17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво пророчество става дума, като филмът е от 2011 г , а Сарсът, или Ковид 1, беше от 2002-03 г, Сарсът е просто по-ранната версия на Ковид19, като приликите са много повече от разликите. Така че не става дума за пророчество, просто Сарсът бе овладян много по-бързо и не се разпространи както Короната:)))

Много съм стресирана с това изказване на Джъд Лоу! Не искам и да си го помислям, но всеки филм с подобна тематика, рано или късно ни стига! Сега се моля да не се стигне за финал "Денят утре" или апокалипсис! Боже опази ни!

Аз пък се моля та ме застигнат едни по други филми. Тия за възрастни...

Омръзна ми да слушам глупости.и какъв е спасителният план.

аз пък едно време гледах филм в който Америка беше затрупана от сняг и лед и оцелилите бяха рядкост , героите от филма шляпаха в сняг със снегоходки и минаваха покрай главата на статуята на свободата и си казах : ми кой знае може и туй да стане някой ден

tonk11

Ще стане. Някой ден тая планета ще се отръска от нас и ще започне на чисто.

Джуд беше голям красавец като млад, а сега се е превърнал в абсолютна развалина!

кой знае ти на какво мясаш...

мясаш се пише със З ТЪПАК:)

ти пък ти пък ! ... я се виШ ! хаххаха "присмял се хърбел на щърбел"

Понеже никой никога не си и помислял че може да се появи епидемия ...ю

Ами българите не вярват, нали сме "големции" А и не вярваме на вирусолози а вярваме на пожарникари, ортопеди и хирурзи.

Бтлгаринът не е глупав и има защо да не вярва на едно ,а на друго да ,и да е мним! Страдали сме и сме преживели много ! Имаме шесто чувство !

Ами гледайте холивудските филми. Там пророчески ви показват какво са ви приготвили. На последък има много филми с разни клонинги, киликандзери и секакви гадове дето ядът хора. Ами то може и да стане... колко години, май около 9 беше след този филм.

киликандзерите печелят конкурси за красота в България и раждат деца на шишита.

Серсемче, сега вземи да обясниш, защо са закъснели толкова да ни докарат тая пандемия? Чак след 9 години?! Първо ни предупреждават, пък после изпълняват? А?!? И да очакваме ли да докарат астероид да се засили срещу Земята или пък нашествие от извънземни? Масовото ви превръщане в зомбита чрез разпространение на глупости в Интернет е вече факт

Не съм си губил времето с този филм. Тази запаза си беше ясна. Още в соца помня периоди на холера. Баба ми караше да си вия ръцете че имало дифтерит и подобни по София. В детските лагери при Тошо току избухваха я менингит, я шарка. Тия неща не са новост. Проблема е че се отворихме толкова че за 10 евро с Райън еър може да правиш секс в Париж в Понеделник, Мадрид във Вторник, и т. н. Естественно че ако шъткаш през целия континент, зарозите се разнасят бързо. Сега идва епохата на дизайнерски ваксини. Ще си слагаме за 100 долара коктейли от вируси всеки 3-6 месеца и the show must go on!

По времето на 'испанския грип', в България си мислели че е холера, защото е нямало кой да им каже какво е.

Е то разлика няма ,все е водило до умиране...тоест едва ли е имало значение за тогава ,кое какво е .

Игра калл оф дюти сценарий дежавю Сирия, Ирак, Украйна, Донбас, Донецк. Новият сериал НЕКСТ тема изкуствен интелект създава вирус.

споко, Бил каза след 3 години, нов вирус

Няма как да го направят по-рано защото имат много ДНК за обработка. Но пък с новата версия ще могат много по-точно да “уцелват” жертвите.

Този филм е пълна порногрфия и по подобие на оруеловския новговор и методика обърна местата на престъпника и спасителя. Биг Фарма, реалният болестосъздател и болестоподдръжник, беше представена като спасител, а фитотерапията, в случая набедена като хомеопатия - представена като шмекерия! За ковидовце филвът си е екстра, за разбиращите - пълна кретения.

Оставям настрана филма, псевдонима ти, мнението ти, но не разбирам с какво правп наричаш човек ковидовца. Ще наречеш ли така и близките на починали от ковид или пък починалите? Жалък си.

Jude е Джуд, докато Judd е Джъд. Понаучете го тоя английски бре, нали пишете за световноизвестен актьор... Откъде ги намирате тия гимназистки за минимална запата...

Ти се радвай че не им пишат имената по два пъти -веднъж на латиница и веднъж в скоби на кирилица. Както правят с имената на фирмите.

Експертите от Пентагона ли са били?

С 26 милиона умрели от финалът остава отворен за 5 милиард, точно. Обаче има и "гравирани" едни 500 милиона?! Който доживее времето когато "пандемията" COVID 19, ще показва "репликата" на децата си, филмът "Заразяване" за да си мият ръцете. (Като Пилат Понтийски)

Много ясно, че Новият Световен Ред е създал Холивуд и голяма част от сценариите.

Мислех, че Новия Световен Ред се занимава с по-сериозни неща - да ни убива с ваксини, да ни чипира, да ни трови с гадни храни, а те - кинаджии се оказаха !

ами те и маймуните гледат филми бе...ако знаеш колко филми има със сюжети подобни на 911...ама на маймуната никога няма да й хрумне нещо глобално, освен ако не е Гудзила...:-)

а щот шък българинът много умен....затова сме най затуващата нация, щот сме умни нали... дееба къде ви намират такива глупаци

Все пак живеем с бозайниците и другите преди нас от много време, не вярвам, вирусите можем да преминем с жертви разбира се, човешкия егоизъм и жажда за власт и пари, трудно!

На вируса му е точно през оная работа дали си богат, беден, грешен или праведен.

Не съм съгласен, че на вируса му е през оная работа - Псохологическата нагласа, манталитета, начина на живот и хранене влияят много на имунната система, а вируса има шансове само при хора с разбита или отслабена от болести имунна система, а болестите са следствие от натрупани грешки в начина ни на живот и замърсена околна среда.

По-слаб филм отдавна не бях гледала. Известни актьори и едно голямо нищо. Нито е пророчески, нито нима връзка със сегашното положение. Просто съвпадение, да не говорим, че е продиктувано от SARS.

Да,точно ,филмът е провокиран от SARS. Епидемията в Югоизточна Азия е преживяна много тежко от хората там,но за радост са успели да я ограничат и нас не ни засегна.Чувахме само по тв новините.От тогава по всички летища в света китайците пътуват само с маски,тя се е превърнала в нещо като разпознаваем символ за тях.

Съм виждал китайци без маски. Хайде сега ми кажи че всички са с маски.

Outbrake ===което напомня малко еболата в...коя страна беше, забравих...но действието на филма се развива в град в америка

Има, да. Но се казва Outbreak.

Опитаха със СПИН по хората (презервативите бяха дефицитна стока), след това в по-ново време - с птичи грип/пилета, свински грип - африканска чума/прасета....., помни ли вече някой? Ами то лека полека с Ковид 19 се напипа как да се действа от гледна точка на медийното отразяване и психозата/варенето на жабите! Кой разбрал, разбрал!

Да "мислиш" - не ти се удава.

Опитвам се да мисля, за разлика от Вас! Пояснявам: - за цялата информация, поднесена ни от ТВ и масмедиите трябва да се прочете и от алтернативни източници, вкл. и международни! Всичко друго е "варене на жаби"!

и в супата попаднал. На тебе, ако ти се отдаде да присъстваш в менюто краварски канибалски ресторант, ще разбереш за какво е мислил за последно пуякът.

Чакай сега, защо пропускаш чумата в средновековието, едра шарка, детски паралич, сифилиса, тетанус. Какъв конспиратор си, многог през просото я караш.

Много ясно, хиляди патогени в животинският свят очакват подходяща среда за развитие в човешката популация, въпрос на време ед асе намерят хостове. Нашта популация е огроман, май след плъховете е най-голяма на земята сред бозайниците.

1,2,3,4,5 печеливш тираж за тото 2... Сега работя с доктори да видим кога и къде.

The Eyes of Darkness is a thriller novel by American writer Dean Koontz, released in 1981

Леле, колко впечатляващо!

Че умни хора като тебе са нащрек и ни предупреждават - нас, стадото прости овце.

Джъд? ЛОЛ Кой го преведе това от Английски, сигурно същия който преведе 'В'ашингтон.

Ко казваш

Другият филм е "Зараза" с Морган Фрийман и Дъстин Хофман от 1996-та година!. Заразата тръгва пак от Китай от някаква маймуна

От Африка тръгва заразата, китайски товарен кораб само транспортира маймуната до САЩ.

забравих сюжета вече, но да - това беше...филма...

Филмът "Зараза" е за пандемията "Ебола" в Африка през 90-те.

да не го бъркаш с "12 маймуни", но той е с Брад Пит.

Първите две мнения са на дежурните форумни идиоти, за които всичко е заговор, илюминати, 5Г, никой не е умрял от вирус, всички имали придружаващи заболявания (и децата !), плащат да те пишат умрял от Ковид и т.н. и т.н.

като главите им!

Е филма не е пророчески, а просто това се случва като има пандемия, война и т.н. ... Режисьора си е намерил ниша. А дали филма е пропаганден или го използваф за пропаганда, не е толкова важно. Може пък и политиците да са го гледали и да са решили да го изиграят на живо.

Сега с тоя Ковид, всякакви повече или по-малко известни (вторите - преобладават) се пробват да го играят пророци, умници и т.н. Особено артистчетата яко се вземат насериозно. Направили са кинти благодарение на цяла индустрия и сега се изживяват. Не може ли да си гледат ролите, моля и да не се изказват където не им е работата.

Каква е вероятността на създателя на covid-19 да е гледал филма и да се е вдъхновил от него?

Вероятността е същата като тази, че ти ще поумнееш един ден, демек - нулева.

Много си кух, Тоше, ама много. Че и уплашен.

Някой някъде лъже, ама много лъже.

Че умни хора като тебе са нащрек и ни предупреждават - нас, стадото прости овце.