17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уеркоооо,циганин е твоят баща,а онези големите дето си ги изброил,че не си ги виждал неглиже ,ами няма как да ги видиш от Ливуново...просто е.

Между редовете: изнесъл се е от къщата си- т.е. така или иначе ще я загуби, при брутален развод изглежда отшелник, за какво и е на нея кемпер с лисици? Ако за момента тя печели повече, може и да вземе кривия...

Пожелавам на всяка жена такава любов както между Хал Дрого и Калееси. От коментарите е ясно, че бездомен и необичан няма да остане. :D

Никой жена няма да иска клошар, който прлилча на циганин. Нищо против човека, но не мога да разбера какво толкова припадат по тоя? Пачино, Хъчинс, Брандо, Ковърдейл. Това са истински мъже и никога не са приличали на джихадисти или клошари.

Предлагам 60 квадрата в центъра, ТЕЦ, автоматична пералня, готвя, чистя, стабилен доход ..... Няма какво да се мъчи такъв хубавец по каравани:-)

че той едва ли ще те прочете, ама в кой точно център, на кое село, град, мегаполис, държава?

Свободен и щастлив, на 42, идеалната възраст за един мъж да се отърве от 53 г дзвер, дето, предполагам едни яйца на очи не може да направи, а му пили на нервите с претенции. Сега като я обяздят няколко 20на годишни рапъра, тату артисти и провинциални "звезди" дърпащи за слава, добре да и разрошат катерицата, като стане на 57 и половина, ще се сети, че тревата от другата страна на оградата не е толкова зелена, и ще геда бащата на децата си, гушнал млада сърничка по кориците на списанията.

Въпросната Лиса явно е забележителна жена, че все забележителни мъже привлича.

Рошав или сресан, с тениска или не, с гащи или без( без!!!!!!! ) този мъж е чудо. ❤❤❤

Кое точно му е чудното? Все едно гледаш на кучето задника. Иди в Ирак там има такива талибаноподобни колкото искаш

Това не е мъж, който ще пусна да си ходи. Имам предостатъчно да му дам :))))))както и той на мен. Не мога до вдигна очи от него. Майко милааааа

Не го давам! Ай е кривнал, ай съм му бушонирала и другата вежда. :)))

Нареди де на опашка :)))

отърва се от това грозилище

Кой от кого се е оттървал? Лиза Боне беше първо с Лени Кравиц, после с Джейсън - все расови мъже. Интересно е да видим кой е следващият. :)

Тази жена е велика за мен точно по тази причина. Все жребци са при нея, ахххххх.

Да му съберем някой лев на тоя да си купи нова тениска и да се изкъпе бе! Аман от холивудски звезди

Това е Аквамен, бре, какво къпане, какви тениски? Такова тяло не трябва да се крие.

Тези рошави букли ми идват в повече...

Откакто, Джейсън, те видях, за теб не спирам да мечтая. Разбрах, без дом си вече ти, затуй те каня в мойта скромна стая. Ще те посрещна с хляб и сол, а после ще забъркам кекс. Ще хапнем, вино ще отпием и ще ти покажа що е... гостоприемство.

Ставам сутрин, я отида на работа, я работя дистанционно. Аз съм си пред компютъра. Дали ще е в каравана или в 200 квадрата апартамент няма разлика. С апартамента разходите ми ще са по големи. Имам ли достъп до вода и канализация, елементарно електричество ... за чий ми е апартамент? Децата поели по свой път, с жената си знаем и кътните зъби, някой лев за старини си имаме, сериозно - за чий ми е кутийка от тухли и бетон?

Ама един добре оборудван кемпер е доста по.скъп от едни нормалев апартамент. в статияа се споменават 750 000 €!!!

Оооо, Джейсън Момоа, ела във мойта каравана, да пием вино до зори и да се почувствам... щастлива.

Ба ,за 750 хил. долара, дали нямахич екстри?

обслужващ персонал на пълен пансион ...може някоя и друга камериерка на повикване да се вясне, ма тя толкова й ще чисти;)))

Хубава работа, ама ... циганска ;)

Страхотен мъж с тяло на Бог!

Вярно е.

Щварценегер и хората от неговото време имаха божествени тела. Този е на светлини години от тях. А и го вижте на доста снимки прилича на чичак. Явно фотошопа е добър

...и тоя се превърна в дебел тулуп, спешно трябва да си върне старата форма, прилича на чичак

мислиш ударно се трупа мускулна маса за кратък период от време, за да влезе в роля до еди кога си, и какво става като спреш с ударните тренировки и ударните дози "хранителни добавки":))) Та не прилича на чичак а на прекратил сбургаска батка през зимния сезон:)))

Трябва да се преименува на Ронън Декс. ;)

Аз пък преди време имах един комшия, дето жена му го изгони и той спа в мазето. Няма плаж и явно е искал да е по-близо до земята, в случая даже под нея. Лошото е, че като си тръгна не си беше събрал партакейшите.

Прилича досущ на комшията алкохолик, който също живее в колата си паркирана пред блока, след като го изгони жена му.

Той в едно интервю беше споменал, че преди снимките на Игра на тронове пак е живял в кемъра си и нямал пукната стотинка.

Кемперът е страхотен! Добър избор Джейсън ;)

Мили мой Джейсън, Не мога да допусна да живееш самотен в караваната. Ела при мен на село, имам къща и два малки огнедишащи дракона на 6 г. и 9 г. Търпеливо изчаках да станеш пак ерген и друг не погледнах през всички тези години. В селото имаме и един водоем, казваме му Гьола, ако решиш да снимаш продължение на Аквамен няма да се разделяме за дълго. Завинаги твоя, Денерис

Аз съм по-евтиното копие на Джейсън - с други думи "аз съм Мими, позвъни ми"

Скъпи Калояне, Улисана в грижи покрай драконите и в замечтано очакване на моя Джейсън съм пропуснала твоята мила заявка. Оригиналът очевидно няма WiFi в кемпера и не е прочел моят зов. Затова можем да опитаме. На мегдана имаме лятна сцена, където можеш да радваш с гласа си нашите съселяни, а вечер да ми свириш на китара. Знам, че нашия Гьол не е Бургаския плаж, но ще ти хареса. И моля те, никога не мисли за себе си като за евтино копие. Ти можеш да бъдеш моето небе и звезди, а аз луната на твоя живот❣

"Имам тук и един племенник, много симпатично момче и голям палавник, но това е една друга история... :)"

Сега ще си смени името на Мусайбе Ибрахим.

Малко ми липсва Лиза ми Боне, но пък винаги мога да се ориентирам към Лиза Мишпека.