Джак Изкормвача вилнее в Осло

Във втория сезон на "Времевите имигранти" той е професор, който избива проститутки избягали от миналото в бъдещето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая от първата снимка с очилата какво бичме е.. нема истина. Ако си стисне дупарата ще ми смачка чурката.

Давайте идеи на имигрантите ви, че малко жени изклаха и изнасилиха. Напълни се с меки, леви джендъри Скандинавия...

То за брадатите мигранти всички европейки са к..ви и заслужават ножа... И тия олигофрени им дават кураж...

След лбгт малоумието по филмите минах на анимета. И така 2г вече, забравих какво е игрален филм. И не ми липсва. Изобщо

Най - древната професия е Лов на животни за Храна- Месо, Мляко , Яйца, Риболов и Бране на Плодове и зеленчуци.. А за да имаме храна сме убивали всякавки араби, негри - маймуни и китайци, за да НЕ ни ОТКРАДНАТ храната, и да НЕ ни вземат земята и къщата. Дори и прези Ислямското Мюсюлманско РОБСТВО, НЕ е имало ппроститутки в България... Простутутки стават разни ТЪПИ животни- негърки и Робите на арабите.. Арабите имат по 20 жени в Харем и като отидат в чужди държави, искат с ПАРИ да могат да си купя всичко, вместо да ги убием и да им ВЗЕМЕМ парите и златото.... Ал Капоне е някакъв арабски ШПИОНИН, минла през Италия и отишъл в САЩ.. Тоя е трявбало да го убият, още като е ПРИСТИГНАЛ в САЩ.. Арабите нападат жените да ги изнасилват или им дават Наркотици за да се побъркат и да ги правят на Проститутки в Харема на богати араби.. То и затова, жените в арабските държви ходят с покрити лица... Точно заради това, още през Мюсюлманското Османско РОБСТВО, българсктие хайдути са ПАЛЕЛИ турските села и арабите ( турците) са бягали с РАЗПРАНИ гъззове, обратно към Саудитсак Арабия и Африка.... Османската Империя е включвала и части от Африка, до Освобождението, 1878 г. В филма- ""Октопод"", Мафиотите са Мюсюлмани- араби и турци... А тия които им помагат, са Предатели, Анархисти, Анти- христи( против Християните)- Идиоти, учили до втори клас,- наречени- Мутри.. в Италия, през 1981 г, някакъв турски Мафиот опита да убие Папа Йоан Павел втори.... А в България, през 1985 г, турсктие Мафиоти ВЗРИВЯВАХА бомби за да ЗАВЗЕМТ България отново.... Затова и Тодор Живков каза на турците да се махат от България. Всички, които правят Бизнес с Наркотици и проститутки са турски ШПИОНИ или Предатели, техни помагачи..

В България никога не е имало робство.

Явно пак ще трябва да се карам с колежкитр от регистратурата, че са пуснали свободен уай-фай в корпуса. Сега ще се наложи да се връщам да местя Атила и ХанКобрат от рода Дуло в отделна камера и да им давам липонекс.... Все на края на мойта смяна. Аман

Дираджиите са големи спойлери.

Филмът е уникален - перфектна връзка между идея, актьорска игра, сюжет и послание. Любим!!!

Уникален ?! Само за болни либерастки мозъци !!!

Елате в психиатрията да се запознаете с Хитлер, Наполеон и Сталин. Като се сбият, Песталоци, Карл Маркс и Зигмунд Фройд ги укротяват. Тоя филм е боза по сравнение с психиатрията.

Тая от първата снимка не е за Джак Изкормвача, а за Курчо Ебача.

Алфхилдр - правнучка на Адолф Хидлер (Хидлер е рождената му фамилия, променя я на Хитлер)

"Честни сини очи" беше шедьовъра.

той беше шведски.

затова пък Джак е правилно политически позициониран - англичани и негри....в Осло.