17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от плеядата изключително талантливи американски актьори! ЧРД Джим!

Съпругата му е меко казано грозна!!!!!!!!!!!!!!!

Ти нали не си? Или си, но скрит зад монитора си всякакъв!

кримисериал с очилаткото и компютрите....... Или злодеят от "Бягство от затвора" с Шварценегер и Сталоун.......Страхотен! Човечен, готин, премерен, със запомнящо се присъствие! Вече ги няма такива, появи се някой през 20-30 г. и толкова. Напомня ми нашия Черкелов, донякъде Гец или Цонев-баща. Да е жив и здрав, тепърва има още какво да ни предложи!Интелигентен актьор от класа!

Ние не можем да я видим през неговите очи... Красотата е до време, любовта - за цял един живот!

Симпатичен , атрактивен..Лично на мен ми харесва как играе ,добре представя екранният герой

С удоволствие бих гледал отново "Под наблюдение"

на Господ и Този Господ има име - Исус Христос, Единородният Божий Син, Който е Спасителят на света пролял кръвта Си на кръста на Голгота за грешното човечество, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот, и ни призовава към ПОКАЯНИЕ! Покайте се, повярвайте, кръстете се и живейте праведен живот. А Исус идва скоро. Сега живеем в края на последното време. Исус се завръща скоро, за да вземе Своите Си, а неспасените ще бъдат на съд и всеки ще получи според делата си. Този филм обърна сърцата на мнозина към Иисус Христос.

ако господ изглежда така, както тоя мазен педерунгел - направо ще пръдна... :-)))

"Под наблюдение" е страхотен сериал! Там играе много добре. Гледам част от ганьовците пак със завистливи и малоумни коментари. Друго си е Азис и Влади Въргала -актьори! А?

Ако искате да добиете представа как е изглеждал Исус Христос, има описание в глава 53 на пророк Исая. Иначе Кавийзъл определено е благословен от Господ и за това свидетелства начина му на живот,верен съпруг,единоженец,отбягващ плътските удоволствия, дори и опаковани в екранни роли.

Правите ли разлика между Господ и сина му - Исус Христос.То бива неграмотност ама толкова.

Кво и е лошото на жена му.Типипна жена.

Евангелие на Йоан 1:18 -"Никой, кога да е, не е видял Бога; Единородният Син, който е в лоното на Отца, Той Го изяви". В Йоан 14:8-9 четем за следния диалог:-"Филип Му казва: Господи, покажи ни Отца, и достатъчно ни е. Исус му казва: Толкова време съм с вас и не познаваш ли Ме Филипе? Който е видял Мене, видял е Отца; как казваш ти: Покажи ми Отца?.....КОЙ В СЛУЧАЯ Е НЕЗАПОЗНАТИЯ ?Думата неграмотен,употребена от теб не е уместна.

МАТЕЙ 22:41-46 - "И когато бяха събрани фарисеите, Исус ги попита, казвайки: Какво мислите за Христа? Чий Син е? Казват Му: Давидов. Казва им: Тогава как Давид чрез Духа Го нарича Господ, думайки: "Рече Господ на моя Господ: Седи отдясно Ми. Докле положа враговете Ти под нозете Ти?" Ако, прочее, Давид Го нарича Господ, как е негов син? И никой не можеше да Му отговори ни дума; нито пък дръзна вече някой от тоя ден да Му задава въпроси.

Исус е пророка на Господ.А не самия той.

в чифутизма и хардкор версията му, ислям, има само 1 мъжки бог. В българските народни обичаи и вярвания, тракийските обреди и Първохристиянство на Св. Цар Константин Велики НЯМА чифути и рязан бог. Има Бгъ Сава-Отъ, Богиня Майка и Божи Син - Героя- Герги(Георги) пропускащ на Коня между Небесното Духовно Царство на Отца и Земното Плътски царство на Богородица. В народните обичаи, от неолита до днес, Богородица е Богиня, както Отца, и е изначална и вечна. Без израелски паспорт и израелско свидетелство за раждане. А в юдославието, наложено с кръв на събора-преврат през 383г. се бъркат кой е Синът и кой е Господ, както са си скубали брадите 6 века, след този събор, че и днес, що е то туй Троица....защото не може да се избяга от Божествената Същност на Богородица - чак до българина Св. император Управда (14 ноември) Богородица присъства на иконите като Изначална - нейният символ Гълъба, в ролята на "св. дух" спускащ се от небесата. До днес юдохристиянството има фундаментални БЪГОВЕ в софтуерът си, който софтуер е написан бързо, според тогавашната политическа конюнктура в империята след 383г, поставяйки непреодолими фундаментални проблеми: кой е Господ, какъв е Синът, що е Троица, как плътски родена жена може да роди Бог от баща Дух !? В Народните обичаи и вярвания, древните тракийски ритуали и вярвания на БогАР-ите тези проблеми на юдохристиянството са в СЪВЪРШЕННА ХАРМОНИЯ: най-добрата съществувала представа на човечеството що е Бог, що е човек и мястото на човека всред другите човеци и техните моралноетични представи. В народните вярвания, християнството на Св. Цар Константин, Божият Син върви по своя път(Слънцето през 12-те зодиака-апостола) и от плътски родено дете израства в Духовна същност през три метаморфози Загрей-Дионисий-Сабазий (дете-мъж-светац) и като Светеца Сабазий, в единственно Духовна същност отива при Отца си на Небесата и се превръща в самият Господ Бог Отец. И в същият момент на Земята плътски отново се ражда Младенеца като Син. Изключително многопластова е тази представа и чрез "разбирам буквално" не се проумява. Необходимо е СИМВОЛНОТО мислене и представи на предците ни! Но тази представа е СЪВЪРШЕННА. Както е държал речта си презвитер Константин от Амапея, провинция Сирия, на събора в Цариград през 681г: Ако императора ме беше послушал, нямаше да се случи войната (680г.) с българите(по вяра), сиреч между тези с една ВОЛЯ и тези с две ВОЛИ.... След речта си презвитера е анатемосан като ариан от събора, по заповед на императора.

Тука големи вярващи има....Но не вярвате в най-важното...В СЕБЕ СИ

Как Аллах е таковал майката на Мемед и той се е родил не като бог а като Пророк. Защото така се получава, според теб, от компилация на християнство и ислям. Пророци НЯМА в християнството. Пророците са в юдаизма и исляма(1 персона). Тракийския Залмокс е БОЖЕСТВО - Светец. Така го описва Платон, чрез диалога на Хармид.

Брой го забравен... вече е модерно да си черен! Иначе жалко, че не го виждаме вече в новите сериали/филми.

"Тънка червена линия" - гениален антивоенен филм и гениално изпълнение на Джим Кавийзъл! Браво!

13 А Исус, като дойде в околностите на Кесария Филипова, попита учениците Си, казвайки: Според както казват хората, Човешкият Син Кой е? 14 А те рекоха: Едни казват, че е Иоан Кръстител; други пък - Илия; а други - Еремия, или един от пророците. 15 Казва им: Но според както вие казвате, Кой съм Аз? 16 Симон Петър в отговор рече: Ти си Христос, Син на живия Бог. 17 Исус в отговор му каза: Блажен си, Симоне, сине Ионов, защото плът и кръв не са ти открили това, но Отец Ми, Който е на небесата.

26 И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята. 27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.БОГ ГОВОРИ В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО ЗА СЕБЕ СИ.

Има се предвид Бог и ангелите!

Ангелите не участват в сътворението,Само Бог е твореца и само той си почива от делата на седмия ден.

Под Наблюдение е супер сериалче ! Има и други готини филми с Джимбо ! Кефи ме ! Жив и здрав, братле !

После се сетих, че Бог е Троица - Бог Отец, Бог Син и Светия Дух. Изповядваме Го в Символа на Вярата!

Long Weekend 2009 с него е много добър, действието се развива на плаж в Австралия. И I am David сюжета е свързан с България уж...по книга. Много любим актьор. Той и другият, който харесвам е Оуен Уилсън... Да е жив и здрав Джим.

Ups, не Оуен Уилсън , Клайв Оуен имах предвид :-)))