Джей К. Роулинг отново провокира с анти възгледите си за транс хората и свободата на словото

Тя изрази недоволството си от нов закон в Шотландия, отнасящ се до престъпления от омраза

Обратно в новината

Коментари - Джей К. Роулинг отново провокира с анти възгледите си за транс хората и свободата на словото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек ПОЛИЦИЯ НА МИСЪЛТА А? Демокрадски Фашизъм нещо а?

И тая женица, като Мичето Славова, си остана във времето когато беше творец... сега чисто и просто търси внимание

как ще бъде разгледано едно съдебно дело, щом на всички участници в него със закон е забарено да наричат нещата с истинските им имена... в скоро време, както е тръгнало, ако откажеш секс на трансексуален ще те подведат под отговорност или за дискриминация или че го подлагаш на насилие от омраза.

"с анти възгледите си за транс хората". Глупости. Ама пълни глупости. Четох я в "Туитър". Чисто и просто казва, че има жени и мъже. И е права, колкото да не съм съгласен с нея по други въпроси. Има два пола - жена и мъж. Жена, която е трансмъж, е жена. Мъж, който е тарнсжена е мъж. Мъжете не могат да забременяват. Съвсем ясно и простичко е. Толкова.

Вместо да провеждат постоянна психотерапия с налудничави транс джендъри, наказват нормалните. Със затвор!

Че мъжете имат желание да забременеят. Дали физически могат е друг въпрос. Като искат да са котки или пилета, ти защо им отричаш това им право :)))

А жените, които не могат да забременяват жени ли са?

Ха! Има ли още някой, който ще се хване на тая тъпотия, поднесена като въпрос?

Имат апаратурата за това. Понякога не е съвсем изправна. Винаги има изключения. Те потвърждават правилото. Който не е е учил в училище- има ХХ и ХУ. Да има и отклонения. Те са точно това- отклонения и биват елиминирани от еволюцията. Звучи безсърдечно, но природата е безсърдечно, сърдете се на нея.

Аз не им отнемам правото на избор, аз не съм навит и да им уйдисвам на и още по-малко да им насърчавам заблудите :) Имат проблем, който няма общо с телата им.

Голям пич е тази жена !!!

Така е, дойдоха времена в които да си изразиш мнението се казва "език на омразата". Добре че на Балканите тия филми не минават. По същия начин по комунизма беше забранено да си изказваш мнението, ако не е успоредно на партията. Арести, гонения, изселване, затвор, ако го направиш. Така че йобаните червени тролове да не се превъзбуждат много - тяхното е много по-зле :)

Тази "Джей" не се ли казваше Джоан ?! Джоан Роулинг?

колко сладко Лъжеш, по времето на комунизма на тия дето изказваха собствено мнение просто не им обръщаха внимание, щото ако се разчуеше че някой някъде изказва собствено мнение висшето партийно ръководство почваше да трие сол на главата на младшето партийно ръковдство, а то на още по-дребните партийни работници за това че не си вършат партийно-агитационната работа, та и затуй, за да няма партийни наказания за партиййните работници, на приказващите нищо не им правеха... но виж на тия дето хулиганствуваха, или още по-лошо правеха атентати, наистина има еВаваха родата.

Ами откакто дир забрани писаници на латиница, а гугъл превежда инициалите ѝ вместо Дж. К. Роулингс като Джей Кей Роулингс..и то милият редактор копи/пейст и така сават грешки

ама Другарю вие измислихте лъжата и продължваш да я ползваш :) Поне пред себе си вярваш ли си на лъжите, които пишеш :)))) Когато се разчуеше , че някой има мнение различно от това "КОЕТО ТРЯБВА" никакви ръководства не натриваха сол на никакви младши. Просто на вратата ти почукваше една синя кола с жълти ленти Народна Милиция и изчезваш - дали в лагер, дали в затвор, дали за "разпит" знаете ги тия работи :))) Свободното мнение, като такова беше просто смазано и не съществуваше. Защо не съществуваше ли? Защото във всеки колектив, във всяка компания от няколко приятели бяхте вкарали УШЕ, което снасяше където трябва (Държавна сигурност) 1/3 от държавата беше доносници и помагачи на доносниците, затова е такова дереджето и до ден днешен...

Да, жени са. Проблемът при тях е физиологичен, морфологичен, здравословен. Дори оперирани жени с миома са жени. Същото важи и реципрочно за мъже. Полът се определя генетично. Тези транс и цис хора имат бъг в психиката, както параноиците, тези с фобиите, с депресиите, алкохолиците...Както не е нормално да те е страх от миниатюрно нещо като паяк, или депресиран, така и не е нормално да се мислиш че си от другия пол. Просто трябва подходяща терапия.