"Дюн" продължава да е най-гледаният филм у нас, има 14 номинации за "Оскар"

Историята, която е позната на редица поколения, е гледана от 25 535 зрители и има 312 630 лева приходи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са 14-те номинации за Оскар?! В страницата на филма в IMDb има посочени само две номинации, и нито една за Оскар. Дир вие проверявате ли си писанията? Или това е плосък рекламен трик на българския разпространител с цел да привлече повече зрители в салоните. От сто човека трима ще проверят, че филмът не е номиниран 14 пъти за Оскар, т.е. не е знае какво, и не си струва билетчето.

На този филм ако му махнеш визулните и звуковите ефекти би бил един посредствен, нискобюджетен, без особено съдържание и слаба режисура филм. Но пък в кината, за които е предназначен, се гледат ефектите, а не съдържанието.

ПИПО

Не е лош реймек, ако не друго има повече виузални ефекти. На мен специално старите ми харесват повече, повече се придържаха към книгата. Има дреболии които правят впечатление. Харконите например са червенокоси, липсват персонажи, нещо което навремето не убягна на Дейвид Линч. Неоговият прочит е по добър и го препоръчвам горещо за тези които не са го гледали.

Кат няма пуйка и крилцето от пиле е пуйка. Тази глупава книга и глупав филм.

Кво й туй Дюн?

Поредната американска боза и истерията на промитите мозъци...

Евала за машината на времето, дирници. Номинациите за Оскар ще бъдат обявени в началото на февруари 2022 година...

Направо гледат в бъдещето :)

Можеше да е доста повече, но кретените на Радев и служебното правителство бастисаха всичко със зелените си говменца, увити в смрадливи зелени чорапчета. На 14 Възраждане и да ги изриваме, за да ходим спокойно да се наслаждаваме на културата и кината!

КАк си копейке долна?

еба майчицата ти

това е най-тъпата Екранизация на Дюн правена някога! да не говориме за това, че Чани е черна...

Ха ха ха. 1-2 ма човека в киното