Джерард Бътлър: В България имах инцидент с Шушка

Актьорът е имал неприятна случка с агресивно куче по време на работата си у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обичам животните, но обичта ни не трябва да ни оставя безотговорни...Кучето трябва да се възпитава, но и собственика също!!!! Мразещите животни не ги броя! Освен да хейтват друго незнаят!

Тук който има питбул е във онзи филм за безсмъртието на селяндура-комплексар и стремящ се да изглежда страшен за другите и си води кучето на боеве, по улиците без каишка и намордник, сякаш светът е само негов и на никой друг. А пък ако изплаши или ухапе някого по-голяма радост за него няма, ще се хвали, колко е страшно неговото куче. ЕК вместо да мисли за пластмасовите боклуци, първо да помисли как да озаптява селяндурите-боклуци, че по-голямо бедствие за хората от тази неграмотна и алчна за бързо забогатяване пасмина-няма.

Питбул и млад мъж, стоящ безучастно до него....точно младият мъж е виновен за инцидента. Като си е знаел стоката е бил длъжен да я контролира. Но друго си е да нахапеш кучето на Джерард Бътлър - просто ей така, за да се знае кой командва в България.

България, бе, Джерард!

тъжно...обичащият България Бътлър не е озлобен дори след този инцидент, дори след такова нещо говори цивилизовано и спокойно. което не може да се каже за нецивилизования примат с питбула, но Бътлър ще си тръгне, а приматът ще остане с кучето си без намордник, ще го разхожда нагло и безотговорно, докато не нападне човек. ДОКАТО НЕ НАПАДНЕ ДЕТЕ!!! защото....тука е така, приятелю Бътлър, законът е врата у поле, а всеки примат е повече от човеците и може да не спазва никакви правила и закони! сега вече и ти го знаеш...

Да четеш морал във форума можеш, досущ като партиен секретар!

профил на стопанин на питбул: млад гамен с татуси до шията и комплекси метър над ушите му...обикновенно е на ниско качествен амфет и стига до крайности да ръга стероиди и на любимеца си....това е 2018г.: мутроманията и бездържавието още са на мода и явно ще надживеят и правнуците ни .........инак бг олигофренията боде очите като си в чужбина а какво си мислят са нас хората идващи от нормални държави ми е бедна фантазията

вадиш патлака и по една сачма в задника на кучето и на стопанина

Аз имам една прекрасна белгийска овчарка - малиноа. Добричка, мила с хора и кучета. Един ден, едно териерче я приближи зад гърба, без тя да разбере и изджафка. Моята малинка инстинктивно се завъртя и я захапа за главата. Горкото териерче умря. Стопанката на териета прие нещата такива каквито са, защото беше разбрана и знаеше, че при животните действат други праривла и че аз като стопанин на малиноато нямам никаква вина, още по-малко има такава моето куче.

Напротив! Ти, като стопанка, си отговорна за кучето и всичките му постъпки. Кучетата се водят с каишка и намордник. Ако "горкото териерче" беше дете, а?

моято куче беше на каишка, териерчето също. Аз не се движех, а териера отдалеч тръгна към нас и стопанката му отпусната каишката, за да може д стигне до нас. При животните, когато едно животно се почувства застрашено се защитава. Така е в животинския свят.

А за намордника що рече, че не разбрах?

Бътлър!

От сутрин до вечер Джерард мисли за България .всичко това хората в България е да забравят неволята си и