Джеймс Бонд навърши 60: Кой ще се превъплъти в тайния агент?

Продуцентите отлагат търсеното на нов актьор, който да поеме щаферата от Даниел Крейг

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Бонд навърши 60: Кой ще се превъплъти в тайния агент? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или още по-добре - църна дама лесбос! Иначе нарушаваме расовата справедливост...

ПИПО

Черен джендър който не знае дали е мъж или жена, но му харесва кокато си поставя пистолета в ануса.

Зеленски. Убиецът на Европа. И без тва е свикнал да ходи с токчета.

Шон Конъри много вдигна летвата после само Роджър Мур успя да остави това чувство за лекота и шеговит дух дори и пред дулото на пистолета, а и харизма завладяваща сърцата .. Даниел Крейг беше като роботизиран терминатор. Добре че заминава в пенсия! Може това да са целяли продуцентите, но за мен не беше добър продукт.

Шон Конъри прилича на мазно чиче в сравнение с крейг. Едва ли е направил и един ден физическа тренировка за ролята. Отражение на времената тогава - мачото с насмешлива усмивка под мустак, пура в ръка и коктейл. Крейг е много по-реалистичен в ролята на някой, за когото това е професия, а не предимно начин да забърсваш чуждестранни мацки.

мазила за болежки в кръста и да си кисне краката в леген с топла вода и морска сол!

Барбара Броколи като наследи мъжа си и започна с женските глупости. Токсична мъжественост, по-нежен образ, ма може да е черен, ма може да е жена, ма може да е транс. Последният филм беше подигравка с тази култова поредица. Агент 007 е черна жена, която гледа лошо и е тотално Мери Сю, но в крайна сметка се научава да уважава малко Бонд малко преди да го убият. Всичко, до което се докосне woke "културата" става на шит. Същото е с Междузвездни Войни, и с всичко друго, което го римейкнаха или продължиха. Кой ще си спомня след 10 години новият Робокоп. Новият Дред. Новият Блейдрънър. Новият зов за завръщане. Женският Оушън. Женският ловци на духове. Никой. Празна безинтересна история, изджендърена да е политкоректна и уокитата да си правят душевни чекии като представят белия мъж като некомпетентен олигофрен, жалък, смачкан, нищожен, а черните за мъдри гении, жените за kickass нинджи и велики военни стратези, обратните за любящи хора със семейни ценности и пълни с романтизъм. И бой по главата на зрителя, че трябва да приема новите ценности или е бигът, и всякакъв фоб. Холивуд е мъртъв. Преди правеше филми за пари. Сега е за индоктринация.

Да, дочу се, че новият щял да бъде афроамериканец травестит с обратни наклонности. Очаква се филмът с него да обере всички награди на журито в САЩ на всички кинофестивали, не само Оскар.

Ле-е-е-ека корекция - "Очаква се от него да обере всички в журито в САЩ и на всички кинофестивали, не само Оскар."