17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 46 съм изобщо не се чувствам секси, ако имам нейните пари, сигурно бих ....но мисля, че жената като, прехвърли 40, вече нищо не е същото, важното е според мен да се остарява с достойнство, а не да се правим на клоуни!

Тя се чувства секси, но за мен си е дърта и несекси. Няма как да кажа на черното бяло.

Щото си човек, който не може да разпознае хубавата жена, просто си консуматор, който иска да стиска твърди дупета. Това е. Прост човек. А когато беше млада, Джейн беше жена, от която щяха да ти се разтреперят краката. Остаряването засяга всеки от нас, но малцина остаряват като нея. И ти няма да си от тях. Защото, като остарява, човек започва да излъчва все по-силно това, което е. Джейн - сексапила и увереността, а ти ще излъчваш все по-силно посредствеността.

Браво! Радвам се, че има мъже, които мислят по този начин!

Бабината ти трънкина, Пламене! Освен ако не си дядо Пламен, че и дядо да си - пак не ти прави чест! Сексапилът е от предимствата на младостта и зрелостта, не на преклонната възраст. Освен ако не си извратен. Сексапилни са младите жени, стегнати, изпълнени с живот, защото са потенциални майки, а не бабите. Предимставата на възрастните хора са други. Да кажеш за една близо 70 годишна жена, единствено че е секси, (не мъдра, уравновесена, успяла и т.н. безброй други характеристики, които нямат общо със съешаването), всъщност е обида и то каква!

Прекрасна жена!

да, когато имаш благодарността да признаеш, че животът се е отнесъл добре с теб, ще изглеждаш наистина добре. Мърморенето състарява.

Баба ти Жана още тревожи сънищата на една четвърт от мъжкия свят и както виждаме, не без основание.

Колко е хубаво да се качиш на яхта и с чаша шампанско в ръка да отплаваш за Малдивите! Колко е прекрасно да се отпуснеш в бистрата вода на басейна в петзвездния хотел в Санторини! Правете като нея, българи, радвайте се на живота и не се занимавайте с дребнави неща! И тогава на 68 години може би ще изглеждате като Джейн Сеймур.

Джейн Сиймор (68): Чувствам се секси, не се боря с бръчките На снимката с банския ,годините няма как да се скрият.

Ами тя точно това казва - не иска да ги крие! :) Защо да ги крие, като и така е секси?