ква работа? Общ работник? Научен работник? Или тъпанар драскач като тебе? ЕПМ, робе. Ходи копай на нивата на шефа, докато той "работи" по секретарката.

На мен и 30 минути на ден ми стигат.

А как тези с 2 часа свободно време знаят колко са щастливи тези с 6 часа свободно време, за да определят, че те са по-щастливи? И обратното съответно