Коментари - Дявола, Белязания или Ал Пачино на 80 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям!!!

"Белязания"...1983-та, годината в която съм роден. Не знам заради това ли, но този велик филм ми е бил винаги като отправна точка. Филм, на който се основава поп културата на 90-те. Гангстери, наркотици, великата поредица GTA, поне така го усещам аз. Еххх 90-те... наистина най-добрите години, когато всичко се развиваше, нови хоризонти...

Повечето американски филми са пълен БОКЛУК... Разни араби и негри правят арабско- негърска ПРОПАГАНДА. И пишат на филма че е направен в САЩ. В тия филми, тия КРАДАТ , и убиват американците.. Ал Капоне и всякакви мафиоти в САЩ са просто МОшеници и Предатели, както Цвета Василев, Веска Меджидиева, поп Кръстьо, Стефан Стаболов.. Какато и арабски наркотрафиканти и африкански шпиони- негри. То и затуй, в САЩ почнаха да живеят по- ЗЛЕ и от България... Щото е пълно с всякави араби, негри, и китайци, коитоо искат да те ограбят... В България , разни идиоти, се лъжат, като гледат ИЗМИСЛЕНИТЕ и ВРЕДНИ американски филми и почват да крадат от съседте си.. Като утрепеш такива, хем ВЗИМАШ пари, хем СПАСЯВАШ БЪлгария.

Ал е Великан ! А "море от любов " е любимият ми негов филм. Честит юбилей !

ЕДНА ДУМА -УНИКАЛЕН!!!

Това е актьор, дори и в .... но нека да не “издребняваме“ докрай с изразите!!! От малкото величини, които могат да играят абсолютно всичко и то така, както никой друг! Да е жив и здрав по възможност още толкова без да губи и частица от таланта си!

Да е жив и здрав и да ни радва с още роли. Феноменален е дори на тази възраст в сериала The Hunt в Амазон. Няма невъзможни роли за него.

Последната му истински запомняща се роля е във "Венецианския търговец". А това бе доста отдавна. Да си велик в киното и изобщо в изкуството включва и условието да разбереш кога трябва да се оттеглиш. Де Ниро също завършва една страхотна кариера с посредствени филми и роли през последните повече от десет години. Жалко наистина! Да е жив и здрав!

ЧРД! Велик!!!

,,Жега,, с двамата мастодонти е страшен!Жив и здрав ,мистър Пачино!

Само лека корекция - Кръстникът 2 е 74та година, а 90та е Кръстникът 3.

А Кръстникът 1 1972

Веднъж преди години го гледах правеше мастър клас със студенти в театъра, нещо от Шекспир. Тогава ми се изясни напълно, че бай Ал е велик актьор, изключителен.

Видяли сте го на живо! Вие сте щастлив човек ! Завиждам от сърце !! Ч.Р.Д. Бъдете здрав, Дон Алфонсо Пачино ! Преди години ... Мои приятели са познали ,в едно кафене , близо до Бевърли Хилс, Ал Пачино с още един мъж на една от масите. Приближили се към него , той се облегнал назад , усмихнал се и ... - И слънцето ни огря ! Така описаха срещата си с магнетичният Ал Пачино . Казал им ,че просто пие кафе с баща си ! Никой не може да пресъздаде по-добре образа на Джими Хофа ! Дон Ал -заклет ерген ,уважаващ женската част ! Пример за всички мъжкари!

Голям поклон пред Великана на киното! Жив и здрав и още дълги години да ни радваш от екрана!

Обичам този Човек!!!! Велик!!!

Страхотно присъствие и игра. Да е жив и здрав още дълго да ни радва.

Ал на 80 изглежда, както аз изглеждах, като бях на 30.

Пачино не изглежда ЧАК толкова зле

Едно от най-големите имена в киното. Да е жив и здрав

А стиа бе! И той ли закръгли 80-така? Не мое да бъде! Такива са вечни! Като Марлон Брандо, Джак Никълсън, Мерил Стрийп и колко още...... Както казват напоследък у нас - "Да не излиза! Н е и з л и з а й!" За да те имаме още дълго. Честита годишнина и чакаме нови уникални превъплъщения!

Един от малкото истински актьори. Велик. Стара школа. Да е жив и здрав още дълги години!

Велик! Заедно с Де Ниро са едни от големите актьори на Холивуд. Силно поколение което си отива, но филмите им остават. Поклон!

От де Ниро , който се оказа лайно, този е мъжкар

¯\_(ツ)_/¯

Лайно си ти

Защо да е лайно, щото говори против Тръмп ли? Или само коментираме за да се правим на интересни пред себе си?

Голям актьор! ЧРД!