17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така се обичат и имат успешни връзки пък се разделят???? И много баджанаци много нещо....аман от толерантност към девиации и разврат

Не знам какво разбира под успешни бракове, но си мисля, че се разведе с Дж.Теру защото Бр.Пит се разведе с Анджи и сега горката точи лиги да се съберат пак. Самият факт, че е дошъл сам на юбилея и говори много.

Зависи какво разбира под успешен брак, но лично аз мисля, че се разведе с Теру защото Брад Пит се разведе с Анджи и тя точи лиги да се съберат отново. Факт-дошъл на юбилеят и сам, а не с Терон, с която го спрягат.

"Пламенен типаж"?!?!?!? Ама вие сериозно ли? Google translate или просто сте си тъпи?

То и думата "fierce" не е баш пламенен, ама айде...

Анджи е много по красива но тази явно е по широко скроена

не се знае коя е по разхлопана. тая не е раждала

като четох статията с това кой на кого е бивш и кой настоящ, се сещам за един едновремешен лаф: "Аз срещу настоящия мъж на бившата си жена не бих могъл да имам нищо против".

красива, елегантна с класа и успяла.

Милионер, хубава, много прекрасна и накрая......................... без мъж , без дете! Трагедия! Не бих празнувал! А ма тя понеже е на антидепресанти, не и пука!

А може би ти си на антидепресанти и затова си толкова развълнуван

Лицемерието и двуличността на тези плазмодии, набедени за "звезди" ми идва в повече и ми се повръща от тях! Не зная и защо този жалък сайт продължава да им дава трибуна, може би за да научи и нашите деца какво значи да обезцениш вълшебството на израза "Обичам те!" като го пробутваш без да влагаш смисъл...

Не е кой знае каква актриса. Много й се искаше Брад, но не му стои добре.

Ти нацвъкаха минуси...

Страхотна жена. И на 60 да стане, пак ще изглежда прекрасно.

Прекрасна е!

Друга песен ще запееш ако я видиш по бански без грим

Неотдавна Джен заяви, че за нея връзките ѝ с Брад Пит и Джъстин Теру са били успешни: "Браковете ми бяха успешни, по мое лично мнение. Когато приключиха, това беше избор, направен, защото сме предпочели да бъдем щастливи, а понякога щастието не може да съществува в старата конфигурация". Толкова много противоречия в едно изречение. И кое точно им е успешното на браковете й, след като завършват с развод ?!!! Плоски разсъждения в стил Холивуд- Боливуд. Тъпотии ...

На преводача само да му спомена, че kind е споменато в смисъла на "мила", а не "типаж"... ама бързате да пускате статии на конвейр...

Никога не ми е харесвала като външност

Много ги смени и тя милата , все нещо не и се нрави! Време е да се установи,ама все още е млада ,а доста непостоянна! Но прекрасна артистка!

Е, водолей, какво искаш?

бе я гугълнете за въпросната без грим

защо?!

Щото е грозна, колкото си искаш. Събрани очи, тесни устни, говорещи за злобен характер. А за добра актриса - спорно. Бозата Приятели е средностатистически американски бълвоч за малоумници. Я кажете някоя сериозна роля на Анистън,че нещо не се сещам.

Ясно тя колко го обича, поканила Брад, но него не.

Тероу не бъди егоист , ти имаше своето време. Сега към Джен е насочена любовта на феновете а за нея време няма, вечна е. Както е вечна усмивката и.

Много бивши.

И аз я обичам ама не ме пишат по медиите нали ?