Коментари - Джино Бианкалана показа своята най-голяма радост: Риалити героят стана баща за първи път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Гино Тошев знае ли от кой е детето?

Джино е тотален секс бог !!!

Чудесно. Честито

..........изпод него се появяват облаци розов дим, оповестяващи по атрактивен начин пола на плода в утробата на половинката на Бианкалана..................................Моля ви се, който ги пише тези неща, да започне веднага лечение.

Най-накрая. Джино е родил. Опитва се от поне 15 години , ето най-накрая се случи.

А неговите връстници от маалата вече са дядовци!

Понеже не прочетох статията, за розова пръдня ли става въпрос?

Да му е живо и здраво. От кой е забременял само не се разбрахме.

lu4ka

"За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже: "Браво, страшен си!", написа тогава още Бианкалана. Тъпаци, това го каза Джоко Росич, ако въобще знаете кой е.

Дреме ми на дядовия за тоя кирлив циганин

До кога ще ни занимават с тоя прост индиец, че и с бебето му

Каква мазна, редка коса има тоова парвеню

"Джино Бианкалана стана женски татко (снимки) " wtf е женски татко ?!

Този не беше ли женен за жена, чието име е Бианкалана?

демек след многократни опити, най-накрая е успял да забременее и роди

женски татко! Да е жив и здрав, жена му е хубава!

Какво ни занимавате с този сиганин с италианската фамилия.

Азиатката от кой анклав е?

Коя е тоя с тенчето и татуровчиците. И кой е мъжът му

Ужасно противен и

Егати заглавието! Че сте дъно, всички знаят, но че сте дебили, тепърва ще научат.

Те тъпаци, той крадлив циг а нин

И жена му ли е ромка

Тоя е един тъп мангал учил до 5 клас.... Тръгнал да се трепе с колата.. Стигнал до болницата и тая ГЛУПАВА или ИЗНЕРВЕНА българка, тръгнала да се занимава с него !!! Да си ходи обратмо в САЩ или Италия...Тоя НЕ знае НИЩО за България !!! Да си ходи при тия с ПОДОБНИ на неговото ИМЕ.- Италия или САЩ.

Ейй, браво. Много го харесвам това момче. Страхотен мъж, човек.. страхотно поведение и разбирания за живота има. Да са щастливи и здрави.

Женски или мъжки все тая.Спрете с тези заглавие.Нали вече има равенство между половете. Като всъщност на всички е ясно,че мъжете вече за нищо не стават

А,кой е бащата ?

Никой не го интересува. Как са го кръстили - Джинка?

Още сиган са пръкна.

Не ме интересува тоз циганин крастав

Не си представям как жени си лягат с такива, а пъ как се женят.... . Трябва да са съвсем изпаднали. Сигурно неслучайно няма и дума за произхода и и близките

този не е добре, добрече пари има

Добре,този ром,иткъде има пари за това? От там разни брадъри..те отдавна са свършили!

ще задуши детето с тая убийствена миризма на тонове гел по главата. Горкото, не е случило на татко, пръкна се поредната ТикТок звезда с тоя произход...

Да, беше. После взе фамилията й, след като се разделиха. Би било забавно, ако детето носи тая фамилия.

какво точно значи "женски татко" - че е от женски род, ама е татко ли?????

в биг брадър каза, че играел на борсата (не уточни на кой вид борса), значи ги има от нещо, което го е срам или страх да каже

Още едно цигане! Да им е честито на социалните!

Джино Бианкалана бил част от организираната престъпна група българи в Чикаго за източване на кредитни карти. Циганинът Джино, чието истинско име всъщност е Гино Георгиев Ташев, е бил част от чикагска криминална банда .Тогава бяха арестувани над 30 души, 15 от които – българи. Групата бе разкрита с помощта на къртица, като според източниците именно Джино е бил „певецът“, сключил сделка с чикагските спецчасти. Година след мегаакцията на Федералните власти, Бианкалана се върна в България и влезе в Къщата на „ВИП Брадър“. Става въпрос за прословутата група на покерджията Георги Мартов – Мицубишито, който бе и един от арестуваните през 2014 г. Мицубишито, заедно със съпругата си Теменуга Колева и още над 30 души, повечето от които българи, са източвали кредитни карти чрез скимиращи устройства. Отново в чикагските среди се говори, че Бианкалана не е претърпял никаква катастрофа с мотора си, а е бил зверски пребит от членове на бандата заради предателството. Джино се отървал на косъм от смъртта, макар да има вероятност никога да не стъпва на крака си нормално.

Да е живо и здраво детето.Дано успеят да го възпитат като добър човек.Вече като родители имат отговорност за него .

Два пъти спечелил Биг Брадър. Какви пари ПЕРЕ ТОЯ..? И ЧИИ..?

K'ви са тия цигани?!

Какъв е този лауреат на Нобелова награда!

Какъв е този размножил се мангал и с какво е допринесъл за добруването на българския народ та трябва да знаем, че му се е прекалено наследник???

Всяка рожба е щастие за родителите си. Поздравления! Сега за бащата: Този човек, въпреки малцинственият му произход, демонстрира на "българите" достойнство, чест, ценностна система и отговорност към думите казани от него. Рицарското му поведение е основание за завист във много хора с нисък интелект. Такъв начин на държане и мислене е достойно за уважение и е неприсъщо за нашите нрави за съжаление. Не съм от малцинствата и не се интересувам от жълтини. Моите заключения се базират на показаното от него в медийната среда. Какъв е в действителност могат да кажат само неговите най-близки хора. Вие от тях ли сте!?

Как се казва детето? Ташева? Бианкалана? Гинева Ташева? Нищо не върви с тея имена прости