Коментари - Джино Бианкалана показа своята най-голяма радост: Риалити героят стана баща за първи път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се казва детето? Ташева? Бианкалана? Гинева Ташева? Нищо не върви с тея имена прости

Всяка рожба е щастие за родителите си. Поздравления! Сега за бащата: Този човек, въпреки малцинственият му произход, демонстрира на "българите" достойнство, чест, ценностна система и отговорност към думите казани от него. Рицарското му поведение е основание за завист във много хора с нисък интелект. Такъв начин на държане и мислене е достойно за уважение и е неприсъщо за нашите нрави за съжаление. Не съм от малцинствата и не се интересувам от жълтини. Моите заключения се базират на показаното от него в медийната среда. Какъв е в действителност могат да кажат само неговите най-близки хора. Вие от тях ли сте!?

Какъв е този размножил се мангал и с какво е допринесъл за добруването на българския народ та трябва да знаем, че му се е прекалено наследник???

Какъв е този лауреат на Нобелова награда!

K'ви са тия цигани?!

Два пъти спечелил Биг Брадър. Какви пари ПЕРЕ ТОЯ..? И ЧИИ..?

Да е живо и здраво детето.Дано успеят да го възпитат като добър човек.Вече като родители имат отговорност за него .

Джино Бианкалана бил част от организираната престъпна група българи в Чикаго за източване на кредитни карти. Циганинът Джино, чието истинско име всъщност е Гино Георгиев Ташев, е бил част от чикагска криминална банда .Тогава бяха арестувани над 30 души, 15 от които – българи. Групата бе разкрита с помощта на къртица, като според източниците именно Джино е бил „певецът“, сключил сделка с чикагските спецчасти. Година след мегаакцията на Федералните власти, Бианкалана се върна в България и влезе в Къщата на „ВИП Брадър“. Става въпрос за прословутата група на покерджията Георги Мартов – Мицубишито, който бе и един от арестуваните през 2014 г. Мицубишито, заедно със съпругата си Теменуга Колева и още над 30 души, повечето от които българи, са източвали кредитни карти чрез скимиращи устройства. Отново в чикагските среди се говори, че Бианкалана не е претърпял никаква катастрофа с мотора си, а е бил зверски пребит от членове на бандата заради предателството. Джино се отървал на косъм от смъртта, макар да има вероятност никога да не стъпва на крака си нормално.

Още едно цигане! Да им е честито на социалните!

какво точно значи "женски татко" - че е от женски род, ама е татко ли?????

ще задуши детето с тая убийствена миризма на тонове гел по главата. Горкото, не е случило на татко, пръкна се поредната ТикТок звезда с тоя произход...

Добре,този ром,иткъде има пари за това? От там разни брадъри..те отдавна са свършили!

в биг брадър каза, че играел на борсата (не уточни на кой вид борса), значи ги има от нещо, което го е срам или страх да каже

този не е добре, добрече пари има

Не си представям как жени си лягат с такива, а пъ как се женят.... . Трябва да са съвсем изпаднали. Сигурно неслучайно няма и дума за произхода и и близките

Не ме интересува тоз циганин крастав

Още сиган са пръкна.

Никой не го интересува. Как са го кръстили - Джинка?

А,кой е бащата ?

Женски или мъжки все тая.Спрете с тези заглавие.Нали вече има равенство между половете. Като всъщност на всички е ясно,че мъжете вече за нищо не стават

Ейй, браво. Много го харесвам това момче. Страхотен мъж, човек.. страхотно поведение и разбирания за живота има. Да са щастливи и здрави.

Тоя е един тъп мангал учил до 5 клас.... Тръгнал да се трепе с колата.. Стигнал до болницата и тая ГЛУПАВА или ИЗНЕРВЕНА българка, тръгнала да се занимава с него !!! Да си ходи обратмо в САЩ или Италия...Тоя НЕ знае НИЩО за България !!! Да си ходи при тия с ПОДОБНИ на неговото ИМЕ.- Италия или САЩ.

И жена му ли е ромка

Егати заглавието! Че сте дъно, всички знаят, но че сте дебили, тепърва ще научат.

Ужасно противен и

Коя е тоя с тенчето и татуровчиците. И кой е мъжът му

Азиатката от кой анклав е?

Какво ни занимавате с този сиганин с италианската фамилия.

женски татко! Да е жив и здрав, жена му е хубава!

Този не беше ли женен за жена, чието име е Бианкалана?

Да, беше. После взе фамилията й, след като се разделиха. Би било забавно, ако детето носи тая фамилия.

"Джино Бианкалана стана женски татко (снимки) " wtf е женски татко ?!

демек след многократни опити, най-накрая е успял да забременее и роди

Каква мазна, редка коса има тоова парвеню

До кога ще ни занимават с тоя прост индиец, че и с бебето му

Дреме ми на дядовия за тоя кирлив циганин

lu4ka

"За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже: "Браво, страшен си!", написа тогава още Бианкалана. Тъпаци, това го каза Джоко Росич, ако въобще знаете кой е.

Те тъпаци, той крадлив циг а нин

Да му е живо и здраво. От кой е забременял само не се разбрахме.

А неговите връстници от маалата вече са дядовци!

..........изпод него се появяват облаци розов дим, оповестяващи по атрактивен начин пола на плода в утробата на половинката на Бианкалана..................................Моля ви се, който ги пише тези неща, да започне веднага лечение.

Понеже не прочетох статията, за розова пръдня ли става въпрос?

Чудесно. Честито

Най-накрая. Джино е родил. Опитва се от поне 15 години , ето най-накрая се случи.

Джино е тотален секс бог !!!

А Гино Тошев знае ли от кой е детето?