Коментари - Джизъса става Юда в "Survivor": Жоро, Божана или Татяна ще предаде? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига с тия педерасии бе

блажко си е един най-обикновен татуиран педер. Не е никакъв джъйзъс... дрогирано прасе, което брязахав Грозни за назидание.

Горкия... Без ботокс и филъри се е сбръчкал ужасно.

То и продължително излагане на слънце е основен фактор за сбръчкване и състаряване на кожата , ама една сюрия чавета и жени има да поддържа завалията, пари трябват отнякъде

Коментарите под съседната статия за ергения са забранени. В анонса от миналата седмица водещата с такава досада и отвращение гледаше меган маркъл от али експрес, че няма накъде повече.

не е за Ергнът а за предаването Завръзки, в което ще се появи за няколко минути като гост една от кокшките отЕ ергенът. Затова няма коментари, а заглавето е клик бейт, за да идат хората да прочетат че съществувало "Завръзки" па може и да се излъжат да го гледат. Момата от завръзки не може явно да понесе мнението на хората за предаването й , водещата и гостите, та за тва са спрели коментарите. Под сттиите за Ергена отавят коментрите и можем да плюем по участниците колкото искаме, но плювнята е главно по участниците , а не продукцията или водещия, та за тва така.

Тъпня с тъпия водещ още ли я гледат

Този като е много религиозен, защо тогава е такъв прелюбодеец? Не знае ли, че е голям наказуем грях? Или той е от ония много вярващите, които не са прочели и една страница от Библията.

Ама не е честно така.

но винаги можеш да се оплачеш или да застанеш по халат пред офиса им с табела "Ама не е честно така"

Това въобще гледа ли го някой? Само 10-15 минути в началото и ме отказаха тия противни мутри с мозък на пиле.

Кой е този джизъса, та толкова го коментирате, поредния предател ли?

На брадясалия Графа

Бели корени, липса на ботокс и филъри, бръчки и липса на грим. Жизъса изглежда доста скапан.

Ще предаде жена си, по традиция!