2 месеца след развода: Обвързаха Том Брейди с една от най-изкусителните кралици на красотата

От няколко дни насам чуждестранната преса пише, че състезателят по американски футбол е във връзка с носителката на титлата "Мис Словакия" за 2016 година

Обратно в новината

Коментари - 2 месеца след развода: Обвързаха Том Брейди с една от най-изкусителните кралици на красотата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали разводът е, защото пичът бил постоянно зает с работа и нямал време за жената и децата. Хитрец / тарикат / идиот

Гледам и си мисля - е това вече си е друга работа! Заслужава си човек да се прежали, защото парчето си е направо "тежка категория"! Та няма да му е леко на бейзболиста, някой трябва да помага в тренировките. Каква ти Жизел Бюндхен, тая е направо булдозер! Вие, момчета, не гледайте, не е педагогично, пък и ще се олабите на сън от такава кака. Затова не яжте сладко - вредно е за здравето, ха-ха-ха.

Нина

Само едно мога да кажа: пълна глупачка!

гнусно да знаеш освен теб и целия свят, с кого те е заменил мъжа ти...

Това са нормални неща: той те заменя с друга, ти го заменяш с друг...

По-вероятно е жената просто да е написала, че е влюбена в него за да отговори иронично на таблоидите. А те естествено са го възприели буквално за да напишат поредната сензация. Освен това, като прочетох "таблоидите подчертават" и спрях да чета по-нататък.

Какво чудно има...човекът е красив, бял, успял, известен и богат пич. Коя мадама няма да му се залепи веднага....

що не се залюби с красив шлосеро-фрезист.

След като мъжът и е Райек, тя трябва да се казва РайкОвА. Като нашата убавица. А мъжът и май е ресторантьор. За някои тук ксто ьеси цонева, това е върхът на сладоледа

Наистина ли в Инстаграм може да те блокират, ако някой ппдаде сигнал, че поместваните снимки не са истински? Изглежда ми ммого странно и безотговорно. Та я май малко послъгвс

И Жизел Бюндхен да си пак ще те сменят. :) Хубава е момата, Жизел има доста груби черти. Но това не е важно. Важното е да сложиш край, когато любовта си отиде завинаги и да останеш в човешки отношения с бившите, от които имаш деца.

Ами тя му постави ултиматум - или нея, или спорта. Е, той избра второто...

Чаталът и е много широк и месест

Всеки си знае най-добре. Но все пак мисля, че да имаш възможност лесно да замениш една топ красиво а за друга е по-скоро проклятие отколкото предимство. Има някаква красота да прекараш живота си само с един човек и да правиш компромиси заради него.

След 28 години е една и съща жена категорично мога да кажа, че в това няма никаква красота. Накрая остава вял секс и тиха ненавист.

Тъпа, бездушна, самодоволна мутра, с големи пици - напълно подходяща за партньорка на спортна легенда.

Те затуй са се съмнявали, че е изкуствена, щото погледът й празен като на силиконова и напълно лишена от индивидуалност. А, не че толкоз чак неземна красавица.

В сайтовете на словенски пише, че НЕ Е Мис Словакия, а САМО е участвала в конкурса . Каква ли е била първата?л

Научи разликата между Словена и Словакия. В Словения се говори словенски ,л. В Словакия- словашки .

Ми хубавото си е хубаво. Ама само да я гледаш и ч........ Си писва. Трябва си да става за друго. Иначе за спорта е 9/10.

Е прекрасна. Е са сутрин като се събуди до тебе ще и стърчат ходилата малк над твоите, но пък ще се обърнеш да я целунеш по очите и денят ти ще е приятен.

чета коментарите ( губя си времето) ...и със съжаление разбирам ,че тука пишат само 15-20 годишни ....долната граница може и по-малко да е.... ниакъв мозък ...

И тая какво прави в това лайно- САЩ ??? Баката с помия. В САЩ трябва да има война, за да се оправят... Там НЕ е за красиви жени, а за хора с оръжия, да трепят маймуняци и араби...

Той шъ я земи да я аргасва! Иначи за кко му'й...

Айдеее, и тоя тръгна по агнешко с голееееми очи. Несериозна работа. Абе таковайте си ги такива без да биете тъпана и да ги правите официални жини, че олеквате . Не е от най-интелигентните. Ама то от спортист не може да се очаква повече.

Цицата ок ако е естествена. След десетина годинки ще се завива с нея. Ма ходилото и е като на куотърбек бе? Може би тва го възбужда Брейдито, знае ли чоек вече с тия извратеняци на всеки ъгъл.

9999

Страшна сладурана, в България с тия нашите тюлени все по-рядко можеш да срещнеш наистина красива жена.

Високи и дългокраки също се срещат рядко повечето са ниски с къде крака и спретнати и увиснали задни части

Къси крака и свлечени.....

Или кандидатства. Щото глеам се е окичила със звездата на Соломоня. Брейди явно е решил да дари генетичен материал за Златната Пирамида.

Не бе - търси богат евреин.

Изтрит коментар Изтрит коментар от темата за Пловдивски бизнесмен пребил жена си с тенис ракета. Без нецензурни думи, реална история, видимо неудобна на политически мотивираните собственици на Дир.бг, които получават финансиране за наслагване на еднозначна перспектива насочена срещу мъжете. Видимо в подкрепа на Истанбулската конвенция. Коментарът е: Без никакво оправдание. И явно никой от двамата реално не е сложил перспектива детето. Майка ми, лека и пръст, търпеше баща ми, който беше завършен садист, години. Мъкнеше го на гърба си и отказваше да се разведе, щото "какво щели да кажат хората". Баба ми и дядо ми, си пуснаха дюзата на бутилка газ и хванати за ръка си заминаха. Разследването потули ситуацията, защото имаше доста случай на дефектни бутилки с газ. Това по комунизма. Като поотраснах, въведох ред. Изхвърлих идиота. Насилието в психическа и физическа форма беше ежедневие. Поне опазих брат си, доколкото беше възможно. Това не оправдава майка ми, нито на сантиметър. Оказа се, че е имала кой да и помогне да излезе от тази ситуация. Имало е и начин нещата да бъдат уредени и юридически и физически. За мен, майка ми е имала сериозни психически зависимости, проявление на стокхолмски синдром и мазохистични наклонности. Не е нужно да обяснявам, как съм се отървал от изкривяванията, параноята и хипер агресията. Години самодисциплина и анализ, по това време нивото на психотерапевтите беше да ти дадат насока как да се оправиш сам и дотам. Извън конкретният случай, който трябва да бъде гледан с цялата възможна тежест на закона, картинките никога не са черно-бели. Има нюанси, има натрупвания. Има патология. В една нормална държава, такава ситуация би обърнала внимание не само на щетите нанесени на майката от бащата и дъщерята, а и тези нанесени от майката към детето. Ние сме кочина и нещата ще се решат по кочински. Както доде, който си плати и майната им на децата. Търсете професионална помощ при наличие на такива ситуации. Не се оставяйте моментна агресия или емоционална реакция да ви води. Осмислете си живота, осъзнайте, че решение с насилие има само на фронта и при реална самозащита. Извън тези сценарии е абсурд и не води до нищо хубаво.

Не си се отървал. Виж се какъв си параноик невротизиран. Малко ти е бил боя.

Някой хора сме наясно. Милиарди се наливат в приемането на Истанбулската конвенция. Целият бизнес е роб на тенденцията за феминизация и борба срещу "патриархалният" модел. Човека е споделил реална история и е дал разумни съвети, за да може някакъв посерко да го изтрие ей така. И друг дрисливец като теб да се опитва да го атакува по най-глупавият и видимо тенденциозен начин. Само едно не разбирам: Защо си мислите, че като вие сте неграмотници и олигофрени, и останалите около вас са същите?

Ами Бюндхен поодъртя, роди му деца, следва смяна с по-младо пиче за благодарност, така е при богатите, само най-доброто и празно няма. Това е правило при хората с пари, има и изключения, разбира се.

само че в случая бюндхен му би шута, щото не я бил задоволявал, немал време от футбол..Та горкото ново пиче, ако не се задоволява само с пари си е за оплакване, ще страда младо и подмокрено :)))

Кожата и е станала на шкурка от тъпите и вегетарианстванив, вероятно и между краката е като пясък. Така че го разбираме Брейдито що не я челастри, ама толкова стиснат да не и купи едно дилдо ...

Брейди си взел хромирано Барби!

Искам да я оближа след като се е ИЗПРЪЦК*ЛА

Аз пъх си мислех, че е БЮндхен, без Р и много се изненадвам

Верче, желая те! И аз съм спортист, много ще ти хареше!

Да си сложиш смръдливия задник на кухненския плот е ужасно гнусно!

Освен тъпа явно си и самоотвержена домакиня, щом така се стряскаш за плота. Тея като нея не ползват кухненските плотове по предназначение, а и по къщите и вилите дето се снимат никой, който ги обитава не ползва кухненските плотове по предназначение , само прислугата ги позабърсва :)))

Три пръста! Не на лявата, на дясната ръка!

Ами благодаря, но не. Краката са и като на аватар - 48 номер.

Брейди може да си я позволи - да я ... със здраве. Трудно ми е да повярвам на момата че хирург не е помагал за вида й. По мое скромно субективно мъжко мнение - словашката на външен вид по-бива от Жизел. като добавим сеирите, които бразилската е вдигала на Брейди към края на брака им, нищо чудно че са се разделили и той се е насочил към друга. Новата мома ще е бройка за Том, не вярвам да му стане жена. Като му омръзне- следва друга. Може да си позволи.

Хирург не е помагал, само фотошоп, както и за онази - хърватката. Екстра е момето, само леко по-едричко, отколкото на снимката, поне жени с пропорциите на кукла Барби все още не се раждат. Аз и Жизел много я харесвам, но това новото е по-младо, по-жизнерадостно на вид и по-жадно за известност, повече ще се старае.

Стлиянчо, коя е тази Жизел Брюндхен, че не бях я чувал до сега?

модел на Victoria Secrets, тях чувал ли си ги?

Аз бях чувал за Жизел Бюндхен дето била някакъв модел. Тази Жизел бРюндхен не я бях чувал, но явно ти си по-голям разбирач.

Гледай сега, Жизел Брюндхен е брюнетка, а Бюндхен е блондинката.

Ако са близначначки удариха 42 лазърника, но пък са запазени за възрастта си. :-)

На по-умен от мен ли се правиш в момента?

Превод: една луксозна мастия, смени друга луксозна мастия! Толкоз!

Тая е по-нов модел, с много по-малко износване. Мисля че Том е ъпгрейднал здраво спрямо бразилския стар кон.

Това е друго нещо! Не онова грозното!

ехххх, какво нещо е ЛЮБОВТА.............към парите!

Само не мога да разбера що все се снимат в опит за 1/3 шпагат и шпиц с единия крак?

Нека му е зле на Томбик. Сега ще има 26 годишни чукумби по цел ден :)

Как пък не се хвана с някоя учителка. Много курви на тази земя….

Много бе. И никакъв опит не правят да не наблягат толкова на ц.ц. и г.з. Даже се гордеят , че само това навират в камерата. И после "скучно ми е". Ами скучно ти е, щото нямаш нищо друго.

е то нали причината за развода беше липсата на секс, път това кукле на сухо не ми се вярва..

На кой ну се челастри дърта суха кранта? Жизел се беше смахнала от вегетарианство и беше станала щека. Нямаше какво да пипнеш и да хванеш, всичко кокъл

Па то и аз съм вегетарианка, ма тежа 80 кила.

Сладурана! Направо ми вдигна самолета!

Словачката е в пъти по-хубава от тая кобила Жизел.

Ама е изяла повече деца от баба Яга

Няма от къде да знаеш. Дай сме честни...жени на такова ниво (говоря по социален статус) не е нещо с което ти си имал възможността да се занимаваш. Всъщност, точно такива като тази мацка, са много внимателни с кого излизат и на кого се пускат. Бъркаш ги с евтините курвета с които ти имаш опит.

тя коя в днешно време не е. Ти ако си мислиш, че Жизел е по-различна.

До АЗ - Абе, ти имаш ли изобщо представа що е то "Жена със статус"? Те нямат нищо общо с тези скъпо платени проститутки, на които мечтата и целта им е да вържат някой известен с пари. Затова и се снимат полуголи където им падне, бутат се поразни партита, дефилета и конкурси, за да ги забележат точно такива "звезди". Но те са си в своя кръг, да си се чифтосват, колкото си искат - но да не се бъркат със стойностни, достойни и истински мъже и жени! Както казваше дядо ми навремето - "от артисти и футболисти акъл неща'! Та какви да има до тия артисти и футболисти - учителки, лекарки....?

Гледах я, гледах я и осъзнах, че вече ми писна от такива пластмасови, премрежено гледащи роботи. Има далеч по-стойностни жени и в кревата и в главата.

Много е хубава мадамата, но си напълно прав .

Демек нема да и покинеш хастаро ако се прибереш и са а разпасала у леглото?

Не бе бро, сигурен съм, че всеки ще я "пръсне", ама масово са, като от калъп излязли .

Какво очакваш от жена която единственото което може е да бъде хубъва и то не че нещо е направила а въпрос на чиста случайност.

А Том дали знае?