Коментари - Хендрикс бил такъв чаровник, че приятелите му не смеели да запознаят гаджетата си с него | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде отиде с тая пушчица бе, мен? Джимара, Джимара-а, още ни липсваш!!! Ти си началото, ти постави основите, разруши рахата на уялите се бюргери и сенатори и повлече милиони след себе си.......Само да не бяха пусти наркотици, братче, защо ти трябваше при този талант?! Колко ли още можеше да дадеш, направо ме е страх да си помисля. То и в това е непоправимата загуба де. Почивай в мир, брато, прави любов, а не война, а англичаните да си правят чай "Липтън", а не любов, ха-ха-ха! Още си пазя огромния ти плакат с бялата китара, как "дробиш" с левачката по нея и лентичката ти около потното чело........

Джими е велик не само според публиката,а най-вече според други музиканти докоснали се до неговия талант.Леми от Моторхед например( който сега свири в рок групата Хевън заедно с Джими и много други легенди на рока) разказваше докато беше жив,че е фен на Хендрикс и като китарист се е опитвал да го имитира,но така и не е могъл да разбере как го прави.А да не забравяме,че Леми Килмистър е тръгнал именно от психоделик рокендрол банда и беше освен вокалист и един страхотен баскитарист. Слава Богу имаме записи от тогава.Пуснете си някой от тях и си налейте по едно.Рок енд Рол и Наздраве!!!

На смъртния му одър Джанис Джоплин казва: " тъпото копеле пак мe изпревари"

Само като го гледам и се вълнувам дълбоко. А съм мъж.

Добър музикант, но чаровник? Всъщност въпрос на вкус.

Има се предвид ппиятелите-наркомани

Поклон пред паметта и таланта на Джими Хендрикс, но мястото на статията не е в путинофилския сайт дир.бг.

И Митко Воев

Абе, по принцип не си падам по мъже, но специално тоя е всичко друго но не и чаровник..... Все пак - въпрос на вкус, казало кучето и си облизако г...за.

Тоя си е бил. чиста проба наркоман и утрепка. Но е бил известен и кокошият мозък, както знаем си пада по такива неща, също и по големи тояги. Което обяснява нещата.

Най добрият, но и Пейдж не е по слаб.

и твоята не е лесна

"и си налейте по едно" Типичен български алкохолик, всичко накрая му опира до пиене

Айде и бг музикант да вкараме там, нема нужда…. още помня педофилската, умрела, уейф песен за момиченцето в 5-ти В клас.

Мн нечистоплътен изглеждаше. Като всеки синьокож.

Не се съмнявах, че комунистите (НРБ хората) ще се изсерете и под тази статия. Шумкари, сър!

Бог знае от коя дупка сте излазили на 9.9.1944г. и какви скъсани цървули са ви национлизирали през 1947г.

преди петдесет години за пръв път чух Хей Джо , настръхнах от изпълнението . Джимарата е един от китаристите на всички времена .

Бог, Велик, Талант и всички възможни суперлативи. Личност, както Тина Търнър, които BLM не смее да вкара във формата на расизма, защото са Притежание на целият Свят. А това, че Джими е бил Талантлив и в интимното "творчество" говори самата статия.

и само картинки можеш да разглеждаш.

Лустрирам за секунди. Безвъзвратно!

Пред тях благоволееш: Хендрикс, Пейдж, Малмстийн, Блякмор и т.н. Не може да се сравняват Моцарт, Бах, Бетовен, Шопен, Рахманинонов. Както казваше един нашенец: слагам шлема, пускам Бетовен и политам с мотора. Лично за мен, НАЙ-ТВЪРДОТО рок парче е "Токата и фуга в ре-минор". Толкова страст събрана в няколко минути. Липсва само "кардан" в акомпанимент на органа.

Аз съм от поколението на Уудсток. Видях изгрева и залеза на тримата велики ДЖ, както тогава ги наричахме- Джими Хендрикс, Джо Кокър и Джанис Джоплин. След 1970-1971г. музиката стана бизнес и не трогва сърцето и душата. Няколкото труда, които съм чел по история на рок музиката потвърждават този извод.

Значи в края на краищата Джими Хендрикс е бил убит. Всички от "клуб 27" най-вероятно са били убити. Качествените и честни хора са заплаха за някого. Не случайно рокендролът беше насочен в канавката на сатанизма, простотията и дрогата.

Слушал съм го един-два пъти и не знам какво толкова му хвалят - опитва се да дрънка нещо на китара, но като музика нищо не се получава, нито мелодия, която може да запомниш или запееш, нито нищо. За сметка на това в тънката част явно му е вървяло.

Грозен наркоман маймун, ама с голяма черна патка. Курвите умират за това. Пък и известен. В интерес на истината велик музикант и китарист. Великата компания 28. С Джими Морисън и Розата.

Къв Кокър бе смешко.

Е и Джими Морисън го уби ефбиай. Защото искаше да пише на кирилица и да емигрира в СССР като Ли Харви Осуалд.

Джимарата с лудата жица.

Аман вече да ни натрапвате разни наркомани и боклуци. Този само като го видя къв е бил пропаднал наркоман и ми става зле. Да ви имам и часовника. Тоя ако нямаше кисти щеше да друга под някой мост в У С А.

Тези Богове са вдъхновени от класиците и са създали-,, Can`t Let You Go,,,, Metal Heart,, .и мн. др.: Accept-,, Symphony 40,, Класики на класиката- вечни.

Във всеки гений има малко лудост- но не всеки луд е гений.

Невежа си- Джо Кокър, Сантана, Крийдънс Клируотър Ривайвъл са били заедно с Джимарата на Уудсток.

като музикант ми е силно прехвален...ок може да е китарен виртуоз, ама стойностна музика не е създал особена, която да остане във времето само хора съвременници на безразборното напушване, напиване и секс им е едно такова мило и благо за младините, като на нашите другари за комунизма, мизерията и порядките. Като качества в свиренето на китара може би е велик индивидуалист, но мен тва не ме интересува. Има 50 рок-групи и метъл групи преди него създали велики хитове, за историята, които ще се помнят. А неговите песни ще си ги спомнят, главно за да озвучат "по-автенчитно" някой филм за войната във Виетнам