Джим Кери обмисля края на кариерата си: Направих достатъчно

Все още не е напълно ясно дали актьорът твърдо е решил да се пенсионира, но засега няма планирани нови проекти

Обратно в новината

Коментари - Джим Кери обмисля края на кариерата си: Направих достатъчно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотските му филми не знам дали ще липсват на някой

Тоя ми е чисто физически гаден и противен. Ако да се кривиш, както казват шопите, е велико изкуство, то нека си го завре некъде. Добре че в началото са разбрали що за некадърно недоразумение е.е и са го отрязали. Жалко, че това не го е отказало докато намери идиоти , на които да се хареса. Че и някаква рускиня ли , украинка ли му се беше залепила на идиота.

МНОГО ОТ ПОЛЗВАЩИТЕ ГО СЕ ПЕНСИОНИРАТ И СЕ ОТТЕГЛЯТ, С НАДЕЖДАТА ДА "ПОТЪНАТ В ТЪЛПАТА", ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕНО ТОВА, КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ. МИСЛЯ,ЧЕ НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ! СПРАВКА: ДАЛИТЕ "ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ ЗА КОВИД" ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА "НА ЕКРАН"!!!

Тоя не го слуша главата... а джим кери играе джим кери във всичките си филми тъй че няма да липства особено като актоьрска игра....

Ама, че работа! Много народ се отказа - Морган Фрийман, Ален Делон, Сандра Бълок, Джим Кери, Хилъри Суонк, Ума Търман, Камерън Диас, Джийн Хекман, Крис Оуен...какво става, защо масово се отказват?!

И Брус Уилис

Защото остаряха, а Брус уви е болен .

Остават Олга Куриленко и Мария Бакалова

ЗАТОВА!

Е защо няма, досега е имало , сега изведнъж няма. Да не би да е заради войната в Украйна?

Мани! Мани! И Джеймс Бонд умря. Ужас!

Джим е невероятен, феномен в актьорското изкуство! Просто коноиндустрията се превърна в клоака, за която не си заслужава да си троши таланта. Доблестно решение!

Наборе,не си разбран от елементарните хора,пенсионирай се - не си струва да им показваш това,което си разбрал за живота!!!

Как достатъчно? И на половината на лиготията на Рачков не можеш да добуташ.

Хората които плюят по Джим Кери са прости нищоправци и по цял ден бачкат за 23лв надница… и после влизат в сайта да си изхвърлят злобата понеже и жени си нямат които да ебът.. Затова плюйте педали!!!

Моята надница е около 500 лв на ден. Може ли да се изкажа, извинете? Направи Джим Кери наистина достатъчно - достатъчно прости и слабоумни филми. Има 2-3 комедии, които като бях малък ми харесваха. Сега ги пуснах на децата - ами то от малоумно, по-малоумно..горе долу на 15тата минута ги спрях. А ти да поработиш малко над правописа..и пунктуацията. Защото явно изкарваш повече от 23лв на ден, но пак си оставаш неграмотен

... колко трябва да изкарвам на ден за да имам право Джим Кери да не ми харесва?

Няма да е голяма загуба

Шоуто на труман е единствения филм, където ми харесва. Останалите са профания.

no ti proshtavam prostutiata ti

хей, чурук. дай коментар за този, не съм аз героя на статията.

"Гринч" и "Лемъни Сникет: Поредица от злополучия" също са добри. Също беше добър в Маската и като Гатанката в Батман.

Добре е сторил тоя лигльо, че дразни нормалните хора с играта си.

И по-добре. Не го харесвам изобщо

Edin ot znakovite US-Arzusti

Az ma fdahnoviava negovata versia na I AM THE WALRUS (THE BEATLES) ku sti ga 4uvali. Prosto niviroiaten Cover e slu4il. Super artis e !

Ти си чудовищно неграмотна

Много от тези актьори отдавна трябваше да се отеглят. Няма нищо какво повече да постигнат и достатъчно пари направиха. Отиваи и си живеи живота, какво се занимаваш с глупости...

Poznah li ?

Слава богу!!!

Не го харесвам. И аз смятам че е направил достатъчно и е време да си ходи